peciu Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 peciu - to ja dorzucę coś od siebie, pasty ACA500 + AAT502 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 i coś ode mnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparco0 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 sparco0 50:50 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Dzięki Panowie za odzew i oczywiście życzę powodzenia, bo nagrody naprawdę fajne! Jeśli możecie wrzućcie w swoich postach maksymalnie 3 wybrane przez Was zdjęcia, które wezmą udział w wyborze @paperson @peciu @CarlosBlack @sparco0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Ja jutro zrobie jakas fotke bo dzis wpadl peżo 508 , a niedawno 3D one ... tzn. mam nadzieje ze to ta pasta, bo jeszcze nie rozpakowalem paczki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 To ja tylko zostawie dla potomnych 3D 502 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 15 godzin temu, ShiningCar napisał: Dzięki Panowie za odzew i oczywiście życzę powodzenia, bo nagrody naprawdę fajne! Jeśli możecie wrzućcie w swoich postach maksymalnie 3 wybrane przez Was zdjęcia, które wezmą udział w wyborze @paperson @peciu @CarlosBlack @sparco0 zrobione 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeu Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 3D SPEED uratowała mnie i zrobiła fenomenalną robotę na zniszczonym akrylu. Po tej akcji używałem jej kilkukrotnie i faktycznie pasta "must have" w arsenale. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparco0 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Wszystko 3d one 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Dziś peżocik 508 , pasta 3D one , maszynka Makita PO6000 i pad pomarańczowy Nat Pasta wyraźnie bardziej "tłusta" i gorzej się usuwa po wypracowaniu niż 500 i 502 ale też tragedii nie ma Za to można dłużej nią popracować i ozywiście jak wszystkie pasty 3D usunięcie jej po pracy z pada , to bajka! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 poprawione 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 W dniu 3.08.2019 o 21:06, ShiningCar napisał: W pierwszym tygodniu września wybierzemy 5 najlepszych, naszym zdaniem zdjęć i oddamy pod ogólne głosowanie. Panowie, kiedy znajdziecie czas na organizację głosowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 10 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 @paperson, dzisiaj wieczorem. Od jutra będzie można szaleć _____________________________________________________________ Doceniliśmy Was wszystkich i dzięki za udział w zabawie. Przyznaliśmy dwa pierwsze miejsca! 1. @paperson @Arkeolowy 2. @powalla @lukeu 3. @CarlosBlack @peciu @sparco0 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparco0 Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 1 miejsca zasłużone, kurde fajne uczucie wziąć 1 raz udział w konkursie i załapać się na pudło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi