keza Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2016 9. keza - myjka Karcher K5, pianownica PA. garaż nie ocieplany - mycie na zewnątrz, piany - VALETpro pH NEUTRAL SNOW FOAM, SHINY GARAGE FRUIT NEUTRAL SNOW FOAM, Time to Shine Snow White,
Moderator krd Opublikowano 9 Grudnia 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2016 10. krd - garaż ocieplany u partnera Na2Wiadra Na miejscu są Nilfiski z PA. Używałem chyba większości pian dostępnych na rynku Test po sobie... a, nie lepiej 50/50 z dwóch stron samochodu?
samwdomu Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2016 11.samwdomu- myjka karcher HD i pianownica PA, miejsce niestety tylko podjazd przed garażem(ale pianownica i tak daje bardzo gęstą pianę), do porównania na tą chwilę tylko SG Fruit Snow Foam.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 9 Grudnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2016 halo! trzymajcie się wytycznych. w każdym poście wklejamy wszystkich poprzednich chętnych
etr Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2016 1. Grabek246 Chetny. PA oraz pianownica reczna. Piany jakie mialem to k2 Sambo Sg Fruit Foam oraz Perfect Foam, ValetPro Advanced Foam, Fireball oraz jakas z kocha tylko nazwy nie pamietam. Garazu brak, warunki polowe 2.Treys U siebie garaż ocieplany > mycie na polu na ten moment > PA Karcher K7 , Piany Tenzi Pint / Uniuque Athena/Zeus oraz K2 Bora mogę to wszystko porównać z Naturalnymi PH jak i Mocnymi 2 Opcja Większe studio w Wiedniu, sprzęt podobny porównanie z Pianami ShinyGarage/IronX Foam dużo brudniejsze samochody tam 3. maciek-drummer ; pianownica ręczna Marolex Master 3000 ; myjnia bezdotykowa ; piana Fruit od SG 4. Michał126: ręczna Epoca i ewentualnie mlekownica z zestawu Karchera. Plus najważniejsze: dokładność i pieczołowitość. Mam Tenzi Neutral Magic Foam i... pianę Mojeauto. Testować mogę w zasadzie gdziekolwiek. 5. Chochlik437 ; pianownica reczna Mesto Foamer ; myjnia bezdotykowa ; piana Shiny Garage Fruit Snow Foam Neutral pH i K2 Active Foam 6. Eidos71: Myjka Nilfisk + PA Techkar i ręczny Marolex. Obecnie możliwość mycia tylko na zewnątrz. Piany: SG Fruit Snow Foam, Autobrite MagiFoam, K2 Active Foam i ValetPRO Citrus Pre-Wash (wykorzystywany do mycia wstępnego). 7. Swift : Myjka Karcher K5, pianownica PA, garaż ocieplony ale myje na zewnątrz, K2 Sambo, K2 Active Foam, Tenzi Truck, Shiny Garage FSF, Time to Shine Bublles2 (prewash) obecnie posiadam Shiny Garage FSF. 8.razorvwmk3- Pianownca reczna MESTO FOAMER, myjnia u kolegi w lokalu piana shiny barage fruit snow 9. keza - myjka Karcher K5, pianownica PA. garaż nie ocieplany - mycie na zewnątrz, piany - VALETpro pH NEUTRAL SNOW FOAM, SHINY GARAGE FRUIT NEUTRAL SNOW FOAM, Time to Shine Snow White, 10. krd - garaż ocieplany u partnera Na2Wiadra Na miejscu są Nilfiski z PA. Używałem chyba większości pian dostępnych na rynku Test po sobie... a, nie lepiej 50/50 z dwóch stron samochodu? 11.samwdomu- myjka karcher HD i pianownica PA, miejsce niestety tylko podjazd przed garażem(ale pianownica i tak daje bardzo gęstą pianę), do porównania na tą chwilę tylko SG Fruit Snow Foam. 12. etr - pianownica ręczna kwazar i ewentualnie pianownica z zestawu nilfisk, miejsce - przed domem, temp uzależniona od warunków pogodowych, lub garaż nieocieplany, porównać mogę z SG fruit snow foam i TENZI Neutral Magic Foam
TfB Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2016 1. Grabek246 Chetny. PA oraz pianownica reczna. Piany jakie mialem to k2 Sambo Sg Fruit Foam oraz Perfect Foam, ValetPro Advanced Foam, Fireball oraz jakas z kocha tylko nazwy nie pamietam. Garazu brak, warunki polowe 2.Treys U siebie garaż ocieplany > mycie na polu na ten moment > PA Karcher K7 , Piany Tenzi Pint / Uniuque Athena/Zeus oraz K2 Bora mogę to wszystko porównać z Naturalnymi PH jak i Mocnymi 2 Opcja Większe studio w Wiedniu, sprzęt podobny porównanie z Pianami ShinyGarage/IronX Foam dużo brudniejsze samochody tam 3. maciek-drummer ; pianownica ręczna Marolex Master 3000 ; myjnia bezdotykowa ; piana Fruit od SG 4. Michał126: ręczna Epoca i ewentualnie mlekownica z zestawu Karchera. Plus najważniejsze: dokładność i pieczołowitość. Mam Tenzi Neutral Magic Foam i... pianę Mojeauto. Testować mogę w zasadzie gdziekolwiek. 5. Chochlik437 ; pianownica reczna Mesto Foamer ; myjnia bezdotykowa ; piana Shiny Garage Fruit Snow Foam Neutral pH i K2 Active Foam 6. Eidos71: Myjka Nilfisk + PA Techkar i ręczny Marolex. Obecnie możliwość mycia tylko na zewnątrz. Piany: SG Fruit Snow Foam, Autobrite MagiFoam, K2 Active Foam i ValetPRO Citrus Pre-Wash (wykorzystywany do mycia wstępnego). 7. Swift : Myjka Karcher K5, pianownica PA, garaż ocieplony ale myje na zewnątrz, K2 Sambo, K2 Active Foam, Tenzi Truck, Shiny Garage FSF, Time to Shine Bublles2 (prewash) obecnie posiadam Shiny Garage FSF. 8.razorvwmk3- Pianownca reczna MESTO FOAMER, myjnia u kolegi w lokalu piana shiny barage fruit snow 9. keza - myjka Karcher K5, pianownica PA. garaż nie ocieplany - mycie na zewnątrz, piany - VALETpro pH NEUTRAL SNOW FOAM, SHINY GARAGE FRUIT NEUTRAL SNOW FOAM, Time to Shine Snow White, 10. krd - garaż ocieplany u partnera Na2Wiadra Na miejscu są Nilfiski z PA. Używałem chyba większości pian dostępnych na rynku Test po sobie... a, nie lepiej 50/50 z dwóch stron samochodu? 11.samwdomu- myjka karcher HD i pianownica PA, miejsce niestety tylko podjazd przed garażem(ale pianownica i tak daje bardzo gęstą pianę), do porównania na tą chwilę tylko SG Fruit Snow Foam. 12. etr - pianownica ręczna kwazar i ewentualnie pianownica z zestawu nilfisk, miejsce - przed domem, temp uzależniona od warunków pogodowych, lub garaż nieocieplany, porównać mogę z SG fruit snow foam i TENZI Neutral Magic Foam 13. TfB dwor plus z checia pojade zobaczyc te slynne Na2wiadra:-) gloria, epoca no i pa u Wiaderek:-) tenzi neutral i autobrite z ktora chetnie porownam:-)
Crasher Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2016 1. Grabek246 Chetny. PA oraz pianownica reczna. Piany jakie mialem to k2 Sambo Sg Fruit Foam oraz Perfect Foam, ValetPro Advanced Foam, Fireball oraz jakas z kocha tylko nazwy nie pamietam. Garazu brak, warunki polowe 2.Treys U siebie garaż ocieplany > mycie na polu na ten moment > PA Karcher K7 , Piany Tenzi Pint / Uniuque Athena/Zeus oraz K2 Bora mogę to wszystko porównać z Naturalnymi PH jak i Mocnymi 2 Opcja Większe studio w Wiedniu, sprzęt podobny porównanie z Pianami ShinyGarage/IronX Foam dużo brudniejsze samochody tam 3. maciek-drummer ; pianownica ręczna Marolex Master 3000 ; myjnia bezdotykowa ; piana Fruit od SG 4. Michał126: ręczna Epoca i ewentualnie mlekownica z zestawu Karchera. Plus najważniejsze: dokładność i pieczołowitość. Mam Tenzi Neutral Magic Foam i... pianę Mojeauto. Testować mogę w zasadzie gdziekolwiek. 5. Chochlik437 ; pianownica reczna Mesto Foamer ; myjnia bezdotykowa ; piana Shiny Garage Fruit Snow Foam Neutral pH i K2 Active Foam 6. Eidos71: Myjka Nilfisk + PA Techkar i ręczny Marolex. Obecnie możliwość mycia tylko na zewnątrz. Piany: SG Fruit Snow Foam, Autobrite MagiFoam, K2 Active Foam i ValetPRO Citrus Pre-Wash (wykorzystywany do mycia wstępnego). 7. Swift : Myjka Karcher K5, pianownica PA, garaż ocieplony ale myje na zewnątrz, K2 Sambo, K2 Active Foam, Tenzi Truck, Shiny Garage FSF, Time to Shine Bublles2 (prewash) obecnie posiadam Shiny Garage FSF. 8.razorvwmk3- Pianownca reczna MESTO FOAMER, myjnia u kolegi w lokalu piana shiny barage fruit snow 9. keza - myjka Karcher K5, pianownica PA. garaż nie ocieplany - mycie na zewnątrz, piany - VALETpro pH NEUTRAL SNOW FOAM, SHINY GARAGE FRUIT NEUTRAL SNOW FOAM, Time to Shine Snow White, 10. krd - garaż ocieplany u partnera Na2Wiadra Na miejscu są Nilfiski z PA. Używałem chyba większości pian dostępnych na rynku Test po sobie... a, nie lepiej 50/50 z dwóch stron samochodu? 11.samwdomu- myjka karcher HD i pianownica PA, miejsce niestety tylko podjazd przed garażem(ale pianownica i tak daje bardzo gęstą pianę), do porównania na tą chwilę tylko SG Fruit Snow Foam. 12. etr - pianownica ręczna kwazar i ewentualnie pianownica z zestawu nilfisk, miejsce - przed domem, temp uzależniona od warunków pogodowych, lub garaż nieocieplany, porównać mogę z SG fruit snow foam i TENZI Neutral Magic Foam 13. TfB dwor plus z checia pojade zobaczyc te slynne Na2wiadra:-) gloria, epoca no i pa u Wiaderek:-) tenzi neutral i autobrite z ktora chetnie porownam:-) 14 Crasher, garaż w piwnicy temp 15 stopni, mycie na kostce na zewnątrz, karcher k2 plus Pa, epoca 2 filce. Posiadam Autobrite magifoam, unique truck, sg fruit snow foam. No i mam nadzieje ADBL YETI
latitude Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2016 1. Grabek246 Chetny. PA oraz pianownica reczna. Piany jakie mialem to k2 Sambo Sg Fruit Foam oraz Perfect Foam, ValetPro Advanced Foam, Fireball oraz jakas z kocha tylko nazwy nie pamietam. Garazu brak, warunki polowe 2.Treys U siebie garaż ocieplany > mycie na polu na ten moment > PA Karcher K7 , Piany Tenzi Pint / Uniuque Athena/Zeus oraz K2 Bora mogę to wszystko porównać z Naturalnymi PH jak i Mocnymi 2 Opcja Większe studio w Wiedniu, sprzęt podobny porównanie z Pianami ShinyGarage/IronX Foam dużo brudniejsze samochody tam 3. maciek-drummer ; pianownica ręczna Marolex Master 3000 ; myjnia bezdotykowa ; piana Fruit od SG 4. Michał126: ręczna Epoca i ewentualnie mlekownica z zestawu Karchera. Plus najważniejsze: dokładność i pieczołowitość. Mam Tenzi Neutral Magic Foam i... pianę Mojeauto. Testować mogę w zasadzie gdziekolwiek. 5. Chochlik437 ; pianownica reczna Mesto Foamer ; myjnia bezdotykowa ; piana Shiny Garage Fruit Snow Foam Neutral pH i K2 Active Foam 6. Eidos71: Myjka Nilfisk + PA Techkar i ręczny Marolex. Obecnie możliwość mycia tylko na zewnątrz. Piany: SG Fruit Snow Foam, Autobrite MagiFoam, K2 Active Foam i ValetPRO Citrus Pre-Wash (wykorzystywany do mycia wstępnego). 7. Swift : Myjka Karcher K5, pianownica PA, garaż ocieplony ale myje na zewnątrz, K2 Sambo, K2 Active Foam, Tenzi Truck, Shiny Garage FSF, Time to Shine Bublles2 (prewash) obecnie posiadam Shiny Garage FSF. 8.razorvwmk3- Pianownca reczna MESTO FOAMER, myjnia u kolegi w lokalu piana shiny barage fruit snow 9. keza - myjka Karcher K5, pianownica PA. garaż nie ocieplany - mycie na zewnątrz, piany - VALETpro pH NEUTRAL SNOW FOAM, SHINY GARAGE FRUIT NEUTRAL SNOW FOAM, Time to Shine Snow White, 10. krd - garaż ocieplany u partnera Na2Wiadra Na miejscu są Nilfiski z PA. Używałem chyba większości pian dostępnych na rynku Test po sobie... a, nie lepiej 50/50 z dwóch stron samochodu? 11.samwdomu- myjka karcher HD i pianownica PA, miejsce niestety tylko podjazd przed garażem(ale pianownica i tak daje bardzo gęstą pianę), do porównania na tą chwilę tylko SG Fruit Snow Foam. 12. etr - pianownica ręczna kwazar i ewentualnie pianownica z zestawu nilfisk, miejsce - przed domem, temp uzależniona od warunków pogodowych, lub garaż nieocieplany, porównać mogę z SG fruit snow foam i TENZI Neutral Magic Foam 13. TfB dwor plus z checia pojade zobaczyc te slynne Na2wiadra:-) gloria, epoca no i pa u Wiaderek:-) tenzi neutral i autobrite z ktora chetnie porownam:-) 14 Crasher, garaż w piwnicy temp 15 stopni, mycie na kostce na zewnątrz, karcher k2 plus Pa, epoca 2 filce. Posiadam Autobrite magifoam, unique truck, sg fruit snow foam. No i mam nadzieje ADBL YETI 15. latitude, mycie na zewnątrz, chociaż jakbym wygrał to u sąsiada w garażu umyję , k5 + PA, do porowania piana tenzi, sg fsf i jakieś marketówki
pacholekck Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2016 1. Grabek246 Chetny. PA oraz pianownica reczna. Piany jakie mialem to k2 Sambo Sg Fruit Foam oraz Perfect Foam, ValetPro Advanced Foam, Fireball oraz jakas z kocha tylko nazwy nie pamietam. Garazu brak, warunki polowe 2.Treys U siebie garaż ocieplany > mycie na polu na ten moment > PA Karcher K7 , Piany Tenzi Pint / Uniuque Athena/Zeus oraz K2 Bora mogę to wszystko porównać z Naturalnymi PH jak i Mocnymi 2 Opcja Większe studio w Wiedniu, sprzęt podobny porównanie z Pianami ShinyGarage/IronX Foam dużo brudniejsze samochody tam 3. maciek-drummer ; pianownica ręczna Marolex Master 3000 ; myjnia bezdotykowa ; piana Fruit od SG 4. Michał126: ręczna Epoca i ewentualnie mlekownica z zestawu Karchera. Plus najważniejsze: dokładność i pieczołowitość. Mam Tenzi Neutral Magic Foam i... pianę Mojeauto. Testować mogę w zasadzie gdziekolwiek. 5. Chochlik437 ; pianownica reczna Mesto Foamer ; myjnia bezdotykowa ; piana Shiny Garage Fruit Snow Foam Neutral pH i K2 Active Foam 6. Eidos71: Myjka Nilfisk + PA Techkar i ręczny Marolex. Obecnie możliwość mycia tylko na zewnątrz. Piany: SG Fruit Snow Foam, Autobrite MagiFoam, K2 Active Foam i ValetPRO Citrus Pre-Wash (wykorzystywany do mycia wstępnego). 7. Swift : Myjka Karcher K5, pianownica PA, garaż ocieplony ale myje na zewnątrz, K2 Sambo, K2 Active Foam, Tenzi Truck, Shiny Garage FSF, Time to Shine Bublles2 (prewash) obecnie posiadam Shiny Garage FSF. 8.razorvwmk3- Pianownca reczna MESTO FOAMER, myjnia u kolegi w lokalu piana shiny barage fruit snow 9. keza - myjka Karcher K5, pianownica PA. garaż nie ocieplany - mycie na zewnątrz, piany - VALETpro pH NEUTRAL SNOW FOAM, SHINY GARAGE FRUIT NEUTRAL SNOW FOAM, Time to Shine Snow White, 10. krd - garaż ocieplany u partnera Na2Wiadra Na miejscu są Nilfiski z PA. Używałem chyba większości pian dostępnych na rynku Test po sobie... a, nie lepiej 50/50 z dwóch stron samochodu? 11.samwdomu- myjka karcher HD i pianownica PA, miejsce niestety tylko podjazd przed garażem(ale pianownica i tak daje bardzo gęstą pianę), do porównania na tą chwilę tylko SG Fruit Snow Foam. 12. etr - pianownica ręczna kwazar i ewentualnie pianownica z zestawu nilfisk, miejsce - przed domem, temp uzależniona od warunków pogodowych, lub garaż nieocieplany, porównać mogę z SG fruit snow foam i TENZI Neutral Magic Foam 13. TfB dwor plus z checia pojade zobaczyc te slynne Na2wiadra:-) gloria, epoca no i pa u Wiaderek:-) tenzi neutral i autobrite z ktora chetnie porownam:-) 14 Crasher, garaż w piwnicy temp 15 stopni, mycie na kostce na zewnątrz, karcher k2 plus Pa, epoca 2 filce. Posiadam Autobrite magifoam, unique truck, sg fruit snow foam. No i mam nadzieje ADBL YETI 15. latitude, mycie na zewnątrz, chociaż jakbym wygrał to u sąsiada w garażu umyję , k5 + PA, do porowania piana tenzi, sg fsf i jakieś marketówki 16. pacholekck, pianownica PA + Nilfisk c130, mycie na kostce pod domem, do porównania sg fruit snow foam, auto niezabezpieczone
lolomanolo Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2016 1. Grabek246 Chetny. PA oraz pianownica reczna. Piany jakie mialem to k2 Sambo Sg Fruit Foam oraz Perfect Foam, ValetPro Advanced Foam, Fireball oraz jakas z kocha tylko nazwy nie pamietam. Garazu brak, warunki polowe 2.Treys U siebie garaż ocieplany > mycie na polu na ten moment > PA Karcher K7 , Piany Tenzi Pint / Uniuque Athena/Zeus oraz K2 Bora mogę to wszystko porównać z Naturalnymi PH jak i Mocnymi 2 Opcja Większe studio w Wiedniu, sprzęt podobny porównanie z Pianami ShinyGarage/IronX Foam dużo brudniejsze samochody tam 3. maciek-drummer ; pianownica ręczna Marolex Master 3000 ; myjnia bezdotykowa ; piana Fruit od SG 4. Michał126: ręczna Epoca i ewentualnie mlekownica z zestawu Karchera. Plus najważniejsze: dokładność i pieczołowitość. Mam Tenzi Neutral Magic Foam i... pianę Mojeauto. Testować mogę w zasadzie gdziekolwiek. 5. Chochlik437 ; pianownica reczna Mesto Foamer ; myjnia bezdotykowa ; piana Shiny Garage Fruit Snow Foam Neutral pH i K2 Active Foam 6. Eidos71: Myjka Nilfisk + PA Techkar i ręczny Marolex. Obecnie możliwość mycia tylko na zewnątrz. Piany: SG Fruit Snow Foam, Autobrite MagiFoam, K2 Active Foam i ValetPRO Citrus Pre-Wash (wykorzystywany do mycia wstępnego). 7. Swift : Myjka Karcher K5, pianownica PA, garaż ocieplony ale myje na zewnątrz, K2 Sambo, K2 Active Foam, Tenzi Truck, Shiny Garage FSF, Time to Shine Bublles2 (prewash) obecnie posiadam Shiny Garage FSF. 8.razorvwmk3- Pianownca reczna MESTO FOAMER, myjnia u kolegi w lokalu piana shiny barage fruit snow 9. keza - myjka Karcher K5, pianownica PA. garaż nie ocieplany - mycie na zewnątrz, piany - VALETpro pH NEUTRAL SNOW FOAM, SHINY GARAGE FRUIT NEUTRAL SNOW FOAM, Time to Shine Snow White, 10. krd - garaż ocieplany u partnera Na2Wiadra Na miejscu są Nilfiski z PA. Używałem chyba większości pian dostępnych na rynku Test po sobie... a, nie lepiej 50/50 z dwóch stron samochodu? 11.samwdomu- myjka karcher HD i pianownica PA, miejsce niestety tylko podjazd przed garażem(ale pianownica i tak daje bardzo gęstą pianę), do porównania na tą chwilę tylko SG Fruit Snow Foam. 12. etr - pianownica ręczna kwazar i ewentualnie pianownica z zestawu nilfisk, miejsce - przed domem, temp uzależniona od warunków pogodowych, lub garaż nieocieplany, porównać mogę z SG fruit snow foam i TENZI Neutral Magic Foam 13. TfB dwor plus z checia pojade zobaczyc te slynne Na2wiadra:-) gloria, epoca no i pa u Wiaderek:-) tenzi neutral i autobrite z ktora chetnie porownam:-) 14 Crasher, garaż w piwnicy temp 15 stopni, mycie na kostce na zewnątrz, karcher k2 plus Pa, epoca 2 filce. Posiadam Autobrite magifoam, unique truck, sg fruit snow foam. No i mam nadzieje ADBL YETI 15. latitude, mycie na zewnątrz, chociaż jakbym wygrał to u sąsiada w garażu umyję , k5 + PA, do porowania piana tenzi, sg fsf i jakieś marketówki 16. pacholekck, pianownica PA + Nilfisk c130, mycie na kostce pod domem, do porównania sg fruit snow foam, auto niezabezpieczone 17. lolomanolo, marolex, mycie na dworze, sg fruit snow foam
xnolb Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2016 1. Grabek246 Chetny. PA oraz pianownica reczna. Piany jakie mialem to k2 Sambo Sg Fruit Foam oraz Perfect Foam, ValetPro Advanced Foam, Fireball oraz jakas z kocha tylko nazwy nie pamietam. Garazu brak, warunki polowe 2.Treys U siebie garaż ocieplany > mycie na polu na ten moment > PA Karcher K7 , Piany Tenzi Pint / Uniuque Athena/Zeus oraz K2 Bora mogę to wszystko porównać z Naturalnymi PH jak i Mocnymi 2 Opcja Większe studio w Wiedniu, sprzęt podobny porównanie z Pianami ShinyGarage/IronX Foam dużo brudniejsze samochody tam 3. maciek-drummer ; pianownica ręczna Marolex Master 3000 ; myjnia bezdotykowa ; piana Fruit od SG 4. Michał126: ręczna Epoca i ewentualnie mlekownica z zestawu Karchera. Plus najważniejsze: dokładność i pieczołowitość. Mam Tenzi Neutral Magic Foam i... pianę Mojeauto. Testować mogę w zasadzie gdziekolwiek. 5. Chochlik437 ; pianownica reczna Mesto Foamer ; myjnia bezdotykowa ; piana Shiny Garage Fruit Snow Foam Neutral pH i K2 Active Foam 6. Eidos71: Myjka Nilfisk + PA Techkar i ręczny Marolex. Obecnie możliwość mycia tylko na zewnątrz. Piany: SG Fruit Snow Foam, Autobrite MagiFoam, K2 Active Foam i ValetPRO Citrus Pre-Wash (wykorzystywany do mycia wstępnego). 7. Swift : Myjka Karcher K5, pianownica PA, garaż ocieplony ale myje na zewnątrz, K2 Sambo, K2 Active Foam, Tenzi Truck, Shiny Garage FSF, Time to Shine Bublles2 (prewash) obecnie posiadam Shiny Garage FSF. 8.razorvwmk3- Pianownca reczna MESTO FOAMER, myjnia u kolegi w lokalu piana shiny barage fruit snow 9. keza - myjka Karcher K5, pianownica PA. garaż nie ocieplany - mycie na zewnątrz, piany - VALETpro pH NEUTRAL SNOW FOAM, SHINY GARAGE FRUIT NEUTRAL SNOW FOAM, Time to Shine Snow White, 10. krd - garaż ocieplany u partnera Na2Wiadra Na miejscu są Nilfiski z PA. Używałem chyba większości pian dostępnych na rynku Test po sobie... a, nie lepiej 50/50 z dwóch stron samochodu? 11.samwdomu- myjka karcher HD i pianownica PA, miejsce niestety tylko podjazd przed garażem(ale pianownica i tak daje bardzo gęstą pianę), do porównania na tą chwilę tylko SG Fruit Snow Foam. 12. etr - pianownica ręczna kwazar i ewentualnie pianownica z zestawu nilfisk, miejsce - przed domem, temp uzależniona od warunków pogodowych, lub garaż nieocieplany, porównać mogę z SG fruit snow foam i TENZI Neutral Magic Foam 13. TfB dwor plus z checia pojade zobaczyc te slynne Na2wiadra:-) gloria, epoca no i pa u Wiaderek:-) tenzi neutral i autobrite z ktora chetnie porownam:-) 14 Crasher, garaż w piwnicy temp 15 stopni, mycie na kostce na zewnątrz, karcher k2 plus Pa, epoca 2 filce. Posiadam Autobrite magifoam, unique truck, sg fruit snow foam. No i mam nadzieje ADBL YETI 15. latitude, mycie na zewnątrz, chociaż jakbym wygrał to u sąsiada w garażu umyję , k5 + PA, do porowania piana tenzi, sg fsf i jakieś marketówki 16. pacholekck, pianownica PA + Nilfisk c130, mycie na kostce pod domem, do porównania sg fruit snow foam, auto niezabezpieczone 17. lolomanolo, marolex, mycie na dworze, sg fruit snow foam 18. xnolb, na zewnątrz, PA z karcher, sg fruit snow foam
Dystrybutor ADBL Opublikowano 13 Grudnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2016 póki co 18 chętnych. chyba trzeba będzie zwiększyć pierwotnie planowaną ilość uczestników .
///MPower Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2016 1. Grabek246 Chetny. PA oraz pianownica reczna. Piany jakie mialem to k2 Sambo Sg Fruit Foam oraz Perfect Foam, ValetPro Advanced Foam, Fireball oraz jakas z kocha tylko nazwy nie pamietam. Garazu brak, warunki polowe 2.Treys U siebie garaż ocieplany > mycie na polu na ten moment > PA Karcher K7 , Piany Tenzi Pint / Uniuque Athena/Zeus oraz K2 Bora mogę to wszystko porównać z Naturalnymi PH jak i Mocnymi 2 Opcja Większe studio w Wiedniu, sprzęt podobny porównanie z Pianami ShinyGarage/IronX Foam dużo brudniejsze samochody tam 3. maciek-drummer ; pianownica ręczna Marolex Master 3000 ; myjnia bezdotykowa ; piana Fruit od SG 4. Michał126: ręczna Epoca i ewentualnie mlekownica z zestawu Karchera. Plus najważniejsze: dokładność i pieczołowitość. Mam Tenzi Neutral Magic Foam i... pianę Mojeauto. Testować mogę w zasadzie gdziekolwiek. 5. Chochlik437 ; pianownica reczna Mesto Foamer ; myjnia bezdotykowa ; piana Shiny Garage Fruit Snow Foam Neutral pH i K2 Active Foam 6. Eidos71: Myjka Nilfisk + PA Techkar i ręczny Marolex. Obecnie możliwość mycia tylko na zewnątrz. Piany: SG Fruit Snow Foam, Autobrite MagiFoam, K2 Active Foam i ValetPRO Citrus Pre-Wash (wykorzystywany do mycia wstępnego). 7. Swift : Myjka Karcher K5, pianownica PA, garaż ocieplony ale myje na zewnątrz, K2 Sambo, K2 Active Foam, Tenzi Truck, Shiny Garage FSF, Time to Shine Bublles2 (prewash) obecnie posiadam Shiny Garage FSF. 8.razorvwmk3- Pianownca reczna MESTO FOAMER, myjnia u kolegi w lokalu piana shiny barage fruit snow 9. keza - myjka Karcher K5, pianownica PA. garaż nie ocieplany - mycie na zewnątrz, piany - VALETpro pH NEUTRAL SNOW FOAM, SHINY GARAGE FRUIT NEUTRAL SNOW FOAM, Time to Shine Snow White, 10. krd - garaż ocieplany u partnera Na2Wiadra Na miejscu są Nilfiski z PA. Używałem chyba większości pian dostępnych na rynku Test po sobie... a, nie lepiej 50/50 z dwóch stron samochodu? 11.samwdomu- myjka karcher HD i pianownica PA, miejsce niestety tylko podjazd przed garażem(ale pianownica i tak daje bardzo gęstą pianę), do porównania na tą chwilę tylko SG Fruit Snow Foam. 12. etr - pianownica ręczna kwazar i ewentualnie pianownica z zestawu nilfisk, miejsce - przed domem, temp uzależniona od warunków pogodowych, lub garaż nieocieplany, porównać mogę z SG fruit snow foam i TENZI Neutral Magic Foam 13. TfB dwor plus z checia pojade zobaczyc te slynne Na2wiadra:-) gloria, epoca no i pa u Wiaderek:-) tenzi neutral i autobrite z ktora chetnie porownam:-) 14 Crasher, garaż w piwnicy temp 15 stopni, mycie na kostce na zewnątrz, karcher k2 plus Pa, epoca 2 filce. Posiadam Autobrite magifoam, unique truck, sg fruit snow foam. No i mam nadzieje ADBL YETI 15. latitude, mycie na zewnątrz, chociaż jakbym wygrał to u sąsiada w garażu umyję , k5 + PA, do porowania piana tenzi, sg fsf i jakieś marketówki 16. pacholekck, pianownica PA + Nilfisk c130, mycie na kostce pod domem, do porównania sg fruit snow foam, auto niezabezpieczone 17. lolomanolo, marolex, mycie na dworze, sg fruit snow foam 18. xnolb, na zewnątrz, PA z karcher, sg fruit snow foam 19. ///MPower – Sprzęt: Stihl RE129 + PA; Miejsce testu: podwórko, temperatura zastana; Piany wcześniej używane: Autobrite, Blink, GoodStuff, Shiny Garage, Time to Shine; Chciałbym porównać z moim obecnym faworytem tj. Time to Shine Snow White.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 16 Grudnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2016 Sporo Was. więc zwiększamy ilość zestawów testerów do 10 sztuk. Wybieramy: 1. Grabek246 Chetny. PA oraz pianownica reczna. Piany jakie mialem to k2 Sambo Sg Fruit Foam oraz Perfect Foam, ValetPro Advanced Foam, Fireball oraz jakas z kocha tylko nazwy nie pamietam. Garazu brak, warunki polowe 2.Treys: U siebie garaż ocieplany > mycie na polu na ten moment > PA Karcher K7 , Piany Tenzi Pint / Uniuque Athena/Zeus oraz K2 Bora mogę to wszystko porównać z Naturalnymi PH jak i Mocnymi Druga opcja. Opcja Większe studio w Wiedniu, sprzęt podobny porównanie z Pianami ShinyGarage/IronX Foam dużo brudniejsze samochody tam 3. maciek-drummer ; pianownica ręczna Marolex Master 3000 ; myjnia bezdotykowa ; piana Fruit od SG 4. Michał126: ręczna Epoca i ewentualnie mlekownica z zestawu Karchera. Plus najważniejsze: dokładność i pieczołowitość. Mam Tenzi Neutral Magic Foam i... pianę Mojeauto. Testować mogę w zasadzie gdziekolwiek. 5. Eidos71: Myjka Nilfisk + PA Techkar i ręczny Marolex. Obecnie możliwość mycia tylko na zewnątrz. Piany: SG Fruit Snow Foam, Autobrite MagiFoam, K2 Active Foam i ValetPRO Citrus Pre-Wash (wykorzystywany do mycia wstępnego). 6. Swift : Myjka Karcher K5, pianownica PA, garaż ocieplony ale myje na zewnątrz, K2 Sambo, K2 Active Foam, Tenzi Truck, Shiny Garage FSF, Time to Shine Bublles2 (prewash) obecnie posiadam Shiny Garage FSF. 7. keza - myjka Karcher K5, pianownica PA. garaż nie ocieplany - mycie na zewnątrz, piany - VALETpro pH NEUTRAL SNOW FOAM, SHINY GARAGE FRUIT NEUTRAL SNOW FOAM, Time to Shine Snow White, 8. krd - garaż ocieplany u partnera Na2Wiadra Na miejscu są Nilfiski z PA. Używałem chyba większości pian dostępnych na rynku Test po sobie... a, nie lepiej 50/50 z dwóch stron samochodu? 9. Crasher, garaż w piwnicy temp 15 stopni, mycie na kostce na zewnątrz, karcher k2 plus Pa, epoca 2 filce. Posiadam Autobrite magifoam, unique truck, sg fruit snow foam. No i mam nadzieje ADBL YETI 10. ///MPower – Sprzęt: Stihl RE129 + PA; Miejsce testu: podwórko, temperatura zastana; Piany wcześniej używane: Autobrite, Blink, GoodStuff, Shiny Garage, Time to Shine; Chciałbym porównać z moim obecnym faworytem tj. Time to Shine Snow White. Jeżeli macie pianownice ręczą oraz pa to prosimy by testy były zrobione na jednej i drugiej. porównujecie ze wszystkimi pianami jakie macie w arsenale, najbardziej zależy nam na porównaniu z tymi najlepszymi/najdroższymi ale i do tańszych chętnie się przyrównamy . Im dokładniejsze i bardziej rzetelne testy tym lepiej. Liczymy na Waszą kreatywność. Prosimy o zgłaszanie się na PW z adresami do wysyłek próbek. Pół miesiąca to czas który spokojnie powinien Wam wystarczyć do zrobienia testów chyba, że warunki uniemożliwią by go wykonać, wtedy oczekujemy że test będzie zrobiony w najbliższym możliwym terminie. Dodane po 30 minutach 50 sekundach: test ma być porównaniem. czy zrobicie 50/50 auta czy mycie jednego auta w odstępie czasowym (to raczej mniej dobra opcja ze względu na zmienność warunków/brudu etc) czy jeszcze inaczej to Wasza decyzja.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 19 Grudnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 dziś wychodzą do Was testery. Treys, czekamy na Twoje dane do wysyłki.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 20 Grudnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2016 dzis juz wszystkie testery powinny być u Was lub w drodze. proszę o info jak je otrzymacie.
Michał126 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2016 U mnie rodzinka w komplecie.
maciek-drummer Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2016 Paczuszka na miejscu. Niebawem test
Eidos71 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2016 Właśnie kurier przyniósł paczkę - wszystko w porządku.
Crasher Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2016 Piany w domu! Pachną super. Szykuje mi się trasa 600 km a więc będzie co myć
Moderator krd Opublikowano 20 Grudnia 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2016 A mnie kurier jeszcze nie odwiedził, pewnie będzie jutro
Rekomendowane odpowiedzi