Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym dokupił coś mocniejszego wspomnianego Tenzi Aluxa albo Tenzi Supergreen, swoje alu zimówki odszczurzałem własnie Supergreenem spianowanym z Malolexa +pędzelek i szczoteczka do zębów żeby wymyć zakamarki.

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Boję się aluxa bo nie raz czytałem opinie jak to słychać jak sie wżera w alu.

Czy rozcieńczony 1:4 jest na 100% bezpieczny i wtedy nie ma się co marwtić?

Opublikowano

Czytaj dalej opinie jak się wżera i przetapia alu do zera. Skąd ludzie biorą takie rzeczy :dontknow:

1:4 zacznij choć i tak zejdziesz niżej

Opublikowano

Mam pytanko troszkę z innej beczki - może akurat ktoś stosował do celów nie samochodowych.

Chciałem zabezpieczyć córki plecak przed deszczem/śniegiem - mam 2 środki tj. 303 Hihg Tech Fabric Guard i Gtechniq I1 Smart Fabric. Czy ktoś może mi podpowiedzieć który z nich będzie trwalszy? Czy po prostu sięgnąć po pierwszy który się nawinie i działać?

• Moderator
Opublikowano

patryczken16, na allegro masz taniej jak w znanych duzych salonach :D

Opublikowano
patryczken16, na allegro masz taniej jak w znanych duzych salonach :D

Niekoniecznie na allegro. Po prostu w sklepach internetowych. Albo też marketach internetowych z odbiorem w sklepie stacjonarnym.

Opublikowano

Czy tymi 4 środkami każde felgi się doprowadzi do stanu ok czy dokupić coś mocniejszego jak Shiny Garage EF Wheel Cleaner,

to środek do codziennego mycia, 10X słabszy niż tenzi alux.

Każdy z tych środków może być bezpieczny i niebezpieczny jeśli nie robi się odszczurzania z głowa. Poleciłby Ci jeszcze 4 nano rim cleaner plus. Bardzo dobry środek.

Opublikowano

Ciekawe jak z tymi promocjami przed świętami - mam nadzieję, że się pojawią. Coś tam sobie upatrzyłem do dziupli i fajnie jakby troszkę kaski na przybory zostało :D

Opublikowano

Czasem mam wrażenie, że niektórzy nie potrafią (lub nie chcą) zrobić kroku bez forum ;)

Można było każdą śrubkę spróbować czym innym a potem pochwalić się dopiero wynikami.

Opublikowano
Czasem mam wrażenie, że niektórzy nie potrafią (lub nie chcą) zrobić kroku bez forum ;)

Można było każdą śrubkę spróbować czym innym a potem pochwalić się dopiero wynikami.

Zapytałem pod wpływem impulsu, bo jak raz przeglądałem temat :P A np. o coli nie pomyślałem, czyli dowiedziałem się czegoś nowego ;)

Jutro pójdę do sklepu kupię jakąś colę i zrobię mały teścik co najlepiej doczyści :D Czy Tuga nie zje mi przez noc butelki z PET (chodzi mi o to, czy mi się to gdzieś nie rozleje)?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.