Moderator krd Opublikowano 6 Stycznia 2015 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2015 Mam to samo, mycie proszkiem raz na 2-3 tygodnie i auto caly czas czyste I patrzac na obecne temperatury mycie reczne nie bedzie predko ;P
Stefan-16 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2015 krd, też masz MOHSa na lakierze??
bienek Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2015 U mnie tez auto po trasie 600km z mohsem po samym myciu magifoam wyglada ok. Oczywiscie jakies deliktane zacieki z brudu zostaly ale ogolnie wyglada na czystsze niz 95% innych aut
Geno Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2015 Uff, dobrze że to nie tylko mi tak wyszło Jest elegancko zdecydowanie, zastanawiam się czy może na wiosnę nie machnąć jej na Sireusza i też mieć spokój
Moderator krd Opublikowano 6 Stycznia 2015 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2015 Stefan-16, tak, tez mam Mohsa ;-)
maluch Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2015 Pięknie to wygląda. Mam już swojego, ale kurde boję się coś samemu aplikować. Nigdy wcześniej nic poza woskiem nie kładłem ...
siwy1988_88_88 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2015 obserwuje od dłuższego czasu ten temat i coraz bardziej przekonuje sie do zakupu Mohsa, wiec na wiosne pewnie wyląduje u mnie na aucie.
dudek_t Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2015 Geno, dziękuję za aktualizacje. To już jest konkret, autostrada, wyższe prędkości, śnieg itp. Powłoka wypada baaardzo obiecująco. Robię korektę i kładę ją u siebie. Super. PS. Gdzie szusowałeś? Jak warunki?
Pimps Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2015 Również mam MOHS'a i faktycznie w obecnych warunkach jest naprawdę fajnie jak się korzysta z bezdotyku. Ogólnie jestem bardzo zadowolony a nałożyłem go końcem września 2014 r.
Geno Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2015 Równo 5 miesięcy po aplikacji i jednym myciu ręcznym przy 2 stopniach wygląda to tak : Ogólnie pytań co do jakości powłoki brak
acidmk Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2015 Czad, to ja się już nie dziwię że Ci jeden ręcznik do osuszania auta wystarczy :-D
Piotrek Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2015 A nie tak dawno, jak mówiłem, że TRIM robi szał, to były "śmichy-chichy". Ładnie to wygląda
Geno Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2015 E E E, ja tam nigdy nie wyśmiewam, dopóki nie spróbuję i nie zobaczę że serio jakiś produkt jest słaby A tutaj jest baaaaaaaaardzo dobrze, jeszcze MINI umyję i dorzucę update jakoś niedługo
Piotrek Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2015 E E E, ja tam nigdy nie wyśmiewam, dopóki nie spróbuję i nie zobaczę że serio jakiś produkt jest słaby Nie mówię osobiście, chodziło mi bardziej o ogólne nastawienie do marki, też jestem zdania, że dobry produkt obroni się sam
Geno Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2015 TRIM na plastikach w obu też nadal leży, nic się nie łuszczy, nie ma problemów z białymi śladami itd itp, wszystko okej.
Gixxerjunkie Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2015 Czy można nakładać wosk albo sealant na tego mohsa, chociażby Meguiars synthetic sealant 2.0 albo coś z najwyższej półki np. Swissvax. Czy powłoka dalej zachowa swoje właściwości oraz, czy dalej będzie mieć taki "gloss".
Frycu75 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2015 Gixxerjunkie, cytat z pierwszego postu zaczynajacego test : Jeśli powłoka będzie okresowo dodatkowo pokrywana dołączonym do zestawu produktem Q2M CURE, jej trwałość może być przedłużona nawet trzykrotnie ! GYEON Q2 MOHS można również przykrywać naturalnymi woskami do lakieru - jest to również czynnik przedłużający żywotność zabezpieczenia.
kamilgt Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2015 viewtopic.php?f=144&t=15876 poczytaj tutaj
Geno Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2015 Można kłaść, ale ja obecnie nie widzę sensu zarówno tu, jak i na PRIME
Geno Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2015 No to minęło ponad 6 miesięcy i ponad 8500 km. Tydzień temu umyłem ręcznie DodoJuice BTBM po zimie. Poza tym same bezdotyki Filmik : Po 2 km dojazdu z myjni
CrisAGC Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2015 Bez kitu, inwestuję w to do następnego auta, albo jeszcze do obecnego na przyszły sezon
Tommy Lee Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2015 Super ta powłoka wygląda na mamowozie ale tez i zima w tym roku nie była wymagająca. U siebie mam od listopada położonego CanCat i tez kropelkuje i zrzuca wodę jak głupi, może nie aż tak efektownie, ale cieszy oko
Geno Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2015 To prawda, śniegu i dużych opadów nie było, ale za to soli już trochę leżało Czekamy dalej
Rekomendowane odpowiedzi