Dystrybutor ADBL Opublikowano 6 Października 2020 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2020 ciężko nam porównywać. Generalnie założenie było takie by był to bezproblemowy płyn do szyb z nw która będzie coraz lepiej działać po każdym użyciu. Jeżeli wcześniej na szybie będziesz miał nałożoną nw to Hybrid będzie przedłużał jej żywotność. 1
KiziorDZN Opublikowano 6 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2020 @ADBL - kiedy twardy wosk co wisi na insta chemika ? Celujecie w 2020 czy później ?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 6 Października 2020 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2020 chcielibyśmy się wyrobić ale czy się uda nie obiecujemy 1
Slovak Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2021 Gdyby jeszcze ktoś nie widział https://www.facebook.com/adblpolska/videos/178392480752861 https://www.instagram.com/p/CL_6V0lHEw7/ 1
lukasz_byd Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2021 W dniu 5.03.2021 o 12:49, aeropro napisał: uuu, beda nowe etykiety Czyli to z winy etykiet w HybridGlass zasysa butelke, BlackWater się wylewa i zabija atomizer itd ? 2
aeropro Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2021 14 godzin temu, lukasz_byd napisał: Czyli to z winy etykiet w HybridGlass zasysa butelke, BlackWater się wylewa i zabija atomizer itd ? mnie się pytasz ? ja jestem jakościowcem czy wdrożeniowcem w ADBL ? raz miałem problem z triggerem nowym, ale to zostało załatwione już ze sprzedawcą, jakiegoś zasysania czy rozszczelnienia się nowych shakerów nie zauważyłem, więc w polemikę nie będę wchodził eot
Mysza29 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Witam chciałem kupić polerkę ADBL roller 9mm ale nigdzie nie jest dostępna. Czy produkt jest wycofany?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Produkt jest obecnie niedostępny. Ale mamy nadzieję, że wkrótce wróci na półki.
Michał82 Opublikowano 9 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2023 @ADBL czy Leather Kit a raczej jego zawartość mają datę przydatności do użycia? Mój zestaw stoi drugi rok w temp pokojowej na dni szafki i zastanawiam się czy czas ma na niego jakiś wpływ czy dalej to pełnowartościowe produkty?
Rekomendowane odpowiedzi