Skocz do zawartości

ADBL - nowa polska marka tworzona dla Was i dzięki Wam!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zrobienie na OFF to tylko w waszych produktach jest wazne i czy kazdy producent to wymaga? Piszecie o tym w instrukcji?  Zamiast zwalac na uzytkownikow wine ( nie przestawienie na off, nie dociskanie pompki do maxa) zmienilibyscie te opakowania i pompki na wlasny koszt , a nie koszt niewinnego uzytkownika. Chyba wam sie jeszcze nie trafil swiadomy konsument ktoremu wylal sie jakis wasz produkt w aucie i podal was (sprzedawce) do sadu o wymiane kosztownej tapicerki , bo inaczej te wasze wymiany opakowan nie trwaly by tak dlugo i tym samym bezkosztowo dla was! 

• Lubię to 4
  • Super 1
Opublikowano

mi np prickbort "wylał" się do wiaderka właśnie przez to że atomizer nie był na off, ciecz po prostu wspinała się po ściankach i wyciekała przez atomizer całe szczęście do wiaderka, długo rozkminiałem dlaczego tak się stało aż w końcu zauważyłem odblokowany atomizer. po jego zablokowaniu nie było żadnego problemu z wyciekającą zawartością.

• Lubię to 1
Opublikowano

Ja nagminnie zapominam przekręcić atomizer na off i nigdy nic mi się nie wylało, a mam kosmetyki różnych firm. 😉

• Lubię to 2
Opublikowano
W dniu 2.06.2018 o 00:10, ADBL napisał:

Triggery są już u nas i lada moment będą wprowadzone. Leci po butli? A po zakończeniu pracy pamiętasz by  przekręcić trigger w pozycje off? 

Bodywork obecnie wstrzymany. A jeżeli ktoś kupił i ma z nim problem to trzeba reklamować. 

Co psiknę mam przekręcać na off? to na jednej oponie zejdzie mi kilka minut XD 
Tak, po skończeniu używania zakręcam. Ale piszę nie odnośnie tego. Wstawiam sobie atomizer w pozycji psikania i korzystając czuję jak mi się leje po palcach. 
Mam kosmetyki różnych firm i mimo pozostawiania ich w pozycji "ON" nie leja się. Dziwna sprawa. Zapowietrzanie dalej na wysokim poziomie, (tak wciskam trigger do końca) mimo to butelka się wsysa ;/ 

To będzie wasz nowy atomizer? 🙂 

pol_pl_ADBL-Trigger-spryskiwacz-do-butelek-28-410-6162_1.jpg

Opublikowano

@FakeRiderr  Na kilku stronach z pierwszego wyszukiwania jest kilka różnych atomizerów. Po prostu sprzedawcy chyba jeszce nie otrzymali zdjęć i wrzucili z ogólnodostępnych źródeł zwykłe atomizery.

Opublikowano

Kiedy Magic Mist w ofercie ? 🤔🤨 W tym roku strasznie ciężko u was z nowościami . Nie wspominając do atomizerach które już miały być a ciągle ich nie ma w ofercie 😛

Opublikowano
1 godzinę temu, FakeRiderr napisał:

właśnie nie do końca, nie chce naruszać regulaminu ale wpisz sobie w google: "ADBL Trigger spryskiwacz do butelek 28/410" i pierwszy link 🙂

toż to zwykły Canyon 😉

Opublikowano

@aeropro A teraz wpisz jeszcze raz to samo hasło w wyszukiwarkę i otwórz wszystkie strony z pierwszej strony wyszukiwania google'a. I masz przegląd wszystkich dostępnych atomizerów pod nazwą ADBL 🙂

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@Qlimaxss  Na FB napisali chyba coś w stylu "Dajcie znać jak podoba się wam zapach?".

A dokładniej:

Cytat

Dajcie nam znać jak Wam się spodobał tajemniczy zapach ;).

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Przede mną nic nie ukryjecie, fajnie fajnie się rozwijajcie. Czekam dalej na kółeczka do wiader i może jeszcze jakieś nowości niebawem 😉

Opublikowano

Bonnet może być bardzo ciekawym produktem, czekam z niecierpliwością na dostępność 🙂 

• Dystrybutor
Opublikowano

oficjalna premiera w piatek. wysylki do PArtnerów juz trwają tak żeby każdy zdążył miec ;). mamy nadzieję że nikt nie zepsuje zabawy na fb dzięki sprytnemu wywiadowi KA ;).