GR_BKP Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 a, że tak głupio zapytam - Finis też robi takie cuda z ryskami? też śmierdzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Ciekawym produktem tego producenta lub jego innej marki jest powłoka na lusterka Glaco Mirror Coat Zero. Szczególnie przydatna, gdy nie ma się grzanych lusterek. Tu dwa filmiki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan-16 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 pojawiają się jakieś nowe dobre alternatywy dla oklepanych i nudnych Coli i FK Jeżeli chodzi o moje zdanie w tej kwestii to Coli może i nudny, ale zawsze można na niego liczyć Natomiast Jeżeli chodzi o Fusso może być numerem 1 dla handlarzy aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Ciekawym produktem tego producenta lub jego innej marki jest powłoka na lusterka Glaco Mirror Coat Zero. Szczególnie przydatna, gdy nie ma się grzanych lusterek. Tu dwa filmiki: Pytanie czy to nie to co ShineOn testują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GR_BKP Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 A gdzie ten test można zobaczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 No i na tworzywie faktycznie działa jak zły Przed : Po : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasns Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Evo, podbija tylko kropelkowanie czy też może przyciemnia czerń na plastikach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zaraz się jeszcze okaże, że zamiast Rain-X'a może siedzieć Wszystko do jednego ... A nie chciał tu wrzucać testu bo nie komentują i nie doceniają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq92 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Evo, zacnie milordzie Coraz bardziej mi się to mazidło podoba Sprawdzałeś może czy paprze listwy, uszczelki itp? Bo ja u siebie mam chropowate listwy i przypadkiem można narobić biedy. Ciężko mi cokolwiek z nich zmyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Jak by paprał to już na lusterku by było widać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Artih, nie znam ichniego języka, ale z filmiku by wynikało, że i na szybach się znalazł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq92 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Artih, zależy z czego jest lusterko. Mam plastikowe lakierowane jak reszta samochodu, ale na nich mam jeszcze plastik taki jak na bocznych listwach czyli lekko chropowaty i okrutnie się to brudzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus94 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Takie coś znalazłem chyba będzie zamiennik rainx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasns Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 ten wosk jest niesamowity ! może się jeszcze okazać ze działa jako dressing do opon i w sumie można wywalić wszystkie inne kosmetyki i kupić Fusso haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbiz Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 faktycznie wygląda obiecująco btw. patrząc na komentarze przypomina mi się dyskusja po testach GYEON Bathe + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rosen Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 http://www.soft99.co.jp/english/products/carcare/glass_coating/ultra_glaco.html?pid=04146 To nie wosk, nawet w tytule filmie jest podane Przynajmniej ja to tak rozumuje... BTW nie odważył bym się nałożyć wosku na przednią szybę. Chyba by się to mazało prze okrutnie. Ale na boczne, czemu nie, jeśli by działało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Na szybach, co prawda nie przedniej, ale bocznych również aplikowałem... Nie wiem do końca czy to efekt innych pozostałości czy samego wosku, ale również kropelkował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan-16 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Warto zwrócić uwagę, że ta firma posiada pełną gamę kosmetyków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Warto zwrócić uwagę, że ta firma posiada pełną gamę kosmetyków... Jeśli chodzi o szyby, u źródła uzyskałem informację, że Glaco (do szyb) wcale nie jest lepszy od innych, podobnych a dostępnych u nas na rynku produktów Nie żebym polecał Fusso Coat do szyb , tak tylko informacyjnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihnova Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Wosk robi wrażenie jest WOW Test jak zwykle zrobiony ligowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar3k Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Ciekawym produktem tego producenta lub jego innej marki jest powłoka na lusterka Glaco Mirror Coat Zero. Szczególnie przydatna, gdy nie ma się grzanych lusterek. Tu dwa filmiki: Jak dla mnie rewelacja :-) Czy spotkaliście się z podobnymi powłokami ? Napewno inne fermę też coś takiego maja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan-16 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Do tego czasu już połowa forum będzie miała ten wosk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Chyba jeszcze nie padło takie pytanie: Czy wosk przyciemnia lakier? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeleniouchy Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Tak przyciemnia, zarówno wersja do jasnych lakierów(źródło Internet) jak i ta do ciemnych (źródło własne naoczne na mojej ciemnoniebieskiej Mazdzie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 W takim razie, trzeba będzie kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi