atvmmz Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Szczur jak się patrzy Gdzie ten szczur Zwykły Bathe nie wiele różni się od +. Troszkę słabszy poślizg i brak efektu kroplingu Good job
daniel87 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Dzięki uprzejmości kolegi kamilgt miałem możliwość przetestowania szamponu. Fotek niestety brak bo akcja działa się przy południowym słońcu Postaram się opisać w kilku słowach moje wrażenia. Na 12l wody dałem 30ml szamponu. Poślizg naprawdę na wysokim poziomie, rękawica sama sunęła po lakierze. Musiałem się uwijać bo słońce grzało niesamowicie. Płukanie, kilka kropel na rękawicę, szybki objazd i płukanie. Krople jakie ujrzałem, naprawdę Jak dla mnie porównywalne do BSD. Wjazd do garażu i suszenie. Mimo, że akcja toczyła się w słońcu żadnych mazów itp. po wytarciu nie zauważyłem. Jak dla mnie
kita33 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 Czy należy dwa razy używać szamponu tzn. Najpierw rozrobić szampon z wodą w wiadrze w odpowiedniej proporcji potem spłukać auta dalej niewielką ilość szamponu nanieść na rękawicę oblecieć auto i znowu spłukać?
Artih Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 Masz to opisane w co najmniej kilku postach w tym temacie - odrobina wysiłku w czytaniu
DS_Tomek Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 kita33, polecam lekturę tu: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 88&start=0
kita33 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 tomek dzieki. Jedni robia tak drudzy inaczej wiec spytalem
kamilgt Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2014 kita33, używam zgodnie z tym, w zależności co akurat chcę uzyskać Produktu można używać na kilka sposobów: - Do pielęgnacji zabezpieczonego lakieru Wystarczy umyć samochód wodą z 15-20ml szamponu. Taka ilość produktu w przeciętnym wiadrze do mycia pojazdu wystarcza, aby bezpiecznie i skutecznie umyć auto, a jednocześnie wzmocnić właśności hydrofobowe istniejącego na lakierze zabezpieczenia. - Do wzmocnienia słabo odprowadzającego wodę zabezpieczenia W tym wypadku sugerujemy użycie 30-40 ml szamponu na wiadro wody. - Do uzyskania silnego efektu hydrofobowego na zupełnie surowym lakierze, pozbawionym jakiekolwiek zabezpieczenia Mycie auta przeprowadzamy 20-30 ml szamponu w wiadrze wody. Po umyciu auta, aplikujemy 2-3 krople szamponu prosto z butelki bezpośrednio na rękawicę do mycia auta. Rozprowadzamy produkt po lakierze (mokrą rękawicą po mokrym nadwoziu). Powtarzamy proces na wszystkich elementach, dodając szamponu na rękawicę. Zużycie na cały samochód nie przekracza 7-10ml. wybierasz jeden z trzech wariantów i postępujesz zgodnie z instrukcjami
MatthewG Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2015 Jak widać tam problem dopiero się urodził, widocznie lepiej testujemy Szkoda, że według nich problemu z PL nikt nie raczył zgłosić. http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... p?t=360778
peterback Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2015 Witam. Panowie to jak to jest z tym specyfikiem ? Jest duży problem z powstawaniem zacieków ? Obawiam się o te zacieki bo nie posiadam żadnej maszyny która je usunie a szukam dobrego szamponu.
Michael MSTP Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2015 Wez w takim razie zwyklego Batha bardzo dobry szampon i zero zaciekow. Bath+ nie mialem
Pimps Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2015 Mam jeden i drugi i na moim aucie nie zaobserwowałem niepokojących zacieków.
Geno Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2015 Bathe+ nigdy mi nic nie zostawił
Rekomendowane odpowiedzi