Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie, co się stało z nilfiskiem c 130? Zniknęło to ze wszystkich sklepów typu leroy merlin, w necie tego jak na lekarstwo , a jeśli jest to dużo drożej niż było, na stronie nilfiska tez jakieś inne modele tylko widać. Jest jakiś nowy model/odpowiednik? Wierzcie mi - sporo szukałem zanim napisałem ten post :)

• 2 tygodnie później...
  • Moderator
Opublikowano

Przypadkiem natknąłem się na myjkę MICHELIN MPX150LP.

Nie chce mi się wierzyć, że Michelin sam robi myjki.

Co się kryje pod ich opakowaniem? Ktoś wie? :)

Opublikowano

Ten nowy model nilfisk c120 ma jaki silnik? Indukcyjny?

Czy tylko wersja c130 ma taki silnik?

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Czy do 800 max 900 coś lepszego niż c130.1-6 car xtra się znajdzie?

Najtaniej znalazłem za 736 brutto, ktoś widział taniej?

Opublikowano

Czy miał ktoś do czynienia z myjkami Bosch z linii profesjonalnej np GHP 5-75? Bardzo ciężko znaleźć jakiekolwiek opinie na ich temat.

Opublikowano
Czy do 800 max 900 coś lepszego niż c130.1-6 car xtra się znajdzie?

Najtaniej znalazłem za 736 brutto, ktoś widział taniej?

Jestem zainteresowany tą myjką ale nigdzie nie znalazłem takiej ceny. Podaj proszę namiary na sprzedawcę.

Opublikowano
692919 Co się kryje pod ich opakowaniem? Ktoś wie?

Nilfisk

Nie do końca myjki sygnowane logiem Michelin robi włoski Annovi Reverberi, zresztą tak samo jak B&D, Stanley-a, Dewalta

Opublikowano
693218 Nie do końca myjki sygnowane logiem Michelin robi włoski Annovi Reverberi, zresztą tak samo jak B&D, Stanley-a, Dewalta

o kurcze, dałbym sobie rękę uciąć że to był N. bo takie podobne.

Opublikowano
Potrzebuje taniej a dość sprawnej myjki na własny użytek 1-2 razy w miesiącu do ogarnięcia dość sporego kombi, co polecacie? Budżet max 400zł

Nilfisk C120 będzie odpowiednim wyborem :good:

Opublikowano

Bez problemu z serwisem/akcesoriami. Jeśli gustujesz w sklapach stacjonarnych Nilfiska znajdziesz w sieci sklepów Jula. Poza tym często można tam natrafić na promocje związane właśnie z myjkami :)

Opublikowano

Przymierzam się do zakupu myjki i jak na razie mój wybór padł na Nilfisk C130.1-6 CAR X-TRA, ale posiada on tylko pianownicę, moje pytanie jest takie, czy pianownica działa też jako zbiornik na detergent? Bo ta myjka, takiego nie ma, a będzie mi potrzebny do mycia innych rzeczy nie tylko aua (Np. elewacji domu gdzie chciałbym użyć detergentu do mycia elewacji).

Opublikowano

Wybrać

B&D PW1700 328 zł w castoramie

Czy

Nilfisc C120.7-6 120 bar 1400 W 449 w Jula ?

Do ogarnięcia dwa auta ,kostka ,taras. Do tego oczywiście będzie P.A.

Opublikowano

Witam

Panowie czy do myjki Nilfisc c120.6 zastosować węża 1/2 czy 3/4 a jeśli 1/2 gdzie i jaka zastosować redukcje by pasowało do przyłącza myjki 3/4