Kuba1 Opublikowano 30 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia Mam katechera k7 compact, zakupiony 2 lata temu. Śmiga aż miło, widać po nim że fajnie wykonany Tylko pistolet od razu wymieniłem na ten krótki z chin, oryginalny bez szału.
booua6 Opublikowano 11 Maja Zgłoś Opublikowano 11 Maja Cześć wszystkim. Od dłuższego czasu poszukuję sensownej myjki do domowego użytku. Mycie 2 aut co 2 tygodnie, elewacja raz w roku. Polowałem na promocje Kranzle, Vertigo 28, Nilfiska MC2C i 190tkę, ale ostatecznie uznałem, że chyba ten budżet dla mnie totalnie nie ma sensu przy takim użytkowaniu. Obecnie patrzę na Nilfiska Core 140 (~650zł) lub Lavora Stargate/Predator/Arrow 180 (~500zł, zakladam, że to wszystko to samo tyle, że w innej obudowie). Porównuje te dwa sprzętu, bo zakładam, że realne cisnienie Lavora z niskiej serii będzie na poziomie tego Nilfiska. Możecie coś doradzić? Oprócz parametrów stricte jakościowo-technicznych. Zależy mi na sensownym tj. miękkim wężu bo ten w moim na szczęście już umierającym zielonym Boschu służył głownie do obijania karoserii przy każdej możliwej okazji. Budżet taki jak cena Core 140. Z góry dziękuję za pomoc!
Rekomendowane odpowiedzi