ShiningCar Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 sedzia23, Autosol wystarczy. Ostatnio miałem przyjemność z Optimum Metal Polish. Ciekawa tyle, że droższa.
rickson Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 mario448, Też mam Novola i psikam nierozcieńczonego na lakier - nic się nie dzieje. Natomiast przy polerowaniu poczekaj aż lakier trochę ostygnie.
mario448 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 rickson, Podziękował Ci Kolego bardzo za odpowiedź. Naturalna sprawa żeby odczekać aż element ostygnie Pozdrawiam.
danielek. Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 Czy Duragloss #601 w duecie z Fk 1000p będzie dobrym połączeniem? Próbował ktoś ?
swietlikk Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 Pany i Panie co o tym sądzicie: http://www.chlopakinieplaca.pl/ cena płynu za 1 zł. Ktoś z Warszawy u nich kupował , współpracuje. Jak z jakością tego płynu, można brać śmiało czy lepiej uciekać.
HoodY Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 Maxior Zapytaj u chłopaków w zielonej za focusem na tej myjni oni zajmują sie ponoć polerowaniem słyszałem o nich że są dobrzy i ceny wporządku.
czarekcw Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 Czarne skórki Recaro w Golfie 4 czym pielęgnować (foto z scs- myslę że się nie pogniewa właściciel ): czy A może macie inne propozycje? We wrześniu ubiegłego roku była czyszczona Colourlock'iem w studiu.
Maxior Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 witam właśnie zależy mi na konkretnej firmie najlepiej z jakimiś relacjami aby mój kolega miał mniej więcej pojecie gdzie oddaje auto i za co płaci .
ktm950 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 Rozwaliła mi się nakrętka od butelki Blue Gela. W związku z tym szukam butelki, do której mógłbym przelać zawartość. Czy mogę przelać go do butelki po np.wodzie demineralizowanej? Jest grubsza od wody mineralnej, ale sporo cieńsza od butelki od Blue Gela
Swoop Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 Rozwaliła mi się nakrętka od butelki Blue Gela niestety u mnie wszystkie butelki od VP mają ten problem i nakrętki łatwo "ukręcić"
damian Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 ktm950, możesz, przecież Ci jej nie wypali
Tomek WRO Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 ktm950, do chemii zawsze szukaj pojemników z oznaczeniem HDPE lub PEHD. Co oznacza polietylen wysokiej gęstości. Pojemniki z napojami są z LDPE nie zawsze wytrzymują chemię
Shmatan Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 Próbował ktoś kiedyś kłaść Dionysus trim glitz na opony? z jakim efektem?
ktm950 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 Shmatan, ja próbowałem - ale strasznie gęsty jest i lepki. Ciężko go nanieść i wypełnić nim wszystkie napisy itp. I bardzo dużo go schodzi. Poddałem się już po 1/4 opony
martek Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 Shmatan, poczatkowo z braku innego srodka nakladalam Dionysusa. Aplikacja uciazliwa, szczegolnie na oponie z duza iloscia rowkow. Aplikator z gabki technicznej poddawal sie po 2 oponach przy metodzie wcierania (wtedy nie musialam szarpac sie ze scieraniem). Schodzilo mi ok 15 ml. na 4 opony 185/55/15 jednostronnie. Latwiej nakladac gdy jest cieplo (np. na umiarkowanym sloncu). Po wchlonieciu opona wygladala ladnie i efekt utrzymywal sie dlugo ale jak dla mnie nie byl to efekt naturalny - taki "satynowy blask". Na roznych oponach dawal rozny efekt. Ale za to na nadkolach - rewelacja. Wyszorowane i zabezpieczone przed zima i snieg nie chce sie trzymac.
Shmatan Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 ktm950, martek, dzięki Panowie. Zostało mi ok 50ml co przy jego wydajności wystarczy na cały sezon na same plastiki i rozważałem zakup prawie całego z giełdy bo dressingu do opon mi zostało na 2-3 aplikacje. W takim wypadku chyba wreszcie sprawdze osławionego megsa.
dzinkins Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 Czarne skórki Recaro w Golfie 4 czym pielęgnować (foto z scs- myslę że się nie pogniewa właściciel ):Obrazek czy Obrazek A może macie inne propozycje? We wrześniu ubiegłego roku była czyszczona Colourlock'iem w studiu. Mi bardziej pasuje Colorlock A jak skory były czyszczone w studio to taki zestawik wystarczy.
Piotrek Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 Ustawiać światła po wymianie żarówek ? W instrukcji jest napisane, że nie jest konieczne jeśli po wymianie swięca w jednej linii .
Kama Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 Czy wytwornica piany PET (dostępna u partnerów) spieni mi Tenzi Leder Clean? Mowa o czymś takim:
kubik Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 Czy wytwornica piany PET (dostępna u partnerów) spieni mi Tenzi Leder Clean? Mowa o czymś takim: Obrazek Tak
manio49 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 Ustawiać światła po wymianie żarówek ? W instrukcji jest napisane, że nie jest konieczne jeśli po wymianie swięca w jednej linii . Jak zmieniłeś z chinola za 3 zł na coś "markowego", to nie zaszkodzi podjechać do jakiejś skp i zerknąć jak świeci. A jak z dobrych zmieniłeś na dobre to nie ma poCZeby
g.pajak Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2013 Czy wytwornica piany PET (dostępna u partnerów) spieni mi Tenzi Leder Clean? Ja używam jej też do APC. Dziś czyściłem auto wewnątrz VP Interior APC i pieni super Wiele fajniejsza robota jak dla mnie z tą pianowniczką
Rekomendowane odpowiedzi