Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

mario448,

Też mam Novola i psikam nierozcieńczonego na lakier - nic się nie dzieje. Natomiast przy polerowaniu poczekaj aż lakier trochę ostygnie.

Opublikowano

rickson,

Podziękował Ci Kolego bardzo za odpowiedź. Naturalna sprawa żeby odczekać aż element ostygnie :good:

Pozdrawiam.

Opublikowano

Pany i Panie co o tym sądzicie:

http://www.chlopakinieplaca.pl/

cena płynu za 1 zł.

Ktoś z Warszawy u nich kupował , współpracuje. Jak z jakością tego płynu, można brać śmiało czy lepiej uciekać.

Opublikowano

Maxior Zapytaj u chłopaków w zielonej za focusem na tej myjni oni zajmują sie ponoć polerowaniem słyszałem o nich że są dobrzy i ceny wporządku. :)

Opublikowano

Czarne skórki Recaro w Golfie 4 czym pielęgnować (foto z scs- myslę że się nie pogniewa właściciel :) ):

aad3746bb5284a1amed.jpg

czy

5c01e838afc2e3efmed.jpg

A może macie inne propozycje? We wrześniu ubiegłego roku była czyszczona Colourlock'iem w studiu.

Opublikowano

witam właśnie zależy mi na konkretnej firmie najlepiej z jakimiś relacjami aby mój kolega miał mniej więcej pojecie gdzie oddaje auto i za co płaci .

Opublikowano

Rozwaliła mi się nakrętka od butelki Blue Gela. W związku z tym szukam butelki, do której mógłbym przelać zawartość.

Czy mogę przelać go do butelki po np.wodzie demineralizowanej? :mrgreen: Jest grubsza od wody mineralnej, ale sporo cieńsza od butelki od Blue Gela :o

Opublikowano
Rozwaliła mi się nakrętka od butelki Blue Gela

niestety u mnie wszystkie butelki od VP mają ten problem i nakrętki łatwo "ukręcić" :thumbdown:

Opublikowano

ktm950, do chemii zawsze szukaj pojemników z oznaczeniem HDPE lub PEHD. Co oznacza polietylen wysokiej gęstości. Pojemniki z napojami są z LDPE nie zawsze wytrzymują chemię

Opublikowano

Shmatan, ja próbowałem - ale strasznie gęsty jest i lepki. Ciężko go nanieść i wypełnić nim wszystkie napisy itp. I bardzo dużo go schodzi. :thumbdown: Poddałem się już po 1/4 opony :)

Opublikowano

Shmatan, poczatkowo z braku innego srodka nakladalam Dionysusa. Aplikacja uciazliwa, szczegolnie na oponie z duza iloscia rowkow. Aplikator z gabki technicznej poddawal sie po 2 oponach przy metodzie wcierania (wtedy nie musialam szarpac sie ze scieraniem). Schodzilo mi ok 15 ml. na 4 opony 185/55/15 jednostronnie. Latwiej nakladac gdy jest cieplo (np. na umiarkowanym sloncu). Po wchlonieciu opona wygladala ladnie i efekt utrzymywal sie dlugo ale jak dla mnie nie byl to efekt naturalny - taki "satynowy blask". Na roznych oponach dawal rozny efekt.

Ale za to na nadkolach - rewelacja. Wyszorowane i zabezpieczone przed zima i snieg nie chce sie trzymac.

Opublikowano

ktm950, martek, dzięki Panowie. Zostało mi ok 50ml co przy jego wydajności wystarczy na cały sezon na same plastiki i rozważałem zakup prawie całego z giełdy bo dressingu do opon mi zostało na 2-3 aplikacje. W takim wypadku chyba wreszcie sprawdze osławionego megsa.

Opublikowano
Czarne skórki Recaro w Golfie 4 czym pielęgnować (foto z scs- myslę że się nie pogniewa właściciel :) ):

Obrazek

czy

Obrazek

A może macie inne propozycje? We wrześniu ubiegłego roku była czyszczona Colourlock'iem w studiu.

Mi bardziej pasuje Colorlock ;) A jak skory były czyszczone w studio to taki zestawik wystarczy.

Opublikowano

Ustawiać światła po wymianie żarówek ? W instrukcji jest napisane, że nie jest konieczne jeśli po wymianie swięca w jednej linii . :)

Opublikowano

Czy wytwornica piany PET (dostępna u partnerów) spieni mi Tenzi Leder Clean?

Mowa o czymś takim:

butelka_z_wytwornica_piany_200ml.jpg

Opublikowano
Ustawiać światła po wymianie żarówek ? W instrukcji jest napisane, że nie jest konieczne jeśli po wymianie swięca w jednej linii . :)

Jak zmieniłeś z chinola za 3 zł na coś "markowego", to nie zaszkodzi podjechać do jakiejś skp i zerknąć jak świeci. A jak z dobrych zmieniłeś na dobre to nie ma poCZeby :P

Opublikowano
Czy wytwornica piany PET (dostępna u partnerów) spieni mi Tenzi Leder Clean?

Ja używam jej też do APC. Dziś czyściłem auto wewnątrz VP Interior APC i pieni super :good:

Wiele fajniejsza robota jak dla mnie z tą pianowniczką :good::)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.