w0jta5 Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 w0jta5, nowe CGP powinno być jutro u Nas Rewelacja, nie trzeba będzie zamawiać z UK
Administrator Evo Opublikowano 1 Czerwca 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 Widzieli ? http://3mauto.com/products/paint-defender
SzaKal Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 Evo, Lepszy plastidip sam spray 25 dolarów.
kubik Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 Tylko to jest faktycznie przezroczyste
Administrator Evo Opublikowano 1 Czerwca 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 No właśnie, bezbarwny Plastidip ma mało wspólnego z przejrzystością i połyskiem
kubik Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 No właśnie, bezbarwny Plastidip ma mało wspólnego z przejrzystością i połyskiem Na zderzak i maskę do nowego auta jak znalazł
g.pajak Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 Widzieli ? http://3mauto.com/products/paint-defender No właśnie, bezbarwny Plastidip ma mało wspólnego z przejrzystością i połyskiem Na zderzak i maskę do nowego auta jak znalazł Na Amazonie, jest do kupienia - ciekawe czy w PL ktoś już sprzedaje Ciekawe jak z bieżącym utrzymaniem tej "folii"
daniels Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zakupiony, zobaczymy jak się sprawdzi na zderzaku
daniels Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Modesta BC-05 jestem ciekawy czy Paul D zachwyca sie produktem bo jest naprawdę zajebisty czy odpowiednio modesta podsypała
Administrator Evo Opublikowano 5 Czerwca 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 No co Ty, Paul Dalotn robi korekte na Boxterze w 3 godziny na Big Foocie, skąd w ogóle pomysł że nie jest szczery ?
zegarek Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 No co Ty, Paul Dalotn robi korekte na Boxterze w 3 godziny na Big Foocie, skąd w ogóle pomysł że nie jest szczery ? Podobno skróciło mu to czas o połowę i bierze o połowę mniej kasy od klientów 6 godzin rotacją na boxtera to też całkiem nieźle W przyszłym tygodniu zobaczę na co stać ten sprzęt, tylko jakiś boxter by się przydał ^^
capricorn Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Evo, hehe yeah hes the biggest bitch in business taki oto okraszony komentaż od jednego producenta i jeszcze jeden ass up for money zegarek, no ciekaw jestem w jakich warunkach test będziesz mógł przeprowadzić bo jak ja opisałem odnośnie porównania z Flex z różnymi systemami past i gąbkami to cisza od kilku miesięcy
julian Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2013 Modeste mieliśmy okazję testować około roku temu, na różnych lakierach, w różnych konfiguracjach. Bez rewelacji w skrócie. Jeśli jakaś powłoka nie wykazuje wyróżniających się właściwości hydrofobowych, można by oczekiwać przynajmniej świetnego odprowadzania tafli wody (sheeting) lub choćby wyraźnie wolniejszego brudzenia się auta. Jak dla mnie Modesta jest sporym zawodem. Świetnie opakowany produkt, bardzo konkretnie opisywany w internecie, pracyzyjnie zrobione buteleczki etc., ale treść trochę nie dorasta do zapowiedzi. A co do Daltona - warto wspomnieć tu jego romans z 3M i serią Car Care, która jest chyba jednym z największych niewypałów na tym rynku w ostatnich latach
kamilgt Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 http://www.sklep.polishangel.pl/index.p ... block.html Co to ?
escimo Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 kamilgt, to chyba "nowa generacja" glinki
Shmatan Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 Pierwsze skojarzenie - jak pady carpro do usuwania morki, ale ręczne ;]
maya Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 kamilgt Glinka wielokrotnego użytku, raczej agresywna Są jeszcze takie fajne rzeczy
bienek Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 Za gramanicą od dawna tego używają sam pisałem kiedyś do Mariusza z SCS czy nie zamierza wprowadzić tego do oferty. Myślę, że dla osób które robią więcej aut niż tylko swoje jest to bardzo dobra alternatywa.
SJake Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 W Polsce można przecież wszystkie te rzeczy kupić już jakieś pół roku, więc to żadna nowość. Tylko trzeba się trochę wysilić - wyjść poza schemat colli-fluffy-901
Sabat Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 SJake Tak mi się skojarzyło od 6:10
ShineON Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 W Polsce można przecież wszystkie te rzeczy kupić już jakieś pół roku, więc to żadna nowość. Tylko trzeba się trochę wysilić - wyjść poza schemat Colli-fluffy-901 Ale przecież nikt o nich nie pisał....
Piotrek Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 Ktoś wie kiedy będą w Polsce nowe kolory Magi ?
SJake Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 piotr13, lipiec-sierpień. Ale przecież nikt o nich nie pisał.... Ano...
senz Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 piotr13, lipiec-sierpień. Ale przecież nikt o nich nie pisał.... Ano... Oj tam oj tam http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?p=235444#235444
Rekomendowane odpowiedzi