cz@rek Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2013 hmmm coś czuje że fiołkami to nie będzie pachnieć skoro taka nazwa
janeczek Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 Nowe produkty Tenzi. Nowe naklejki na butelki i nowy image. Glinka 0,2 kg po 140 zł!!!!. Lubrykant do glinki 1L zdaje się po 30 zł. Cała nowa linia kosmetyków. Czy to są nowości czy ja coś przespałem. Jak na Tenzi ceny mocno wysokie.
kamil_rosen Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2013 ValetPro Classic Tyre Dressing Nowość? Wydaję mi się, że tak, nigdzie tego jeszcze nie widziałem, a butelka ma nową "szatę" graficzną. Przepraszam, że link do sklepu, ale tam to znalazłem, a nawet ciężko znaleźć jakieś zdjęcie tego produktu. Ktoś testował, coś może powiedzieć? Classic Tyre Dressing
julian Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2013 janeczek, bo tenzi jest teraz firmą detailingową - to i ceny muszą być stosowne. radzę uważać na tar remover, tylne lampy targałem papierem zanim cokolwiek dało się uratować, felgi poszły od razu do lakierni... Myślę, że powłoka kwarcowa, którą kładzie się na teflon z carnaubą jest już wystarczającą wzytówką technologiczną
jmajka Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2013 julian Aż tak źle z ich kosmetykami, zastanawia mnie to bo przedstawiciel bardzo zachwalał, mówił że sam używa i że samochód który jest w katalogu tenzi, by robiony tymi kosmetykami
MarrciN Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2013 jmajka, a czego Ty się spodziewasz po przedstawicielu handlowym? oczywiste jest, że musi zachwalać to co sprzedaje, nawet gdy jest to największy szit. Taka praca.
ValetPRO Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2013 escimo, Pachnie ostro, ale da sie wytrzymać, konsystencja gęstego płynu ValetPro Classic Tyre Dressing Nowość? Wydaję mi się, że tak, nigdzie tego jeszcze nie widziałem, a butelka ma nową "szatę" graficzną. Przepraszam, że link do sklepu, ale tam to znalazłem, a nawet ciężko znaleźć jakieś zdjęcie tego produktu. Ktoś testował, coś może powiedzieć? Jest to Traditional Tyre Dressing, tylko w nowej butelce i ze zmienioną nazwą.
jmajka Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2013 MarrciN, wiem, taki żart z mojej strony co do przedstawiciela
julian Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 co mogę powiedzieć - active max, specjal i truck to jeden pies, jeno stężenie różne. a już 3 produkty gotowe. (dodam, że każdy z nich jest niezły i działa, nawet za wiele nie niszcząc) glass cleaner jest bardzo ciekawym produktem. kosztuje tyle co nic, a działa nieźle. cała reszta gamy - zwykle znany produkt lekko rozrzedzony i przebrandowany.
yesfan Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Jeden z hitów Autoglyma w nowej odsłonie, ja już mam, wypróbowałem na lustrze, zapowiada się całkiem całkiem.
Moderator Eryczek Opublikowano 27 Maja 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 yesfan, a czym różni się w działaniu taki produkt od zwykłych cleanerów?
ShiningCar Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Eryczek, ? http://www.youtube.com/watch?v=frWTtmOYIjc
Shmatan Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 W "starej" wersji najbardziej moim zdaniem uciążliwe było pylenie - jeżeli tutaj jest zredukowane (jak w nowym srp) to zdecydowanie cgp ląduje na mojej liście zakupów
escimo Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Tego Glass Polisha można stosować na "fioletowych szybach"? Tzn. nie naruszy tej warstwy w żaden sposób?
kubik Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Tego Glass Polisha można stosować na "fioletowych szybach"? Tzn. nie naruszy tej warstwy w żaden sposób? Ja używałem ceriglassa na fioletowej i nic się nie stało
escimo Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 kubik, z filcowym padem? Bo mam ceriglassa i pady filcowe, ale cały czas się obawiam, uszkodzenia powłoki.
kubik Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 kubik, z filcowym padem? Bo mam ceriglassa i pady filcowe, ale cały czas się obawiam, uszkodzenia powłoki. Tak,tylko działałem ręcznie,chciałem przygotować lepiej szybę pod G1. Ale myślę,że jakbyś leciał zgodnie z instrukcją na DA na jakichś niezbyt wysokich obrotach to będzie ok Ogólnie nie przejmuj się z początku ilością ciapek na szybie,bo ja to się załamałem Ale jakoś po tygodniu był już powrót do normy
escimo Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 kubik, ok, trzeba będzie się przełamać Thx!
kubik Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Powiem Ci warto,jak zawsze byłem sceptykiem do NW(bo to wycieraczki mazały,zaraz siadał efekt itp. itd.)to jak położyłem g1 na przygotowaną szybę,to nie chcę nic innego!
yesfan Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Eryczek, przede wszystkim Autoglym jest przeznaczony specjalnie do szyb, łatwo się nim pracuje ręcznie, efekt jest świetny, no i mamy bonus w postaci "antypary". Oczywiście cleanerem też można szyby wyczyścić.
w0jta5 Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 Kiedy nowe AG CGP będzie dostępne u nas?
Pan Miyagi Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 i kiedy duże butelki DJBTBM będą u nas?
ShiningCar Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 w0jta5, nowe CGP powinno być jutro u Nas
kamilgt Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 Pan Miyagi, http://www.sklep.polishangel.pl/index.p ... 000ml.html Akurat wyszło ale już dawno tu jest ShiningCar, Cena się zmieniła?
ShiningCar Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 kamilgt, raczej zostaje na tym samym poziomie
Rekomendowane odpowiedzi