el_kylos Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Gdzie kupiłeś te fibry bo i ja planuje zakupić jakieś lepsze jakościowo niż miałem do tej pory. Stare się trochę zniszczyły kolego kupilem od uzytkownika master_shine na allegro, ale nie bede wklejal linka bo chyba nie mozna;p ogolnie przetestowalem te fibry i moge je polecic, kupilem kiedys na allegro po taniości (pewnie chinole) i wg mnie jakościowo bylo gorsze bo po praniu zrobily sie z nich takie szmaty .... a z tych to po pierwszym praniu nie widac w ogole ze sa uzywane ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fador Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 w biedronce za 2,49, miał już ktoś je w ręce ?ps. zdjęcie nie jest mojego autorstwa To moje zdjęcie Kupiłem je w sumie trochę dla żartu i zupełnie nie pokładałem w nich żadnej nadziei a tu się okazuje, że bardzo fajnie pochłaniają... Mam jeszcze testowe drzwi w garażu to żeby było jeszcze śmieszniej sprawdzę je na lakierze, kto wie hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek84 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 688866 Kupiłem je w sumie trochę dla żartu i zupełnie nie pokładałem w nich żadnej nadziei a tu się okazuje, że bardzo fajnie pochłaniają... Mam jeszcze testowe drzwi w garażu to żeby było jeszcze śmieszniej sprawdzę je na lakierze, kto wie hehe. Ja dzisiaj szukałem ich w Biedronce lecz bez skutku, natomiast kupiłem ciekawe fibry po 10 zł z ładnym satynowym obszyciem, wymiar 40x40, gramatura 385, coś w stylu popularnej Cobra Gold Plush Jr. Microfiber Towel Zdjęcie również nie moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 10 Stycznia 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 688874 kupiłem ciekawe fibry po 10 zł z ładnym satynowym obszyciem, wymiar 40x40, gramatura 385, a gdzie ? w biedrze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek84 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Nie, co Ty, właśnie o Ciebie pisałem wiadomość prv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fador Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 też w biedronce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPol Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 [ref]wujek84[/ref], no to zdradź gdzie kupiłeś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek84 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 u kolegi, który prowadził/prowadzi studio w sosnowcu, ma też inne fibry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek7155 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 688874 kupiłem ciekawe fibry po 10 zł z ładnym satynowym obszyciem, wymiar 40x40 Jak przerestujesz te fibry daj znać jak się sprawdzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabo Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Gdzie kupiłeś te fibry bo i ja planuje zakupić jakieś lepsze jakościowo niż miałem do tej pory. Stare się trochę zniszczyły kolego kupilem od uzytkownika master_shine na allegro, ale nie bede wklejal linka bo chyba nie mozna;p ogolnie przetestowalem te fibry i moge je polecic, kupilem kiedys na allegro po taniości (pewnie chinole) i wg mnie jakościowo bylo gorsze bo po praniu zrobily sie z nich takie szmaty .... a z tych to po pierwszym praniu nie widac w ogole ze sa uzywane ;p Dzięki za odpowiedź. Znalazłem gościa. Wybór jest dosyć duży, że ciężko się zdecydować Zakupie sobie na próbę Tight and Fluffy Microfibre Towel. Jak przyjdzie to się podziele wrażeniami. Co do tej fibry z biedronki do osuszania zwierzaków to moim zdaniem idziemy trochę w złą stronę. To jest forum o auto detailingu i jakieś minimalne standardy jakościowe powinny być zachowane Bardzo wątpię, żeby w takiej cenie i rozmiarze jej skład i jakość wykonania były odpowiednie do picowania samochodu. Do czyszczenia wnęk drzwi czy wydechu myślę, że się nada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fador Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Spokojnie, ona była kupiona z zamiarem użycia jako ta 'brudna' - wnęki/tar&glue remover. A cała reszta testów to w sumie dla zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSN774 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Cześć wszystkim, poszukuje w rozsądnej cenie, oczywiście nie najtańszych marketowych, fibry w kolorze białym, nie muszą być puszyste jak do docierania. Zależy mi na tym by dobrze było na nich widać brud zbierany z elementu, w sklepach z których się zaopatruję nic nie znalazłem, na ali też lipa jeśli chodzi o białe. Byłbym wdzięczny za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Flexi i Sonax na pewno takie mają. Z kolorowymi obwolutami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSN774 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Flexi i Sonax na pewno takie mają. Z kolorowymi obwolutami. Dzięki Booohal Już wrzucone do koszyczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Bardzo proszę Zapomniałem jeszcze o: http://shiningcar.pl/pl/p/ShiningCar-PR ... 40cm-/1021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSN774 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Bardzo proszę Zapomniałem jeszcze o: http://shiningcar.pl/pl/p/ShiningCar-PR ... 40cm-/1021 Taaa, tego tez widzialem i dodałem do zakupów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chat Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Oto takie nabyłem w Leclercu. Bardzo przyjemne w dotyku, taki odpowiednik Ewrow'a. Tyle, ze za 3.99" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris18404 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Czy ktoś kupował : Ultra Thick-450GSM Edgeless Microfiber Cloth 16"X16" No Edge Premium Detailing Towel For Polishing,Buffing,Finishes,Car Wash http://s.aliexpress.com/7NZRfMrU (from AliExpress Android) warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialas1 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Podbijam pytanie kolegi chris18404 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prox Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Mi doszly niedawno, dwie, 350 i 380 ale jeszcze nie uzywalem Wygldaja spoko, dosc cienkie ale tak to nawet nawet. Mysle ze najlepiej zamowic z jedna jak sie nie spieszy i samemu zobaczyc co warte. Napisze jak ja juz bede mial jakies doswiadczenie. Ew. moge wam wrzucic jakies zdjecia live Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialas1 Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Możesz wrzucić zdjęcie jak to wygląda bo cena kusi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paavo Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Czy ktoś miał styczność z mikrofibrami Monster Shine APT 40x40? Czy są odpowiednikami słynnych kirklandów? Cena podobna, jak z jakością? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziu Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Dodane po 42 sekundach: Dobra jest taka szmatka od Gosi ile ma gramatury? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziu Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Dobra jest taka szmatka od Gosi ile ma gramatury? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Nie bardzo rozumiem o co pytasz... jak mamy to ocenic? Ze zdjecia? Nie wyglada za ciekawie do przetarcia plastikow we wnetrzu sie nada...ale poza tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi