Michał126 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Mikrofibry w Auchan już nie takie tanie - ale promo zrobili To są dokładnie te same co te, które wrzucałem parę postów wyżej. Tylko droższe o 2/3. I znowu promo - są po 5,99 (Auchan Bytom) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaWe Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Auchan Katowice niecałe 7 zeta za 5 szt dzisiaj kupione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdrowy_zab Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Ktoś używał mikrofibry z valetpro? Jak wrażenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lary0071 Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Polecam micro z Pepco 3szt za 4.99zl (podebrałem żonie) gramatury nie znam ale całkiem grube. Do nakładania qd czy plastików jak najbardziej Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michcis Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 A Auchanie są Nigrinowe mikrofibry. 3 szt za 11.50. Każda o innej fakturze i służąca do czegoś innego (podpisane). Szyby, lakier, wnętrze. Jak ktoś potrzebuje różnego typy MF to myślę, że warto. W jednym sklepie internetowym są po 24.00 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3echo Opublikowano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Nie ma lepszych jak Kirklandy Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stawek Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Koledzy, a co myślicie o MF z K2 ? Konkretnie myślę o Moli oraz King. Macie jakieś doświadczenia ? Poszukuję czegoś chłonnego do osuszania auta. W jednym ze sklepów które mam "pod ręką" są one w cenach 14 i 16zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 12 Września 2016 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 [ref]stawek[/ref], Były opinie o Moli i King. Poszukaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 665325 Koledzy, a co myślicie o MF z K2 ? Konkretnie myślę o Moli oraz King. Macie jakieś doświadczenia ? Poszukuję czegoś chłonnego do osuszania auta.W jednym ze sklepów które mam "pod ręką" są one w cenach 14 i 16zł. Wiem, że rychło w czas ale info od K2: King - 60x40cm - 500gr/m2 Moli - 60x60cm - 400gr/m2 Bona - 40x40cm - 340gr/m2 Moli, mimo tego, że nie traktowałem go zbyt dobrze, spisywał się świetnie. Dość miękki i puszysty. Sporo myjni na nim pracuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikua Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Dziś dostarczono mi mikrofibre od ryżowych. na pierwszy rzut oka wygada na dość grubą, ładnie obszyta, i wyglada identycznie jak fibra od chemical guys, rozmar 45 na 38 cm Cena 13.80. zobaczymy jak w pracy bedzie sie zachowywać oraz po praniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razorvwmk3 Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Mikua własnie sie zastanawiam nad kupnem przetestuj i zdja relacje. o co przepacac jesli to bedzie identyczny tanszy odpowiednik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luuki19 Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Juz wam mogę powiedzieć że moja jest po 4 praniach po środku od ADBL nie gubu włosa, nie pruja się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwid92 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Juz wam mogę powiedzieć że moja jest po 4 praniach po środku od ADBL nie gubu włosa, nie pruja się. +1 jeżeli chodzi o zużycie odemnie Osobiście docieram nią QW od ADBL i nie mam z nią żadnych problemów jedynie co to tą metkę usunąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneroid Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Co sądzicie o tej do osuszani auta DeepGloss New Fluffy Soft Dryer ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapmen93 Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Wczoraj zakupiłem za 21 zł. komplet mikrofibr w Tesco. W zestawie są 3 ściereczki, gąbka z mikrofibry i rękawica do mycia z mikrofibry, zobaczymy co z tego wyjdzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prox Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Dziś dostarczono mi mikrofibre od ryżowych. na pierwszy rzut oka wygada na dość grubą, ładnie obszyta, i wyglada identycznie jak fibra od chemical guys, rozmar 45 na 38 cm Cena 13.80. zobaczymy jak w pracy bedzie sie zachowywać oraz po praniu Podasz link do zakupu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kizak Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 657520 Mikrofibry w Auchan już nie takie tanie - ale promo zrobili To są dokładnie te same co te, które wrzucałem parę postów wyżej. Tylko droższe o 2/3. Kupowałem w Zabrzu były tańsze ,ale czekają na swój debiut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kizak Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 12666 Firma jest z Poznania Moze jakaś nazwa firmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikua Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Dziś dostarczono mi mikrofibre od ryżowych. na pierwszy rzut oka wygada na dość grubą, ładnie obszyta, i wyglada identycznie jak fibra od chemical guys, rozmar 45 na 38 cm Cena 13.80. zobaczymy jak w pracy bedzie sie zachowywać oraz po praniu Podasz link do zakupu? https://pl.aliexpress.com/item/45-cm-x- ... NewVersion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niron Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Przyjacielu razorvwmk3- skasuj cytat z postu bo zaraz mod Cie upomni za to tzn cytowanie postow ze zdjeciem , pierwsza sprawa kolejna to czytaj prosze uważnie "Czy są one warte tyle aby wytrzeć nimi np komorę silnika" nie chce nimi polerować wosku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_kylos Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Witam. Poszukuję mikrofibr w rozsądnej cenie i dobrych jakościowo do „głaskania” mojej Vectry. Naczytałem się trochę informacji w necie. Trafiłem też na kanał sławnego junkmana2000. W jednym z nagrań wspomina coś o przewadze koreańskich mikrofibr nad chińskimi. Na allegro znalazlem goscia ktory twierdzi ze sprzedaje fibry z Korei. Koleś ma na razie mało komentarzy ale bardzo dobre ceny... I tutaj pytanie do Was, drodzy forumowicze : czy ktoś może kupował te koreańskie mikrofibry i testowal/mial je w rękach? peace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi022 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Mam fibry z alibaby (3posty wyzej jest link do jednej z nich) i powiem Ci czy to z chin czy z korei to bez roznicy podobna jest w detailingshopie tylko ze zolto niebieska jest doslownie taka sama jak ta z aliego tylko ze drozsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_kylos Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zamówiłem sobie na próbe kilka tych koreańskich fibr. Wczoraj dostalem przesylke. Jakościowo wydają sie być dobre, ale to zobaczymy po kilku praniach. Strzelilem im foteczke: https://zapodaj.net/f33e13cf9de5a.jpg.html No i fajnie, ze nie mają metek więc nie trzeba się bawić z ich odrywaniem i pruciem szwów. Wziąłem bezkrawędziową z krótkim włosiem i z długim, jedną ogólnego użytku i jednego dużego wafla do osuszania. Na razie jeszcze ich nie używalem, ale jak ktoś jest ciekawski, to mogę dać znać jak sie spisują i wysłać więcej fotek na priv. peace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabo Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Gdzie kupiłeś te fibry bo i ja planuje zakupić jakieś lepsze jakościowo niż miałem do tej pory. Stare się trochę zniszczyły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek84 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 w biedronce za 2,49, miał już ktoś je w ręce ? ps. zdjęcie nie jest mojego autorstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi