szpyrek Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 luuki19, również posiadam dwie sztuki i jestem zadowolony. Z qd ładnie się pracuje przy niej. Zastanawiam się żeby jeszcze dwie wziąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Ktoś używa tych fibr i może na ich temat coś powiedzieć? Poszukuje najlepiej dwustronnej fibry do QW oraz QD. http://shiningcar.pl/pl/p/ShiningCar-Fa ... 420gr/1110 http://shiningcar.pl/pl/p/ShiningCar-Mr ... 550gr/1109 http://shiningcar.pl/pl/p/D-Wash-DUO-Microfiber/2061 http://autokosmetyki4u.pl/mikrofibry-sc ... x40cm.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3echo Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Ja ma tą ostatnią i sprawdza się super Supersoft Microfiber Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Masz chyba jakieś kłopoty z linkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Masz chyba jakieś kłopoty z linkiem. Skopiuj sobie cały link i będzie działać Swoją drogą świetna promocja, chyba sie skuszę na 5 sztuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3echo Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Masz chyba jakieś kłopoty z linkiem. Poprawione Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobbjack Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Jakieś opinie o mikrofibrach Nigrin? Kupiłem w promocji i zastanawiam się czy będą dobre do docierania wosku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Lee Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 wobbjack, Kupiłem kiedyś te fibry w Castoramie pakowane po 3 sztuki. Kosztowały około 9zł za jedno opakowanie. Jak za tą cenę to mogą być, a na pewno są lepsze od innych budżetowych fibr sprzedawanych w marketach. W porównaniu do Kirklandów/Eurow są zdecydowanie cieńsze, po praniu w szarym mydle i płukaniu w occie dalej są puszyste. Co prawda do wosków ich nie używałem, ale do QD są całkiem spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Jeśli ktoś chciałby kupić naprawdę tanie i całkiem przyzwoite fibry, np. do dosuszania zakamarków karoserii, gdzie może po myciu wciąż być brud (więc szkoda byłoby używać do tego jakichś drogich), to... zapraszam do Biedronki. Kupiłem tam niedawno dwie w paczce, takie ciemnożółte z wzorem w kratkę. Są miękkie i grube, a przez to chłonne. Tylko nie bijcie. Cofam swoje słowa. Pralka nieodwracalnie je zabiła. Pomimo moich późniejszych prób ręcznego prania w delikatnym środku i długotrwałego moczenia w occie, są już twarde na zawsze. I puściły kolor - z żółtych zrobiły się szare. Wprawdzie to i tak było napisane w celu zwrócenia uwagi na jakiś egzotyczny (z punktu widzenia kosmetyki aut) produkt, ale i tak - utwierdziłem się, by nie recenzować rzeczy niesprawdzonych. Kupiłem na próbę pięć fibr za 6,80 w Auchanie na dziale samochodowym. Skusiłem się, bo są strasznie miękkie. I przez to chłonne - myk, dwie szmatki, jedna do wycierania i wykręcania, druga do poprawiania, 10 minut i auto osuszone. Poleciłbym, gdyby nie to, że chciałem je dziś rano wyprać. Wrzuciłem do miski, nalałem ciepłej wody... a ta zabarwiła się na kolor wynikły z połączenia kolorów poszczególnych szmatek. Te zaś przestały puszczać kolor po pierwszym ręcznym wypraniu i są bardzo ok. Jak na produkt mega budżetowy - bardzo chłonne, nadają się jak najbardziej do osuszania, ale i do docierania QD czy niewidzialnej wycieraczki. Bardzo fajnie mi się nimi pracuje i przy najbliższej okazji kupię kolejną paczkę, bo doskwiera mi niedobór szmatek przy dłuższych pracach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwid92 Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Ja osobiście polecam 5-cio pak fibr z tesco bodajże topdrive 3 kolory - dwie żółte dwie pomarańczowe i jedna szara. Tanie, nie puszczają kolorów, prane już kilka razy i nic sie z nimi nie dzieje. Wiadomo, do docierania QD albo innych specyfików moga być zbyt mało puchate, ale to wnętrza, coś przetrzeć, wnęki to polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario704 Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Ostatnio te fibry były w auchanie za 5 zł z promocji...i jak tu nie wziąć Co tam wpadam to je biorę bo do wnętrza,konory silnika czy wnek jak i nawet do QD za te cenę to lepszych nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepacz Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Są te fibry za 6,80 w Auchanie jeszcze? Dziś byłem i nie mogłem znaleźć. W miarę sensowne fibry były w czteropaku, ale za ponad 16 zł, a to już lepiej kupić Eurowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Są te fibry za 6,80 w Auchanie jeszcze? Dziś byłem i nie mogłem znaleźć. W miarę sensowne fibry były w czteropaku, ale za ponad 16 zł, a to już lepiej kupić Eurowy. Wczoraj dokupiłem kolejną paczkę, 5,49 zapłaciłem, bo je przecenili. W Auchanie w Zabrzu (M1). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepacz Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Są te fibry za 6,80 w Auchanie jeszcze? Dziś byłem i nie mogłem znaleźć. W miarę sensowne fibry były w czteropaku, ale za ponad 16 zł, a to już lepiej kupić Eurowy. Wczoraj dokupiłem kolejną paczkę, 5,49 zapłaciłem, bo je przecenili. W Auchanie w Zabrzu (M1). Możesz wrzucić jakieś zdjęcie tej paczki? Będzie mi łatwiej szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Są te fibry za 6,80 w Auchanie jeszcze? Dziś byłem i nie mogłem znaleźć. W miarę sensowne fibry były w czteropaku, ale za ponad 16 zł, a to już lepiej kupić Eurowy. Wczoraj dokupiłem kolejną paczkę, 5,49 zapłaciłem, bo je przecenili. W Auchanie w Zabrzu (M1). Możesz wrzucić jakieś zdjęcie tej paczki? Będzie mi łatwiej szukać Proszę uprzejmie Oczywiście są na dziale samochodowym (przynajmniej w M1 w Bytomiu i w Zabrzu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepacz Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Dzięki. Już wiem, gdzie tkwi mój błąd - szukałem na dziale z akcesoriami domowymi (tam też jest dużo MF), nie samochodowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_Cuma Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Potrzebuje pomocy/porady. Jak pozbyć się problemu z pylącymi/zostawiającymi drobne włoski mikrofibrami? Niezależnie od gramatury od tych grubszych po te cieńsze. Dodam tylko, że prane są w płynie od ADBL zgodnie z zasadami na opakowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPol Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 W Liroy Merlin 5-o pak 38x38 za 10,99, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Mikrofibry w Auchan już nie takie tanie - ale promo zrobili To są dokładnie te same co te, które wrzucałem parę postów wyżej. Tylko droższe o 2/3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 z tanich mikrofibr bardzo sobie chwalę te ze słoneczkiem na opakowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 W komornikach w Auchan cały czas są one po 5.99 wiec bez zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jijx Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 "Monster Shine APT Mikrofibra Gray" nadają się do wosków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crockett84 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 W Warszawie na Puławskiej w Auchanie też są już w tej droższej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobbjack Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 "Monster Shine APT Mikrofibra Gray" nadają się do wosków? Kup sobie Flexipads Buffing White Wonder Towel jest świetna do wosku i nie droga:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabi Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 W piątek w Auchan WolaPark na Górczewsiej kupowałem je po 4,99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi