kobart Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 kobart tu masz foto tych fibr z auchana Obrazek To niestety u mnie w wawce na górczewskiej ich nie ma. Byłem dzisiaj sprawdzić ponownie i ich nie było. Kupujecie je normalnie na dzile gdzie są szmatki, worki na śmieci, itp. czy gdzieś w innej części Oszołoma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Kupujecie je normalnie na dzile gdzie są szmatki, worki na śmieci, itp. czy gdzieś w innej części Oszołoma? Na dziale motoryzacyjnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario704 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Strasznie cieniutkie są te fibry.Używałem ale nie nadają sie do polerki np po wosku bo sie szybko zapychają a i po pierwszym ręcznym praniu wypadają słabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Strasznie cieniutkie są te fibry.Używałem ale nie nadają sie do polerki np po wosku bo sie szybko zapychają Czego się spodziewałeś? One nadają się do wnęk, nadkoli itp. rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario704 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Lepsze są te biało niebieskie z oszołoma też chyba po 5 pakowane ,w dotyku miększe a cena ze 2 zł różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woof Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 te biało niebieskie z auchan to dla mnie tragedia. nawet do wycierania szyby czy wnęk ich nie używam. dałem żonie do kurzu i też słabo;) teraz w selgrosie kupiłem vilede po 5,90 netto za chyba 3 sztuki, te są okej pod warunkiem że wytniemy metkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario704 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Generalnie jak ktoś szuka mega fibry za naprawdę niewielę to polecę to http://detailershop.pl/pl/p/Special-Sup ... -Cloth/519 kawał dobrej "ścierki" gęsto tkana ,dobrze poleruje i dociera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloo1033 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 mam i również polecam - http://temachem.sklep.pl/opis/3071661/r ... x40cm.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teddy Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 te biało niebieskie z auchan to dla mnie tragedia. nawet do wycierania szyby czy wnęk ich nie używam. dałem żonie do kurzu i też słabo;) No dokładnie, są takie plastikowe, w ogóle nie chłonne. Natomiast te kolorowe pakowane po 5 (FORCAR) coś za 7zł są bardzo dobre (i tańsze od tych biało-niebieskich). Tyle tylko że farbują przy pierwszym praniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 całkiem przyzwoite mikrofibry sa w biedronce http://www.biedronka.pl/pl/product,id,1 ... mikrofibry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziu Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 W Carrefour można nabyć mikrowłókno-uniwersalne ścierki opakowanie 5 kolorowych sztuk mikrofibr za jedyne 5,99 zł Wielkość 30x40cm 80% Poliester 20% Polamid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 A co powiecie o fibrac z Lery Merlin ?? Pakowane są w 5 paki i kosztuje 10zł. Wystepuje u nich haczykowanie dłoni, nawet po kilku praniach. Nie stosuje ich na wosk ale przy QD czemu nie. Czekam na wasze opinie jeśli je macie. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virllix Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 W ostatni weekend woskowałem mojego kombika i kilka MF takich tanich testowałem. Do polerowania wosku nadawała się tylko czerwona z Tesco (czyba Autoland albo top drive) i Jan Niezbędny do podłogi (ta mięciutka strona). Obie kosztują poniżej 20zł i uważam że zakup innych mniejszych tańszych to wyrzucanie pieniędzy w błoto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario704 Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 W jakim celu kupować fibry w markecie które po pierwszym ich wypraniu można wypierniczyć do kosza? Za ~ 20/30 zł w sklepie detailingowym kupić można już całkiem przyzwoite "ścierki " np.: 1 http://autonablask.pl/produkt/chemical- ... cm-x-40cm/ 2 http://autonablask.pl/produkt/puszysta- ... niebieska/ 3 http://autonablask.pl/produkt/poorboys- ... cm-x-40cm/ 4 http://detailershop.pl/pl/p/Wet-Wet-Loo ... -40-cm/807 wole jedną taką jak 3 paczki z marketu przez które świat można oglądać bo są tak cienkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabat Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Te o których piszesz to są normalne MF, to jest temat o MF tanich. Jeżeli sądzisz że wnęki będę wycierał Jasminem albo innym z w/w to sooory Najlepszy stosunek cena jakość imho to są MF od Urbana (9zł/szt) które nawet w trakcie korekty się sprawdzają do woskowania i QD. Do wnęk i wnętrza desanty za 2zł/szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sweettt Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 ja kupuję w sklepie po 2.50 fibry do auta dość dobre hmm zastanawia mnie jedno..zawsze fibry prałem tak,że do ciepłej wody dolewałem płynu do prania ubrań np czarnego i prałem ręcznie mikrofibry potem płukałem... i czy realne jest to,że jak mikrofibra wyschła i popsikałem na nią APC to APC nie widoczne dla oka rozpuściło?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drake1 Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 ja kupuję w sklepie po 2.50 fibry do auta dość dobre W tej cenie nie ma dobrych fibr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Lee Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Te o których piszesz to są normalne MF, to jest temat o MF tanich.Jeżeli sądzisz że wnęki będę wycierał Jasminem albo innym z w/w to sooory Najlepszy stosunek cena jakość imho to są MF od Urbana (9zł/szt) które nawet w trakcie korekty się sprawdzają do woskowania i QD. Do wnęk i wnętrza desanty za 2zł/szt mam tego Urbana, faktycznie niezła ale jak dla mnie cena/jakość to tylko żółte Eurowy po 4,49 sztuka albo bardzo podobne fibry po 3,99, w sumie to gramatura i wielkość są podobne tyle ze kosztują dwa razy mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzykilerr Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Z marketowych mikrofibr mam te z Leroy Merlin oraz z Tesco i te drugie są dużo lepsze. W tych z LM po praniu powstało kilka ostrzejszych włosków Mikrofibry z Tesco się całkiem dobrze trzymają, używam ich do brudniejszej roboty oraz do przecierania wnętrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3echo Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Ja polecam te: http://temachem.sklep.pl/opis/4044053/4 ... x40cm.html 410g/m2 od temachem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajko Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 A jakich wcześniej używałeś? One mają 410g/m2? Na zdjęciu to cienizna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3echo Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Może na zdjęciu wyglądają marnie,ale mam porównanie z MF,która ma 380g/m2.Te od temachem są zdecydowanie grubsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajko Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Możesz wrzucić na wagę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3echo Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 53g-temachem 49g-ta druga znalazłem jeszcze to: http://www.sweetdeal.pl/deal/GorzowWlkp ... nmbly=true Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3echo Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 600g/m2 robi wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi