Dystrybutor e36ace Opublikowano 8 Marca 2014 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Znając życie kupie w pełni profesjonalną fibrę i się załamie bo okaże się, że nie jest wcale lepsza ale nadzieja matką głupich. nie załamiesz się bo w markecie nie występują dobre fibry przynajmniej ja nigdy nie spotkałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek555 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 W temachemie macie w miare dobre i tanie http://temachem.sklep.pl/opis/2407739/s ... sztuk.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekcw Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 nie załamiesz się bo w markecie nie występują dobre fibry przynajmniej ja nigdy nie spotkałem W markecie może i nie ale w sklepach, gdzie oferują chemię do domostw jest czasem kilka ciekawych rzeczy (u mnie akurat mają środki z Tenzi oraz małe i mięsiste fibry które znacząco nie odbiegają od np Autoglym ale są zdecydowanie lepsze od Kriklandów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeleniouchy Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 krzysiek555, Używałeś ich? EuroW czy Kirkland? Bo na fotce są EuroW, które fakt są sporo lepsze od każdej marketówki, mówię teraz o fibrach wielozadaniowych (pierwsze dwa razy do lakieru, QD czy wosk, a następne prania to już raczej wnętrze, dressingi) Natomiast dążę do tego, że z moich informacji wynika, że Temachem przestał sprowadzać EuroW i stosuje zamiennik Kirkland, a z tymi jest różnie, pierwsza partia jaka przybyła do zaprzyjaźnionego sklepu była nawet w porządku (czytaj podobne do EuroW, jesli chodzi o puszystość i ogólną jakość), natomiast druga i każda następna partia były już jakieś inne, jeśli nie porównywalne z tymi marketowymi kompletami (5x fibra za 8zł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek555 Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 eurow caly cas uzywam ich ,znow bede zamiawila z 30szt,kiedy byly jeszcze niebieski z gorsza gramatura idelane do progow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeleniouchy Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 A no właśnie, to proponuje się najpierw z nimi skontaktować i dowiedzieć czy na pewno dostaniesz EuroW, bo tak jak już mówiłem Temachem sprowadza już tylko Kirklandy od jakiś 3 miesięcy. Jedyny niebieski Eurow to chyba Shag i bynajmniej nie powiedziałbym, że ma gorszą gramaturę, a tym bardziej szkoda by mi było używać go do progów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek555 Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 no ja zmaiawalem w tamtym roku ,takze nie wiem ajk teraz to u nich wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 co powiecie o fibrach Liquid Elements ? np WHITE MONSTER lub LE MAD MAX UltraSoft Blue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kafarszczak Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Panowie,te sciereczki ala mikrofibry z tesco,kaufland itp zostawiają mi ślady po sobie w postaci odpadających kawałków tych sciereczek kiedy np przecieram kokpit w aucie lub jakies inne elementy plastikowe,za szmatka ciągną sie mikro włoski i nie fajnie to wygląda, sam planuje teraz rozejrzeć sie za jakimis konkretnymi fibrami, co mozecie polecić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malypb Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Do wnętrza, opon, felg (zwykłych), okolic zawiasów, uszczelek, itp. itd. polecam takie MF: http://www.amazon.de/gp/product/B009FUF ... UTF8&psc=1 Sztuka wychodzi mniej więcej 2 PLN (zależy od kosztów przesyłki). Mi Amazon wysyła za darmo ten towar. Ja nawet używam ich do Tardisa w dolnych partiach karoserii, na felgach. Bo MF po Tardisie najlepiej wywalić do kosza, a w każdym razie pod żadnym pozorem nie wrzucać do pralki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kafarszczak Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 a coś tańszego ? równie dobrego i z PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 kafarszczak, tańszego niż 2pln/szt - nie żartuj proszę... albo chcesz mieć czystą deskę albo dalej się wkurzać żeby Ci włoski się walały wszędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kafarszczak Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 no moze nie tańsze tylko zeby mniej sztuk kupic w tym sensie zeby taniej wychodziło np coś za 40-50 pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Light03 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 w biedronce sa mikrofibry 4szt 40x60cm za 10zł, sprawdzal ktoś je? Z metki 100% poliester. nadzadza sie do lakieru czy lepiej nie ryzykowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Light03, mam gdzieś identycznie wyglądającą czerwoną. Do lakieru nie odważyłem się jej stosować. Raczej wewnątrz auta, komora silnika itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablo228 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 heh jak chcesz lakier rysować to zapewne to idealny produkt, jeżeli ktoś chce się bawić w detailing to niestety ale pewne koszta trzeba ponieść aby miało to ręce i nogi, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekcw Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Marketowe z Lidla czy Biedry stosuje do wnętrza. Zresztą 100% poliester to chłam, płynów minimalnie zbiera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mongolski Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 a sprawdzał juz ktos ten mikrofobrowy recznik z decathlona ? ps nawet nie podchodzcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deska80 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 duze i puszyste http://allegro.pl/bim71117-scierka-giga ... 96176.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas93cs Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ja polecam Temachem bardzo fajne mikrofibry no i w dobrej cenie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
striker994 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Co powiecie na mikrofibry EUROW ? 5,50zl za 40x40,gramatura 350g, cel : polerowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Czy ktoś widział gdzieś jakies mega tanie MF? Mówię o czymś w stylu: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B009 ... automotive Potrzebuję coś do szyb/kokpitu/smoły. Kiedys kupowałem za jakieś 4zł 3pak w tesco- są idealne ale często wyrzucam jak są mocno usyfione i mam ich już za mało.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabat Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 kuflik 8zł za 6szt niebiesko-białe w Auchan do takich rzeczy dają radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chat Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Czy ktoś widział gdzieś jakies mega tanie MF?Mówię o czymś w stylu: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B009 ... automotive Potrzebuję coś do szyb/kokpitu/smoły. Kiedys kupowałem za jakieś 4zł 3pak w tesco- są idealne ale często wyrzucam jak są mocno usyfione i mam ich już za mało.. Właśnie dostałem paczuszkę, takie jak ewrow. http://temachem.sklep.pl/opis/3524381/s ... sztuk.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuzzy Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 W tesco jest promocje na fibre 7.99 50x60. jakosciowo bardzo dobra, dobrze chlonie wode. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi