Skocz do zawartości

Maszyny polerskie Kestrel (zakupy)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 514
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no to pozamiatane.. poszli po bandzie

NOX, daj znać czy coś załatwiłeś, bo jak nie to może jeszcze się załapiemy na ten sprzęt z drugiego sklepu.

Opublikowano

no to czekamy na noxa.. jeśli nic nie załatwił, to proponuje zamówienie w tym drugim sklepie, jacyś chętni?

Opublikowano

Mam ich w d :!: ie, pa lan ów. Smaczych frytek z gazety na święta im serdecznie życzę! Za tą cenę nie kupuję.

Opublikowano
jeśli nic nie załatwił, to proponuje zamówienie w tym drugim sklepie, jacyś chętni?
Tak. Ja wezme jeden zestaw. Jesli ktos z Warszawy lub okolic bylby chetny na odbior osobisty, to zapraszam na PW. Ewentualnie ja moge dolaczyc do kogos innego. Niestety, nie moze ze swojej strony zaproponowac ze ja kupie i porozsylam sprzet, bo po prostu nie moge obiecac, ze bede mogl znalesc na to czas - a podejrzewam, ze kazdy chcialby otrzymac swoja przesylke jak najpredzej.
Opublikowano

Mają w starej cenie z cyc, czyli ten sam zestaw za 99gbp. Jeśli ze zbiorówki z noxem nic nie wyjdzie to może zebrać w-wę-ze 4szt i kupić w i4det.?

Opublikowano

Witam panowie , jestem zażenowany obsługa w tym sklepie widocznie rynek jest tak bogaty że jak by nie było spore zamówienie nie robi na niż wrażenia , Byłem umówiony o 18 ich czasu na telefon wtedy maiłem dostac ofertę cenową na ich porudktu ale jak wtedy juz zadzwoniłem nikt nie odbierał rzekomo mieli problemy z odebraniem mojego e-maial z zamówieniem . Aktualnie złożyłem zamówienie przez ich sklep i dodatkowo wysłałem zrzut ekranowy z zamówieniem z ich sklepu więc o 10 ich czasu czyli 11 naszego dzwonie i pytam czy dostali dajmy im szanse jeszcze do dnia dzisiejszego. Ok ??

Opublikowano

Spoko. Jak nie u nich to w tym i4detailing. Mają te same zestawy po cenach z cyca "przed świąteczną podwyżką :D ". Merry Christmas dla nich.

Opublikowano
nOx, a jak śniadanie, udało się?

Jeszcze przed śniadaniem jestem :cry: ide coś zjeść zdenerwowanie + głód to nie najlepsza kombinacja w moim przypadku ;)

Opublikowano

:zly::zly::zly: troszke nie poważne są te cyce.

skoro cyc ma teraz zestawy o 30funtow drożej niz i4d, to chyba nie ma co się z nimi wozić. bo wątpię by dla nas z powrotem obniżyli cenę. tylko tutaj zamiast torby dają spot light:)

Nox, dzięki za walkę z nimi:) I czekamy na relacje.

Opublikowano

Dzisiaj mam nadzieje już sie wszystko wyjaśni :)

www.podbelkami.pl Panie nOx....

Tak ale nie na śniadanie :D

na śniatanie jakies proste węglowodany dla Energi potem jakieś lekkie białaczko i tyle :D

Opublikowano

Ja też się piszę na zamówienie w drugim sklepie, jeśli w pierwszym nie wypali - może być nawet i 130 funtów, aby tylko mieć ją już w ręku :) Dzięki za zaangażowanie.

Opublikowano

Ok , sprawa wygląda następująco :)

Nie jest źle ale nie ma też tragicznie ,

Tim z Cyc'a nakreślił sprawę w następujący sposób zestawy i polerki dostajemy po starej cenie jak była wyprzedaż czyli 99.95 funtów ale , wysyłka do PL dopiero po 15 grudnia .

Jak się na to zaopatrujecie ?