MOTOSPA Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Czy ktos sprawdzal moze zakresy obrotow w polerkach???
kuflik Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 wiadomu juz cokolwiek? mialo byc do 12 podliczone.
Xeper Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zobaczcie jak CYC poszlo w gore z cenami http://www.cleanyourcar.co.uk/cat_saleItems.html Cos tak czuje ze bedzie lipcia z naszego zamowienia...
kuflik Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 no to pozamiatane.. poszli po bandzie NOX, daj znać czy coś załatwiłeś, bo jak nie to może jeszcze się załapiemy na ten sprzęt z drugiego sklepu.
przemas22 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Jak pisałem wcześniej jak nas wykukaja to nie bedzie to ich pierwszy raz.
kuflik Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 no to czekamy na noxa.. jeśli nic nie załatwił, to proponuje zamówienie w tym drugim sklepie, jacyś chętni?
Gość Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Mam ich w d ie, pa lan ów. Smaczych frytek z gazety na święta im serdecznie życzę! Za tą cenę nie kupuję.
Xeper Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 jeśli nic nie załatwił, to proponuje zamówienie w tym drugim sklepie, jacyś chętni? Tak. Ja wezme jeden zestaw. Jesli ktos z Warszawy lub okolic bylby chetny na odbior osobisty, to zapraszam na PW. Ewentualnie ja moge dolaczyc do kogos innego. Niestety, nie moze ze swojej strony zaproponowac ze ja kupie i porozsylam sprzet, bo po prostu nie moge obiecac, ze bede mogl znalesc na to czas - a podejrzewam, ze kazdy chcialby otrzymac swoja przesylke jak najpredzej.
przemas22 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Ja jestem chetny nawet po starej cenie bo biorę sama maszyne i tak nie jest drogo. Czekam tylko na ruch n0xa czy będzie cos z tego zamówienia. Czy po podwyzce wszystko sie rozsypalo. Tu też chyba maja te zestawy http://www.i4detailing.co.uk/acatalog/K ... her_1.html
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Mają w starej cenie z cyc, czyli ten sam zestaw za 99gbp. Jeśli ze zbiorówki z noxem nic nie wyjdzie to może zebrać w-wę-ze 4szt i kupić w i4det.?
nOx Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Witam panowie , jestem zażenowany obsługa w tym sklepie widocznie rynek jest tak bogaty że jak by nie było spore zamówienie nie robi na niż wrażenia , Byłem umówiony o 18 ich czasu na telefon wtedy maiłem dostac ofertę cenową na ich porudktu ale jak wtedy juz zadzwoniłem nikt nie odbierał rzekomo mieli problemy z odebraniem mojego e-maial z zamówieniem . Aktualnie złożyłem zamówienie przez ich sklep i dodatkowo wysłałem zrzut ekranowy z zamówieniem z ich sklepu więc o 10 ich czasu czyli 11 naszego dzwonie i pytam czy dostali dajmy im szanse jeszcze do dnia dzisiejszego. Ok ??
Przemek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 nOx, a jak śniadanie, udało się?
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Spoko. Jak nie u nich to w tym i4detailing. Mają te same zestawy po cenach z cyca "przed świąteczną podwyżką ". Merry Christmas dla nich.
nOx Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 nOx, a jak śniadanie, udało się? Jeszcze przed śniadaniem jestem ide coś zjeść zdenerwowanie + głód to nie najlepsza kombinacja w moim przypadku
kuflik Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 troszke nie poważne są te cyce. skoro cyc ma teraz zestawy o 30funtow drożej niz i4d, to chyba nie ma co się z nimi wozić. bo wątpię by dla nas z powrotem obniżyli cenę. tylko tutaj zamiast torby dają spot light:) Nox, dzięki za walkę z nimi:) I czekamy na relacje.
Przemek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 http://www.podbelkami.pl Panie nOx....
nOx Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Dzisiaj mam nadzieje już sie wszystko wyjaśni www.podbelkami.pl Panie nOx.... Tak ale nie na śniadanie na śniatanie jakies proste węglowodany dla Energi potem jakieś lekkie białaczko i tyle
Globy Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Ja też się piszę na zamówienie w drugim sklepie, jeśli w pierwszym nie wypali - może być nawet i 130 funtów, aby tylko mieć ją już w ręku Dzięki za zaangażowanie.
Przemek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Jajecznica z 5 jaj i sowitą ilościa boczku Panie nOx?
nOx Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Ok , sprawa wygląda następująco Nie jest źle ale nie ma też tragicznie , Tim z Cyc'a nakreślił sprawę w następujący sposób zestawy i polerki dostajemy po starej cenie jak była wyprzedaż czyli 99.95 funtów ale , wysyłka do PL dopiero po 15 grudnia . Jak się na to zaopatrujecie ?
Ralph Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Spoko luz ... może być po 15-nastym (będzie spóźniony prezent gwiazdkowy)
sander Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Ja mogę poczekać mogę też zamówić z innego sklepu, pytanie co reszta.
Rekomendowane odpowiedzi