Administrator Evo Opublikowano 4 Lutego 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Łukasz, ja nie zamawiałem zestawu,więc pytałem o maszyne z oferty bezpośrednio na stronie mr.cleaner. Inna sprawa że takiego BP nie ma w ofercie,a przynajmniej ja nie widze na stronie.
Łukasz Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 To może zapytaj Maćka co dokładnie jest w zestawie. Jeżeli nie ma tej 5' to może można ją dokupić.
kuflik Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Łukasz, ja nie zamawiałem zestawu,więc pytałem o maszyne z oferty bezpośrednio na stronie mr.cleaner. Inna sprawa że takiego BP nie ma w ofercie,a przynajmniej ja nie widze na stronie. jest, nawet na allegro masz aukcje;p i jest 5" BP
Administrator Evo Opublikowano 4 Lutego 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Może i na allegro jest,ja mówie o tym co jest na stronie. http://mrcleaner.pl/Kestrel-Deltayo-Das-6-orbitalno-rotacyjna-polerka-p1048.html
Przemek Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Piotrek, o ile pamiętam, to widziałem w szafie u Maćka (nOx'a) kilka BP 5". Zresztą do mojej maszyny sam osobiście mi załatwiał.
Administrator Evo Opublikowano 5 Lutego 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Czekam tylko jak mi US zwróci należną nadpłate za 2009r. i sam też będe zamawiał
przemas22 Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Panowie jak już ktoś ja dobrze opanuje to może jakiś filmik instruktażowy zapoda na youtuba
malkolm Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 przemas22, poszukaj jest tego dużo, tylko że maszyny megsa zazwyczaj
przemas22 Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Wiem , że są ogladałem, czytam ale chodzi mi o forumowy filmik
Xeper Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 Hejho! i domnie przesylka dotarla. Dziekuje Mackowi za bardzo staranne przygotowanie paczki i za bardzo ladne, kolorowe sample fajnych rzeczy. NOX Mam troche zdjec, takze moze dorzuce... A teraz - byle do wiosny
Globy Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 I ja serdecznie dziękuję za łakocie dla moich Mazd i profesjonalną Nie mogę się doczekać, kiedy ten cały śnieg zniknie w p..., znaczy się odejdzie do następnej zimy. PS. Podziwiam umiejętność tak pieczołowitego pakowania
michallus Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 I ja serdecznie dziękuję za łakocie dla moich Mazd i profesjonalną Nie mogę się doczekać, kiedy ten cały śnieg zniknie w p..., znaczy się odejdzie do następnej zimy. PS. Podziwiam umiejętność tak pieczołowitego pakowania Marcin jesteś zadowolony z DASa ?
LoB Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Również chciałbym podziękować za sprawną realizację i bardzo miły kontakt
Globy Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 Marcin jesteś zadowolony z DASa ? Sprawdzę go dopiero za kilka tygodni.
kuflik Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 ja po spocie mogę powiedzieć kilka słów o kestrelach (w sumie o trzech). Moja maszyna działa bez zarzutów, jednak przez pierwszą godzine czy dwie polerowania, używanie 6go biegu było niewykonalne, polerka latała wtedy na boki z takim rozrzutem, że to nie miało sensu. Po tym czasie , widocznie łożyska sie ułożyły czy coś, i wszystko działa ok:) Druga polerka ma problem z regulacja prędkości, zacina się lekko przy wracaniu na niższe. Natomiast ostatnia ma chyba krzywy BP, bo strasznie bił. i po oględzinach wyszło, że to chyba BP:) Ogólnie jestem zadowolony, spełnia swoje zadanie, tania i w miarę skuteczna. Jednak po drugiej zabawie z DA postanowiłem, że jak tylko będe mógł to kupuję rotacje:D No i jeszcze jedno, chyba wszyscy stwierdzili, że maszyny sa trochę głośniejsze niż megs.
Gość Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 widocznie łożyska sie ułożyły czy coś, O czymś takim jeszcze nie słyszałem.Łożyska się nie układają. Stożkowe można dociągnąć, ale też do czasu.
lysy4 Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 Z ciekawości a ten niedomagający pad był sholla czy kestrela?
Artur Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 Ogólnie jestem zadowolony, spełnia swoje zadanie, tania i w miarę skuteczna. Jednak po drugiej zabawie z DA postanowiłem, że jak tylko będe mógł to kupuję rotacje:D A możesz jakoś bardziej rozwinąć ten wniosek?
kuflik Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 A możesz jakoś bardziej rozwinąć ten wniosek? praca z DA jest super, bez stresu, bez potrzeby umiejętności:) Jednak ja chce więcej, bo DA to jednak taka wolna praca.. Rotacją pracuje się trudniej ale szybciej, i można osiągnąć lepszy efekt.
Artur Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 A czy przy mało zniszczonym, 2,5-letnim lakierze (raczej tylko swirlsy z myjni automatycznej) będzie widać lepszy efekt rotacji?
JJ. Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 Efekty tym i tym wychodzą takie same, chodzi głównie o czas i stopień trudności
aro_77 Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 Artur widze ze zadajesz dosc podstawowe pytania, bardzo dobrze kto pyta nie bladzi. Proponuje jednak obejrzec na wstepie serie 10 video junkmana: http://www.youtube.com/view_play_list?p ... 341D4FE361 Dalsza dyskusja bedzie ciekawsza.
Administrator AreK Opublikowano 28 Marca 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2010 Czy ktoś byłby zainteresowany zakupem polerki SIM180 Rotary Polisher http://www.cleanyourcar.co.uk/polishing ... d_523.html Dostawa początek maja.
Rekomendowane odpowiedzi