polll Opublikowano Czwartek o 09:41 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 09:41 bliźniaczym do proline jest Yato YT-86200 - tez się sprawdza doskonale. Yato u mnie poległo po 2 litrach vasco było do uratowania ale odpuściłem. zawsze pozostaje mod IK + kompresorek przenośny , wtedy wychodzi 1,7 litra i kolejna zaleta to pianownica i opryskiwacz w zależności od potrzeb 1
Moderator Domel Opublikowano Czwartek o 09:45 Moderator Zgłoś Opublikowano Czwartek o 09:45 20 minut temu, blazej napisał(a): to przypadkiem nie Twoje? Nie wiem, daj linka. To jest mój kanał https://www.youtube.com/@DonDomel Który zamierzam reaktywować o ile uda mi sie powiększyć możliwości edycyjne komputera 22 minuty temu, blazej napisał(a): Ten 1l nie wystarczy to spryskania całego SUVa? Trzeba będzie dolewać? 1l może byc ciężko. Chyba, że tak pobieznie. Ale kupiłem właśnie tego Proline ponownie bo tak jak pisałem poprzedni poleciał do kosza ze wzgledu na połamany gwint. 23 minuty temu, blazej napisał(a): Próbowałeś tam wlać pianę, co nie co wytworzy czy bez filcu nie ma opcji? Nie, pianownica a opryskiwacz to dwa różne światy. Jak wlejesz pianę typową to tylko delikatnie delikatnie mocniej się zapieni. Do tych akumulatorowych opryskiwaczy nie ma jak wsadzić filc w dyszę.
blazej Opublikowano Czwartek o 09:53 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 09:53 7 minut temu, Domel napisał(a): Nie wiem, daj linka. To jest mój kanał https://www.youtube.com/@DonDomel Czyli oglądałem Twoje porównanie. Ogólnie na temat tego opryskiwacza informacji jak na lekarstwo. A proline i neo to to samo, tylko w innej marce?
Moderator Domel Opublikowano Czwartek o 09:56 Moderator Zgłoś Opublikowano Czwartek o 09:56 1 minutę temu, blazej napisał(a): Czyli oglądałem Twoje porównanie. Ogólnie na temat tego opryskiwacza informacji jak na lekarstwo. A proline i neo to to samo, tylko w innej marce? Cytujac klasyka "Daj lajka i suba z dzwoneczkiem , zachęci mnie to do dalszej pracy" No niestety, temat niszowy
blazej Opublikowano wczoraj o 07:06 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 07:06 @Domel mam już w paczkomacie ten litrowy Neo, w niedzielę/poniedziałek będę testował. Zapomniałem tylko zapytać, jak u niego z ostrzejszą chemią?
Moderator Domel Opublikowano wczoraj o 07:08 Moderator Zgłoś Opublikowano wczoraj o 07:08 1 minutę temu, blazej napisał(a): @Domel mam już w paczkomacie ten litrowy Neo, w niedzielę/poniedziałek będę testował. Zapomniałem tylko zapytać, jak u niego z ostrzejszą chemią? Nie uzywałem w nich ostrej chemii ale TFR i Tire Cleanery i Wheel cleanery - no problem był. Kwasów nie uzywałem jakiś ciężkich zasad tez nie.
karacz Opublikowano 8 godzin temu Zgłoś Opublikowano 8 godzin temu W dniu 20.12.2024 o 08:06, blazej napisał(a): @Domel mam już w paczkomacie ten litrowy Neo, w niedzielę/poniedziałek będę testował. Zapomniałem tylko zapytać, jak u niego z ostrzejszą chemią? Koniecznie daj znać Szukam czegoś do TFR/wosku na mokro także jeśli będzie godny polecenia to mocno się zastanowię Są w ogóle jakieś różnice Proline vs NEO? @Domel Poszedł sub, czekam na więcej filmików hobbystycznego detailingu Może trzeba by napisać do Proline, żeby dali większy zbiornik.
Moderator Domel Opublikowano 4 godziny temu Moderator Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu 3 godziny temu, karacz napisał(a): @Domel Poszedł sub, czekam na więcej filmików hobbystycznego detailingu Thx. Kanał będzie mieć już 10 lat w przyszlym roku. Z tego co widze jest tam około 700 filmików już Lata lecą Ostatnie lata go zaniedbałem głównie przez czas a teraz blokuje mnie moc komputera do edycji filmików. Ale myślę że w 2025 wystartuję już na świezo
Rekomendowane odpowiedzi