Gilotyn@ Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 Fajnie że nie kiedy w moich okolicach jeździ tak dbane i dopieszczone auto z kierowcą który ma cierpliwość i zacięcie jakich mało. Piękna relacja i efekt kocowy jest porażający.
Michal200 Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 Przebrnalem do konca relacji i kopara opadla
MM.MM Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 lukas1986 napisał/a: Justyna, alufelgi na przyszły sezon, aż się prosi... wiem ale ja nie pracuje a znaleźć pracę ciężko. Poza tym mam jeszcze do wymiany rozrząd i zapłate Ubezpieczenia, więc felgi muszą poczekać Za taki projekt to chyba zrobimy na nie składkę
canta8 Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 Przylaczam sie do słów uznania i zapytam. Uzywałas APC Nielsena i Grren. Możesz doradzic na który z nich lepiej wydać pieniądze i drugie pytanie. Widzę,że mieszałaś oba APC. Możesz powiedziec co daje taka mieszanka i po co mieszałas?
gary Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 szacun za wytrwałość i umiejętności!
olas Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 Kurde taka kobieta to ideał gratulacje kolejnej doskonałej pracy nadal jestem w szoku ja to oglądam
LZ Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 Justyna jak mogłaś zapomnieć o wyciągnięciu deski rozdzielczej i silnika?
Justyna Opublikowano 13 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 Mamy wolny "etat" w teamie.... trochę daleko Mogę tylko zasugerować byś szukała "rudej" pod listwami zaznaczonymi na zdjęciu poniżej (pozwoliłem sobie wykorzystać Twoje foto). U mnie po nadchodzącej zimie pewnie by już "kalafiory" wyszły poza listwę. Na szczęście w porę załatwiłem problem. ok sprawdze Uzywałas APC Nielsena i Grren. Możesz doradzic na który z nich lepiej wydać pieniądze i drugie pytanie. Widzę,że mieszałaś oba APC. Możesz powiedziec co daje taka mieszanka i po co mieszałas? z tych dwóch według mnie Green APC jest silniejszy a mieszałam oba, aby z glorii wychodziła lepsza pianka, bo sam Green średnio się pienił, natomiast cyclone dość mocno. Justyna jak mogłaś zapomnieć o wyciągnięciu deski rozdzielczej i silnika? nie zapomniałam zostawiłam na później, aby mieć co robić
Administrator AreK Opublikowano 13 Października 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 Justyna, zła odpowiedź. Siadaj "dwója"
LZ Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 nie zapomniałam zostawiłam na później, aby mieć co robić Czekam z niecierpliwością i ciekaw jestem czy osobą, która pobije Twoją relację będziesz ponownie Ty czy komuś uda się Cię wyprzedzić W każdym razie serdecznie gratuluję, podziwiam za zapał i prawdopodobnie najobszerniejszą relację na tym Forum
Gerwo Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 Profesjonalna robota, szacunek
Szprytny Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 Tylko jedno słowo wystarczy: SZACUN!
dzinkins Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 Pięknie Wytrwałość i dbałość o szczegóły godna pozazdroszczenia Strój pod kolor rangi no trzeba chyba zamówić takie dla masterów
Justyna Opublikowano 13 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 Strój pod kolor rangi no trzeba chyba zamówić takie dla masterów no faktycznie w sumie przez przypadek, bo tylko takie były w sklepie
gruby_RS Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 Strój..... dla masterów Pasuje?
Geno Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 Paweł, nie chodziło o ten niedzielny ....
dzinkins Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 oooo coś w ten deseń i do salonu Poersche/Ferarri/Bentlay na jazdy próbne
canta8 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 Kurde taka kobieta to ideał Bez przesady Panowie. Przy takiej kobiecie nie posiedzisz w fotelu,piwka nie wypijesz,meczu nie obejrzysz tylko będziesz musiał pianowac,szlifowac,zmieniac wodę, odkręcać,zakręcać, a spróbuj cos zepsuc to Ci cuttingiem posladki przeleci.
Justyna Opublikowano 13 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 Bez przesady Panowie. Przy takiej kobiecie nie posiedzisz w fotelu,piwka nie wypijesz,meczu nie obejrzysz tylko będziesz musiał pianowac,szlifowac,zmieniac wodę, odkręcać,zakręcać, a spróbuj cos zepsuc to Ci cuttingiem posladki przeleci. dobre, ale się mylisz bo mecz to i ja obejrze
sysek Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 haha ale się uśmiałem! PS ale chciałbym, żeby moja Kobieta miała taką zajawkę... Wspólne pucowanko...
Horas91 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 Pięknie Podziwiam, za ilość pracy, sam pewnie nigdy bym tyle nie zrobił. Naprawdę podziwiam P.S przy tak rozebranym samochodzie, mogłaś zaglądnąć do parownika bo tam jest masa "grzybków" i dopiero jego wyczyszczenie skutecznie usuwa zapach <--- to nie jest czepianie się i proszę tego tak nie odbierać
Michał 330xd Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 Szczęka mi opadła na podłogę Taka dziewczyna ja Ty to się trafia chyba jedna na milion, albo więcej. Kawał dobrej roboty. Gratuluję zapału i umiejętności
sauber Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2012 No gruba robota ! Wielki szacun dla CIebie, Justyna Ciągle się nie mogę nadziwić zapału u dziewczyny To teraz Tolek nie może strzelać fochów
wiatrak Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2012 To chyba najszczęśliwsze auto na świecie ;-)
Rekomendowane odpowiedzi