Pawel_t11 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Tolek mega odmłodniał, aż dziw bierze że felgi potrafią tak wpłynąć na wygląd Pytanie co dalej? czy to już wszystko co można zrobić dla tego samochodu
Justyna Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 656743 Pytanie co dalej? czy to już wszystko co można zrobić dla tego samochodu? To jest dopiero połowa ... Prace idą powoli, ale do przodu
Moderator krd Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 656813 To jest dopiero połowa Naprawdę? Wg moich kalkulacji bliżej 41,73% 1
Moderator krd Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 2.3 V5 to nierozwojowy projekt...
Slovak Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 2.3 V5 to nierozwojowy projekt... R36? Mam manię na punkcie mocnych wolnossących silników i jedynie taki silnik pakowałbym do swojego auta .
Justyna Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 656845 R36? no najfajniej by było, ewentualnie R32 lub 1.8 T, ale to jeszcze długa droga niestety
Geno Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Rewelacja! Czekam na duet skrzynia&silnik i można zamknąć temat
DaRoN Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 wrzucę swoje trzy grosze: 1) chciałbym tyle czasu mieć na grzebanie przy swoim Accordzie 2) wybraliście zdecydowanie najładniejsze felgi z palety VAG. ten wzór jest nie do podj***ania. 3) tłumikarz się nie popisał za bardzo spawami. myślę, że jeśli tak pieścicie auto, to wypada zainwestować w kogoś kto umie spawać, bo tu - czysta partyzantka niestety
Justyna Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 656876 Czekam na duet skrzynia&silnik i można zamknąć temat 656904 chciałbym tyle czasu mieć na grzebanie przy swoim Accordzie ja wcale nie mam dużo czasu teraz, a to co widać zrobiła, w jedną wolną sobotę odpuszczając inne rzeczy. Coś za coś 656904 wybraliście zdecydowanie najładniejsze felgi z palety VAG. ten wzór jest nie do podj***ania. były moim marzeniem i się spełniło 656904 tłumikarz się nie popisał za bardzo spawami. myślę, że jeśli tak pieścicie auto, to wypada zainwestować w kogoś kto umie spawać, bo tu - czysta partyzantka niestety powiem tak nie chcę za bardzo inwestować już w ten silnik dlatego wydech robiony po kosztach, aby w ogóle dało się jeździć. Kasę odkładam na inne rzeczy Wydech działa tak jak powinien, więc nie będę się czepiać.
///MPower Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 No teraz to autko ma prezencję. Chociaż co ja piszę zawsze ją miało Rozumiem Justyno, że Tolek ma u Ciebie dożywotke?
Justyna Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 656922 Rozumiem Justyno, że Tolek ma u Ciebie dożywotke? dokładnie tak
Tomeq631 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 656904 wybraliście zdecydowanie najładniejsze felgi z palety VAG. ten wzór jest nie do podj***ania. Dokładnie felgi konkret z resztą jak cały samochód!!!!!!!!!!! Lubie oglądac takie projekty
Qlimaxss Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Podszedłem do tego Upa z dystansem bo na początku te felgi mnie nie zachwyciły było ok ale mówię sobie jakoś bez Wow;( Ale myślę sobie dalej że ta Dziewczyna tyle odkładała na te felgi tak o nich marzyła to muszą być te idealnie pasujące pod jej koncepcje Dziś wchodzę i dam drugą szanse tym felgom oglądam ponownie relację i mówię wielkie Wow pięknie wkomponowały się te felgi dla mnie ten seacik wygląda ekstra i za nim bym się obejrzał a nie za golfem na glebie Wgl Justyna zobacz jak ruszyłaś całym forum Upem u swojego seacika, i już 3 strony komentarzy Może ruszy to nami i wpadnie więcej ciekawych relacji;) A te dekielki to nie da się jakoś wydrukować w Drukarce 3d?? Czy zostają dekielki audi??
Justyna Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 656971 A te dekielki to nie da się jakoś wydrukować w Drukarce 3d?? Czy zostają dekielki audi?? na razie zostają, dopóki nie wymyślę czegoś co będzie mi się podobać. Wolałabym z logo SEAT, ale obecnie takich nie ma a wszelkie na allegro zamienniki czy naklejki są kiepskiej jakości. Jak nic nie znajdę to jeszcze jest opcja kupić gładkie i pomalować w kolor felg. Póki co zostają te co są
Slovak Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Justyna, druk 3D bym sobie odpuścił. Poszukaj kogoś, kto jest Ci w stanie zrobić aluminiowe dekielki .
booohal Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Justyna, W lokalnym sklepie dobrałem uniwersalne alu dekielki(widziałem je też na Allegro), nakleiłem logo Mitsubishi, lekko zmatowałem włókniną, pokryłem klarem i jest git.
Justyna Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Spoko jak mówię na razie nie przeszkadza mi to jak jest. Mam ważniejsze mody i sprawy na głowie, na które potrzebuję kasy i szkoda teraz wydawać je na dodatkowe kapsle
kokolokos Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Kapitalnie wygląda teraz maszyna!
towi77 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Justyna, mieć taką żonę to skarb.
Dystrybutor e36ace Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Ostatnio czasu mało na śledzenie wszystkich tematów, widok CarChem interior natural shine jak i szamponu CarChem 1900:1 w rękach znawców tematu bardzo mnie cieszy Tolek na niższym zawieszeniu i alumkach wygląda
piotro Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 Przeleciałem przez cały dzień cały temat Przy śniadaniu, obiedzie i kolacji Koła kozak całe auto wygląda super ! Dobra relacja która sprawia że aż się chce iść umyć auto Swoją drogą jakieś plany na kierownicę? Ta standardowa chyba szału nie robi??
Justyna Opublikowano 7 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2016 670753 Swoją drogą jakieś plany na kierownicę? Ta standardowa chyba szału nie robi?? plan jest na obszycie skórą i jakieś małe zmiany poprawiające komfort trzymania
Franek Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2016 [ref=#00aa00]Justyna[/ref], https://www.facebook.com/Evo-3000-18036 ... 2/?fref=ts
Rekomendowane odpowiedzi