kita33 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Czym najlepiej nakładać Duragloss NanoGlass CERAMIC Coating ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Czym najlepiej nakładać Duragloss NanoGlass CERAMIC Coating ? Aplikatorami z zestawu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Żadnych aplikatorów nie miałem. Kupiłem butelkę Duragloss NanoGlass CERAMIC Coating 118ml więc nie jest to zestaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Żadnych aplikatorów nie miałem. Kupiłem butelkę Duragloss NanoGlass CERAMIC Coating 118ml więc nie jest to zestaw To przeleć na próbę maskę najdelikatniejszym aplikatorem gąbkowym jaki posiadasz. Jeśli produkt nie będzie się zbytnio trzymał aplikatora, w sensie słabo oddawał na powierzchnie to spróbuj z innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 SJake, czy taki będzie dobry http://autonablask.pl/produkt/flexipads ... -uchwytem/ lub ten http://autonablask.pl/produkt/chemical- ... s-premium/ lub http://autonablask.pl/produkt/duzy-aplikator-ufo/ ewentualnie taki http://www.shiningcar.pl/pl/p/CarPro-CQ ... icator/728 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogodny Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Czy zakup powłoki CQuartz UK Edition to dobry pomysł jako pierwszą powłokę którą będę kładł na samochód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karcok Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 To bardzo dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogodny Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Na myśli miałem łatwość aplikacji, bo nie chciał bym aby były jakieś plamy czy coś jak to bywa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Cześć, czy któraś z poniższych powłok: Optimum Glass Coat Detailer's Ceramic Paint Coating zredukuje ilość mikro zarysowań? Mam też problem z dużą ilością owadów na przednim zderzaku, ciężko je zmyć i co najgorsze nawet po zmyciu ich zostają ślady, nawet jakby odpryski, wosk z przodu szybko umiera- auto jeździ b.szybko. Auto czarne, mam trochę dość ciągłego miziania i poprawiania, tęsknię za szarakiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vespa Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Przed powłokami robi się korektę i ona usunie te mikro zarysowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Przed powłokami robi się korektę i ona usunie te mikro zarysowania. Wiem, chodzi mi o to co będzie potem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogodny Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Mam pytanie odnośnie powłoki CQuartza. Czy jedynie Reload jako quick detailer jest w stanie wzmacniać leżącą na karoserii powłokę przy tym nadając śliskości powłoce, która ponoć bez reloada robi się bardzo tępa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyn@ Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 cześć Z racji że nic nie testowałem powłok mam pytanko. A po przeczytaniu tego wątku trudno coś konkretnego wybrać. Mam ogarnąć szefa auto (porsche turbo s) Z racji że droga do jego domu pozostawia sporo do życzenia, zdecydowałem że potrzebuje bardzo trwałej powłoki, nawet kosztem trochę gorszego ostatecznego efektu "wow" (ale też bez przesady ). Auto będzie poddane dokładnemu myciu i porządnej korekcie. Tak by lakier doprowadzić możliwie do perfekcji. Jaka polecili byście powłokę na czarne autko porsche którego lakier nie ma lekko. Kwota około 350zł powiedzmy. Najlepiej żeby powłokę w miarę fajnie się nakładało bez większych kombinacji. Osobiście aż prosi się pomiziać lakier jakimś zymolkiem, ale niestety nie tym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwinski404 Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Mohsa bym kładł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sardzent Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Mohsa bym kładł aplikowałbym ;-) ale UCC-R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimps Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Mohsa bym kładł aplikowałbym ;-) ale UCC-R A co to za powłoka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyn@ Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 No właśnie teraz przewiają się te dwa produkty i chyba wybiorę UNC-R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sardzent Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 A co to za powłoka? tutaj caly watek http://kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?f=12&t=21802 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimps Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 sardzent, tę znam a Ty napisałeś UCC-R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sardzent Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 ehhh ;-) literowka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogodny Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 A ja mam takie pytanie, jak wygłąda sprawa krycia przez CQuartz UK? Czy mocno uwydatni zaprawki na zderzaku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwinski404 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Panowie, a czy znacie jakaś powłokę która zrobi ewidentny szał na białej perle? Myślałem nad UNC-R ale on ponoć przyciemnia, natomiast UNC-v2 ponoć daje dużo szklistosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 15 Lipca 2015 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 sliwinski404, wszystkie powłoki jakie znam przyciemniają Wydaje mi się, że na białym największe wow zrobi coś co udaje oblanie szkłem, coś jak efekt po FK1000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimps Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Tak myślałem ale jak ktoś się słabiej orientuje w temacie to może się pogubić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwinski404 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Krd, tez tak uważam. Nie ma co białego przyciemniać tylko właśnie rozjaśnić żeby kół w oczy i do tego oblać szkłem. Tak wiec co szukać i kupować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi