MatthewG Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Raczej każdą, chociaż są też dedykowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek rally Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Każda mnie nie interesuje, wolalbym cos co zostało stworzone stricte pod matowe lakiery. Co z dedykowanych powłok warto zastosować a co ominąć szerokim łukiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Jeśli chcesz coś stricte dedykowanego do lakieru to polecam wosk Polytopa, nakładałem na matową folię i widziałem efekt, nic nie zmienił sie mat, uwydatnił lekko ziarno. Wosk został stworzony na matowe lakiery Mercedesa i jest przez niego rekomendowany. Trwałość ok 3-5 miesięcy, zależy od warunków, dbania i procesu przygotowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1993 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Panowie, czy GTechniqa C1 po myciu można przetrzeć IPĄ ? Dodam że na samochodzie leży już kilka miesięcy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1993 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Dzięki wielkie Justyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Aplikowałem hard body od wolfs chemichals 3 tygodnie temu i teraz po myciu nie wiem co zastosować jako qd? Co doradzacie? I jakims specjalnym szamponem go myć? A jaka wasza opinia na jego temat? Stosuje ktoś? Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malypb Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Użyj szamponu: Wolf's Nano Bathe Potem po wysuszeniu, raz na ok. 2 mc możesz stosować Wolf's QD "Reparation". Stosuje się go trochę inaczej niż inne QD. Spryskujesz dość obficie panele, rozprowadzasz. Jak skończysz całe auto wtedy przecierasz je ponownie. Instrukcja jest na butelce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Ok a gdzie dostane? A cos innego nie dedykowanego polecisz? Czy warto? A miales przyjemnosc z hardem pracować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmamba Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Miał ktoś do czynienie z KAMIKAZE ARTIFICIAL CLEAR COAT? Jeszcze fajny produkt podobny do Car Pro HydrO2 https://www.youtube.com/watch?v=8XAatlFm3qA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piteks Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Powłoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar79 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 http://www.esotericcarcare.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxManiekxx Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Aż jestem ciekaw kto pierwszy zacznie sprowadzać do Polski tych Kamikadze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar3k Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 aż się prosi żeby zrobić zakup grupowy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Miyagi Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 jakby co to proszę brać mnie pod uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Aż jestem ciekaw kto pierwszy zacznie sprowadzać do Polski tych Kamikadze 3 firmy starają się o dystrybucję więc na pewno niebawem będą u nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxManiekxx Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 No to ciekawe kto będzie pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coded Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Waham się między GYEON PRIME a EXO v2 od gtcheniq. Ktoś ma jakieś porównanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 4 Stycznia 2015 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Aż jestem ciekaw kto pierwszy zacznie sprowadzać do Polski tych Kamikadze 3 firmy starają się o dystrybucję więc na pewno niebawem będą u nas Sam z nimi trochę mailowałem, ale odpuściłem: firma ciekawa, produkty też (chociaż po opiniach testujących już nie jest tak wesoło jak w reklamach, szczególnie jak chodzi o trwałość, w sumie też nie ukrywają że trwałość nie jest na poziomie 3 lat a jak polski klient zobaczy że prawdopodobna trwałość jest np rok a u innych "tańszych" będzie napisane że 2-3 lata, do tego twardość kamikaze 4H a u innych 9H - dystrybutor nie będzie miał lekko ), mają spore wymagania od przyszłego dystrybutora a sami na pytania odpowiadają wymijająco... Niedługo będzie duży oddział Kamikaze Europe, wiec będzie prostszy dostęp z europy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mickul Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Waham się między GYEON PRIME a EXO v2 od gtcheniq. Ktoś ma jakieś porównanie? Bardziej szedłbym w porównanie EXO v2 a MOHS od GYEONa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coded Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Dlaczego? Prime 250zł Exo 230zł. Mohs wychodzi dużo drożej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxManiekxx Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Aż jestem ciekaw kto pierwszy zacznie sprowadzać do Polski tych Kamikadze 3 firmy starają się o dystrybucję więc na pewno niebawem będą u nas Sam z nimi trochę mailowałem, ale odpuściłem: firma ciekawa, produkty też (chociaż po opiniach testujących już nie jest tak wesoło jak w reklamach, szczególnie jak chodzi o trwałość, w sumie też nie ukrywają że trwałość nie jest na poziomie 3 lat a jak polski klient zobaczy że prawdopodobna trwałość jest np rok a u innych "tańszych" będzie napisane że 2-3 lata, do tego twardość kamikaze 4H a u innych 9H - dystrybutor nie będzie miał lekko ), mają spore wymagania od przyszłego dystrybutora a sami na pytania odpowiadają wymijająco... Niedługo będzie duży oddział Kamikaze Europe, wiec będzie prostszy dostęp z europy Tak myślałem że nie Będzie z nimi aż tak kolorowo. Ale też wszystko kwestią ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Miałem również przyjemność korespondencji z Mr. Kai. Jedno jest pewne, filmy promocyjne robią wrażenie jak i sposób pokazania swoich produktów np. na tle legendarnych powłok 9H. Faktycznie, niebawem będzie funkcjonował dystrybutor na EU, jednak ceny produktów do lekkich nie należą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Bardziej szedłbym w porównanie EXO v2 a MOHS od GYEONa. Exo nie jest bezpośrednim konkurentem ani Prime ani Mohsa. Z Gtechniqa jest nim C1. Exo na dobrą sprawę nie ma bezpośredniego konkurenta, nie jest to typowa powłoka kwarcowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi