Skocz do zawartości

Powłoki, supersealanty etc...

Evo

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz coś stricte dedykowanego do lakieru to polecam wosk Polytopa, nakładałem na matową folię i widziałem efekt, nic nie zmienił sie mat, uwydatnił lekko ziarno.

Wosk został stworzony na matowe lakiery Mercedesa i jest przez niego rekomendowany.

Trwałość ok 3-5 miesięcy, zależy od warunków, dbania i procesu przygotowania.

Użyj szamponu: Wolf's Nano Bathe

Potem po wysuszeniu, raz na ok. 2 mc możesz stosować Wolf's QD "Reparation". Stosuje się go trochę inaczej niż inne QD. Spryskujesz dość obficie panele, rozprowadzasz. Jak skończysz całe auto wtedy przecierasz je ponownie. Instrukcja jest na butelce.

• 2 tygodnie później...
  • Partner forum
Aż jestem ciekaw kto pierwszy zacznie sprowadzać do Polski tych Kamikadze

3 firmy starają się o dystrybucję więc na pewno niebawem będą u nas ;)

Sam z nimi trochę mailowałem, ale odpuściłem: firma ciekawa, produkty też (chociaż po opiniach testujących już nie jest tak wesoło jak w reklamach, szczególnie jak chodzi o trwałość, w sumie też nie ukrywają że trwałość nie jest na poziomie 3 lat a jak polski klient zobaczy że prawdopodobna trwałość jest np rok a u innych "tańszych" będzie napisane że 2-3 lata, do tego twardość kamikaze 4H a u innych 9H - dystrybutor nie będzie miał lekko ), mają spore wymagania od przyszłego dystrybutora a sami na pytania odpowiadają wymijająco...

Niedługo będzie duży oddział Kamikaze Europe, wiec będzie prostszy dostęp z europy ;)

Aż jestem ciekaw kto pierwszy zacznie sprowadzać do Polski tych Kamikadze

3 firmy starają się o dystrybucję więc na pewno niebawem będą u nas ;)

Sam z nimi trochę mailowałem, ale odpuściłem: firma ciekawa, produkty też (chociaż po opiniach testujących już nie jest tak wesoło jak w reklamach, szczególnie jak chodzi o trwałość, w sumie też nie ukrywają że trwałość nie jest na poziomie 3 lat a jak polski klient zobaczy że prawdopodobna trwałość jest np rok a u innych "tańszych" będzie napisane że 2-3 lata, do tego twardość kamikaze 4H a u innych 9H - dystrybutor nie będzie miał lekko ), mają spore wymagania od przyszłego dystrybutora a sami na pytania odpowiadają wymijająco...

Niedługo będzie duży oddział Kamikaze Europe, wiec będzie prostszy dostęp z europy ;)

Tak myślałem że nie Będzie z nimi aż tak kolorowo. Ale też wszystko kwestią ceny

Miałem również przyjemność korespondencji z Mr. Kai.

Jedno jest pewne, filmy promocyjne robią wrażenie jak i sposób pokazania swoich produktów np. na tle legendarnych powłok 9H.

Faktycznie, niebawem będzie funkcjonował dystrybutor na EU, jednak ceny produktów do lekkich nie należą... :?

• Administrator
Bardziej szedłbym w porównanie EXO v2 a MOHS od GYEONa.

Exo nie jest bezpośrednim konkurentem ani Prime ani Mohsa. Z Gtechniqa jest nim C1. Exo na dobrą sprawę nie ma bezpośredniego konkurenta, nie jest to typowa powłoka kwarcowa.