gusiak11 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Taisho, ja juz wypsikalem trzy flaszki jezeli odstaje ? to reszte rekompensuje cena:-)
kamilgt Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Taisho było już kilka testów na forum w których brał udział prix, poszukaj....
Tomek WRO Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Koledzy wspominacie o zmianie rozpylacza do Prixa. Co najlepiej kupić? Używam już trzecią butelkę i tak mi się wydaje, że za dużo go idzie. Mówię o OEM butelce
Maniek_wro Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Testowałem już wiele, w tym Tenzi, Sonax i inne wynalazki, teraz sprawdzam modną ostatnio metodę zanurzeniową, zobaczymy jak wypadnie
knefelson Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 witka. panowie trapi mnie pytanie o zdatnosc naszych preparatow do pielegnacji samochodu. jest jakis termin przydatnosci poszczegolnych specyfikow? na ironx'ie jest termin bodajze 12 m-cy od daty produkcji, ale na pozostalej chemii nie zauwazylem zadnych ograniczen czasowych... Uzywal ktos przeterminowanego iron'a?
biznes365 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Skoro na iron'ie jest 12m-cy to ja używam. : I nadal jest
gusiak11 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2013 generalnie kosmetyki nie lubia mrozu a pozatym to mozna dlugo ich urzywac ale w przypadku irona to musialo by byc z 10l zeby data mu sie skonczyla :-)
knefelson Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2013 hehe, no to mnie pocieszyliscie moze nie mam 10l, ale kupilem pare flaszeczek i na pare dni wybija godzina zero, ale skoro dziala i przeterminowany, to ok
Góruś Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2013 U mnie też ponad 12to miesięczny iron x działa ok.
Moderator Eryczek Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Wprawdzie nie IronX ale Erasher, tez od Car Pro. Butelka kupiona w PL na datę ważności. Druga, kupiona w usa, daty ważności już nie na. Może tu kolejny genialny wymysł UE?
gusiak11 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Eryczek, moze tak być ze produkty sprzedawane w UE musza mieć datę ważności, jest to troche irracionalne bo co się może przeterminować np. w domestosie, ale no cóż każą to jest
Sabat Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Eryczek, moze tak być ze produkty sprzedawane w UE musza mieć datę ważności, jest to troche irracionalne bo co się może przeterminować np. w domestosie, ale no cóż każą to jest sól kamienna - miliony lat w ziemi, traci ważność po dwóch latach od "produkcji"
przemek882 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 czy 50ml irona x wystarczy do wyczyszczenia 4 bardzo brudnych felg?
Moderator Eryczek Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 czy 50ml irona x wystarczy do wyczyszczenia 4 bardzo brudnych felg? to zależy jeśli wcześniej planujesz potraktować je kwasem etc. a Irona zostawić na "finisz" to może starczyć
manio49 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 wersja ekonomiczna to tenzi alux wykończone 50ml irona, jest szansa, że usuniesz co tam chcesz
gusiak11 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Kwestia jak bardzo zawalone są te felgi, są takie że 100ml kwasu może być mało przemek882, dołóż 15zl i kup litra TENZI PRIX i na pewno jeszcze zostanie na codziennie mycie
Strus Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2013 Ja jako osoba nie mająca dotąd styczności z takimi cudami zakupiłem (po czytaniu tego forum) ValetPRO Dragon's Breath i muszę przyznać że cuchnie to naprawdę diabelsko. Porównania z innymi preparatami nie mam ale felgi się wręcz zalały krwią mimo że wcale nie wyglądały jakby im taka kuracja była potrzebna. Także preparat chyba swoje zrobił.
Strus Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2013 Ja jako osoba nie mająca dotąd styczności z takimi cudami zakupiłem (po czytaniu tego forum) ValetPRO Dragon's Breath i muszę przyznać że cuchnie to naprawdę diabelsko. Porównania z innymi preparatami nie mam ale felgi się wręcz zalały krwią mimo że wcale nie wyglądały jakby im taka kuracja była potrzebna. Także preparat chyba swoje zrobił.
Taisho Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2013 ja jestem ciekaw czy jakby się psikło taki preparat na wyczyszczoną felge z opiłków to też nie będzie krwawiła.
Taisho Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2013 ja jestem ciekaw czy jakby się psikło taki preparat na wyczyszczoną felge z opiłków to też nie będzie krwawiła.
pawel.wkk Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2013 A co zrobić, kiedy po kolejnym użyciu środka do felg one wciąż krwawią, czyt. nie udało się rozpuścić wszystkiego? Przecieram to szmatą/zmywakiem i wciąż coś zostaje...
Maciej WTN Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2013 A co zrobić, kiedy po kolejnym użyciu środka do felg one wciąż krwawią, czyt. nie udało się rozpuścić wszystkiego? Przecieram to szmatą/zmywakiem i wciąż coś zostaje... A myłeś wcześnie czymś felgi,jakimś kwasem albo zasadą? Jeśli nie to spróbuj najpierw w ten sposób, później deironizer, spryskać zostawić na chwile, wypędzelkować spłukać, ewentualnie powtórzyć jeszcze raz deironizatorem.
Yasiek Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2013 pawel.wkk, jeżeli są to punktowe zabrudzenia możesz je potraktować Iron Gel'em - nie spływa tak szybko i działa równie dobrze.
Rekomendowane odpowiedzi