Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak nie myję samochodu felgi są jakby bordowe. Czemu tak się dzieje?

klocki hamulcowe ci pylą, norma

To nie to. Mam 4 samochody w 3 myje , a w jednym nie specjalnie i jest ok.

Opublikowano

LoOkas, jak rozumiem we wszystkich 4 masz tej samej firmy klocki i pokonujesz tę samą trasę, czy tak? Raczej nie ma nic wspólnego kolor brudu z billbery

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a jak mam pytanko ironx lepiej jest rozcienczac gdy chce psikac na lakier auta czy normalnie nie rozcienczony ? i co najlepsze woda destylowana czy zwykla kranówka ??

Opublikowano

przyszedł mi Dragon's Breath. Powiem Wam tyle. Mieszkam w miejscowości uzdrowiskowej ( Busko - Zdrój) i my tutejsi mieszkańcy mamy takie miejsce do którego sie przyzwyczailiśmy ale z dala je omijamy. Czyli pijalnia wód w sanatorium Marconi. Jedna z wód (siarczkowa) wali dokładnie tak samo jak Dragon's !!! Odrzuca jak nie wiem to dziadostwo. Efektywnosci jeszcze niestety nie testowałem....

Opublikowano
Dragon's Breatch i nie ma sciemy :-]

Już nie długo więcej informacji na temat tego "kilera" do odszczurzania felg, test już za mną, w wolnej chwili coś poskładam i opublikuję. :evil::evil:

Opublikowano

KamilRosen, bierz w ciemno, test na dniach zostanie opublikowany, i raczej szykuję się nam nowy lider w dziedzinie dekontaminacji, bijąc Irona na cenie. :evil:

Opublikowano

Obsikalem dzis moje kwadratowe zapuszzone kola sonaxem extreme costam. Krwi mnóstwo, domycie jak dla mnie bdb, a wydaje mi sie ze i wczesniej kola nie widzialy czegos mocniejszego niz bezdotyk.

Pozostaly rude przebarwienia w paru miejscach ale to sie obleci blue gelem jak zakupie (albo czyms innym).

Smrod amoniaku vel farby do włosow - obecny.

Jutro wrzuce foto jak to krwawi jakby ktos byl zainteresowany.

Opublikowano
Przynajmniej nie piszą jak na opakowaniu IronaX, ze ma wisniowy zapach :lol: :lol: :lol:

Kiedyś był bez domieszki wiśni :D Chociaż niewiele to zmieniło :mrgreen:

Opublikowano

właśnie. litr Dragona leci do mnie, zobaczymy czy mnie nie pogonią z bezdotyku ;)

Opublikowano

SO53xD2.jpg?1

GbhGqh7.jpg?1

Sonax Xtreme :-]

Świetny środek, do tego mam blue gela i Iron Off, optymalny IMO zestawik.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Ja przyjmuję zasadę, że deironizera na lakier używam zawsze przed glinkowaniem.

no tak, ale tylko progi ? czy całe drzwi psikasz i przedni i tylni błotnik ?

Opublikowano
no tak, tylko wtedy 500 ml idzie na jedno mycie ;)

po pierwsze zmień rozpylacz, bo ten oryginalny rzeczywiście sobie nie żałuje.

po drugie ja psikam przód, zderzak i maska + drzwi przód tył a do tego tylny zderzak, ale same rogi

Opublikowano
wtedy 500 ml idzie na jedno mycie

Bez przesady, Prix 1L starcza na 5 aut, może nawet 6, zakładając ze psikasz w koło, same felgi to na 10 spokojnie