LoOkas Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 jak nie myję samochodu felgi są jakby bordowe. Czemu tak się dzieje? klocki hamulcowe ci pylą, norma To nie to. Mam 4 samochody w 3 myje , a w jednym nie specjalnie i jest ok.
Swoop Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 LoOkas, jak rozumiem we wszystkich 4 masz tej samej firmy klocki i pokonujesz tę samą trasę, czy tak? Raczej nie ma nic wspólnego kolor brudu z billbery
mpowerek Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2013 a jak mam pytanko ironx lepiej jest rozcienczac gdy chce psikac na lakier auta czy normalnie nie rozcienczony ? i co najlepsze woda destylowana czy zwykla kranówka ??
ShiningCar Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2013 mpowerek, IronX to produkt gotowy do użytku
111mishi111 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2013 przyszedł mi Dragon's Breath. Powiem Wam tyle. Mieszkam w miejscowości uzdrowiskowej ( Busko - Zdrój) i my tutejsi mieszkańcy mamy takie miejsce do którego sie przyzwyczailiśmy ale z dala je omijamy. Czyli pijalnia wód w sanatorium Marconi. Jedna z wód (siarczkowa) wali dokładnie tak samo jak Dragon's !!! Odrzuca jak nie wiem to dziadostwo. Efektywnosci jeszcze niestety nie testowałem....
Marcin P. Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 Przynajmniej nie piszą jak na opakowaniu IronaX, ze ma wisniowy zapach Dragon's Breatch i nie ma sciemy
Tworek Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 Dragon's Breatch i nie ma sciemy Już nie długo więcej informacji na temat tego "kilera" do odszczurzania felg, test już za mną, w wolnej chwili coś poskładam i opublikuję.
kamil_rosen Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 Tworek kiedy, kiedy? Bo jestem na kupnie, chętnie bym zobaczył go w akcji. Porównywałeś go z IronX?
Tworek Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 KamilRosen, bierz w ciemno, test na dniach zostanie opublikowany, i raczej szykuję się nam nowy lider w dziedzinie dekontaminacji, bijąc Irona na cenie.
amper124 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 Obsikalem dzis moje kwadratowe zapuszzone kola sonaxem extreme costam. Krwi mnóstwo, domycie jak dla mnie bdb, a wydaje mi sie ze i wczesniej kola nie widzialy czegos mocniejszego niz bezdotyk. Pozostaly rude przebarwienia w paru miejscach ale to sie obleci blue gelem jak zakupie (albo czyms innym). Smrod amoniaku vel farby do włosow - obecny. Jutro wrzuce foto jak to krwawi jakby ktos byl zainteresowany.
escimo Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 Przynajmniej nie piszą jak na opakowaniu IronaX, ze ma wisniowy zapach :lol: Kiedyś był bez domieszki wiśni Chociaż niewiele to zmieniło
Sabat Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 właśnie. litr Dragona leci do mnie, zobaczymy czy mnie nie pogonią z bezdotyku
Qub@ Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 Sonax Xtreme Świetny środek, do tego mam blue gela i Iron Off, optymalny IMO zestawik.
rustin Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Jaki środek jest najtańszy co daję radę z metalicznymi osadami? Prix? Sonax czy może coś innego?
gusiak11 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Prix Prixa kupisz w granicach 35zl/L
Griffe Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 Prix jest clakiem dobry - niewiele odstaje od krola.
Taisho Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 jak wygląda sprawa metali na lakierze? też są niewidoczne ? skąd wiedzieć czy psikać tylko na felgi czy na lakier też ?
kupusso Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Ja przyjmuję zasadę, że deironizera na lakier używam zawsze przed glinkowaniem.
Taisho Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Ja przyjmuję zasadę, że deironizera na lakier używam zawsze przed glinkowaniem. no tak, ale tylko progi ? czy całe drzwi psikasz i przedni i tylni błotnik ?
luq92 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Najlepiej spsikać cały samochód. Na bokach, masce i tyle pełno zawsze jest lotnej rdzy.
Taisho Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 no tak, tylko wtedy 500 ml idzie na jedno mycie
Swoop Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 no tak, tylko wtedy 500 ml idzie na jedno mycie po pierwsze zmień rozpylacz, bo ten oryginalny rzeczywiście sobie nie żałuje. po drugie ja psikam przód, zderzak i maska + drzwi przód tył a do tego tylny zderzak, ale same rogi
gusiak11 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 wtedy 500 ml idzie na jedno mycie Bez przesady, Prix 1L starcza na 5 aut, może nawet 6, zakładając ze psikasz w koło, same felgi to na 10 spokojnie
Taisho Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2013 osobiście zakupiłem VP Dragon's Breath 500ml , Tenzi Prix daje rade? jest porównywalny do Dragona ?
Rekomendowane odpowiedzi