Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Co waszym zdaniem jest lepsze Wolf's czy IronX?

Ja skusiłem się na wolfa i się zawiodłem, w bezpośrednim porównaniu nie ma szans z Ironem.

Opublikowano

Czy tylko moje jest takie odczucie, czy może ktoś tez ma podobne ,ze nowy Iron (z białą etykietą) nie jest tak skuteczny ja te starsze?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Nie odnotowałem różnicy, być może że trafił Ci się produkt z wadliwe partii.

A była taka "wadliwa partia" ?

• 3 tygodnie później...
  • Moderator
Opublikowano

Tak, tylko w zasadzie nie majac IronX nie jestes pewny czy usunelo wszystko. Jak krwawi to widac, ale jak nie to... :)

Opublikowano

no niby tak, jest ,,krwawienie" jest FUN :good:

no ale przecież widać czy jest brudne czy nie, a jeśli środek działa (mówimy to sobie stosując go 8-), wręcz wmawiamy) to fajerwerki można sobie podarować a kaskę przeznaczyć na coś innego :o

• Moderator
Opublikowano

Przy wymytej feldze, a nie usunietych opilkach metalicznych nic nie bedzie widac, a krwi poleci sporo.

Opublikowano
Czy zatem IronX nie jest już potrzebny? Jak ma się Dragon's do Irona?

Chyba jeszcze nikt nie porównywał :) Albo przeoczyłem

Opublikowano

Hej. Używam do czyszczenia felg ValetPRO Bilberry Wheel Cleaner, i mam problem bo po około tygodniu czasem dłużej jak nie myję samochodu felgi są jakby bordowe. Czemu tak się dzieje? Dodam że spryskuje je rozcieńczonym, potem myję pędzlem i szczotką, i tak zarzucam aktywną pianę, akurat też firmy ValetPRO i płuczę myjką. Jakieś sugestie?

Opublikowano
jak nie myję samochodu felgi są jakby bordowe. Czemu tak się dzieje?

klocki hamulcowe ci pylą, norma