Fitte Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 Wiem, że testem tego nazwać nie można i mogłem zrobić jeszcze wiele rzeczy ale czas naglił. Może komuś się przyda Mi się przydał, wielkie dzięki! Szukam Rotona bo przy swojej cenie na alledrogo ~13zł za 700ml pozamiatał a do regularnego mycia felg powinien się nadać bo na szczury to tylko kwas
mario704 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 Test super.Pozostaje tylko pytanie czy jest tak samo bezinwazyjny dla felg jak tuga-bezkwasowy itp bo jeśli tak to będzie idealną alternatywą do niej i codziennego mycia za te cene.
Mikua Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 Koledzy polećcie jakiś produkt warty swojej ceny do mocno zabrudzonych alufelg, do tej pory były tylko myte zwykłymi płynami do mycia karoserii. I czy samym preparatem "krwawiących felg" domyje je czy potrzeba jeszcze czegoś. Pozdr.
boT Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 jesli cos z krwaych felg nie pomorze to tylko kwas ratuje mocno zabrudzone felgi , uzyty tylko do zaoranej felgi wstepnie , pozniej juz mozna uzywac i pilegnowac preparatem krwawicej felgi
Mikua Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 Mam Dimera czyli najpierw zrobie nim a później np tuga,
boT Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 Dimer to Dimer, mi chodzi o Kwaśny mocno skoncentrowany srodek do mycia felg ktory Myje poprzez wytrawienie powierzchni działnie błyskawiczne
kubik Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2015 Dimmer to zasada,chodzi bardziej o coś na podobieństwo Aluxa
Mikua Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2015 Czyli na teraz potrzebuje czegoś mocnego a poźniej wystarczy tylko tuga"krwawiaca felga" czy tuga to tylko dodatek
boT Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zrob foty felg i pokaz nam jak to mniej wiecej wyglada foty 800x600 rozmiar
KoKoS89 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2015 Do tej pory testowałem: Sonax do felg, Iron off v1 i Tuge,dla mnie najlepiej spisywał się iron off. Trochę fotek z działania tuga:
Arkadio_Gdansk Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2015 Wczoraj bedac na myjni autem przyszłej teściowej, ktorej obiecalem ogarniecie lakieru i felg ktore od nowości nie były myte i 4-o letni syf zalegający na nich dawał sie we znaki standardowo apc adbl, pedzelkowanie nastepnie tar&glue od shiny oraz iron off v3 i dawało rade. Na stacji był własciciel ktory mył swoje auto i użyczył mi preparat ktory uzywa do deironizacji felg. Był to tenzi snack( produkt do czyszczenia taborów kolejowych, głównie pendolino). Preparat ten leżał na felgach jakies 40 min. Nastepnie splukałem felgi i probowałem spryskać jeszcze iron offem v3 i nic nie poprawił po tenzi. Niestety nie mam zdjec. Preparat bardzo słabo krwawił ale to podobno dlatego, ze ma malo tego czegos co zabarwia na czerwono. Nie moge nigdzie znalezć tego specyfiku a w mojej opini jest bardzo dobry
Procent Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2015 ja wczoraj zamówiłem k2 roton. jak będzie krwawić to wstawię fotki. Nien wiem czy z 700 ml zostanie mi coś na felgi bo chciałem cały lakier oczyścić. Cena 12 zł i do tego 13 przesyłka. U mnie na wiosce tego jeszcze w sklepach nie ma więc nie miałem wyjścia
kita33 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2015 Procent, a od razu zamówiłem 5szt
Procent Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2015 Właśnie listonosz mi przyniósł marketowy produkt. Czekam na hejty
Barticf Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2015 Co do K2 Roton PH produktu K2 Roton jest bliskie obojętnemu. Produkt ten nie jest obojetny dla wosku - narusza go, jeżeli wejdzie z nim w kontakt.
Procent Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2015 ok.Ale ja to będę używał do dekontaminacji. Więc przed woskowaniem. Do felg mam zieloną tugę
gemaro Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2015 Roton na lakier? Nie jest to zbyt niebezpieczne?
Procent Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2015 Jak do felg to dlaczego na lakier nie.nie ma przeciwskazan.iron x tez jest podobno do felg i prix w sumie tak samo
Leniwiec Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2015 Jeśli ktoś będzie miał okazję, to polecam przetestować ValetPRO Dragon’s Breath. Jest gęsty, wolno ścieka i obficie "krwawi" Można obejrzeć to na filmie z porównaniem płynów do felg: Specyfik śmierdzi adekwatnie do nazwy Pełny test do przeczytania tutaj: http://antymoto.com/plyny-do-felg-porownanie/
Procent Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2015 Dzisiaj testowalem K2 Roton.powiem szczerze ze w tej cenie nie spodziewalem sie rewelacji.po okolo minucie krwawil na felgach i tarczach jak cholera.lekko poprswilem pedzelkiem i clear.jest w cholere wydajny.2 psikniecia na 17 calowa fele z rantem wystarczyly.atomizer jest solidny.zamowie wiecej bo warto
Mikua Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2015 Witam,dopiero teraz wstawiam zdjecia,
dtambor Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2015 Dzisiaj testowalem K2 Roton.powiem szczerze ze w tej cenie nie spodziewalem sie rewelacji.po okolo minucie krwawil na felgach i tarczach jak cholera.lekko poprswilem pedzelkiem i clear.jest w cholere wydajny.2 psikniecia na 17 calowa fele z rantem wystarczyly.atomizer jest solidny.zamowie wiecej bo warto W takiej cenie to grzech nie wypróbowac może wkrótce pojawi się w marketach, u mnie w mieście na sklepy nie ma co liczyć
mario704 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2015 Fajnie że się jaracie tym K2-spoko ,że domywa ale narusza jednak wosk. Na razie zwiedziłem tesco i auchan i nie mają tego cuda
Arkadio_Gdansk Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2015 Fajnie że się jaracie tym K2-spoko ,że domywa ale narusza jednak wosk. Na razie zwiedziłem tesco i auchan i nie mają tego cuda Czy nie jest przypadkiem tak, ze kazdy deironizer narusza wosk?
Rekomendowane odpowiedzi