Blu Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 Będzie lepszy do osuszenia niż konkurencja w podobnej cenie? Troszkę obawiam się o mały rozmiar ręcznika, a może przesadzam?
Carire Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 Blu, ten ręcznik to pierwsza klasa http://www.pielegnowacauto.pl/sonus-blu ... zania.html jak dla mnie nr.1
Blu Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 Jeśli będzie lepszy, to faktycznie wezmę Sonsa. Jak na razie lece dwoma Jankami, więc przesiadka będzie odczuwalna zapewne
Carire Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2013 Blu, ja jestem bardzo z niego zadowolony wypróbuj
bili20@o2.pl Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 Nie reguła z farbowaniem fluffiego. Mój nie puszcza To masz fajnego! Ja przed pierwszym praniem swojego fluffika wrzuciłem do gorącej wody w misce z proszkiem, leżał sobie tak całą noc, wylałem CZARNĄ wodę, powtórzyłem, a przy praniu ufarbował mi wszystkie żółte małe MFy... za to białej rękawicy megsa nie
Carire Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 bili20@o2.pl, właśnie dlatego już go nie uzywam... Z resztą jakoś lepiej mi się spisują waflowe a sonus imo najdelikatniejszy i tyle zbiera wody
GR_BKP Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2013 A ja mam waflowego ProfiPolish i jakoś zwykłym Fluffy osuszanie idzie mi łatwiej i szybciej...
kita33 Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 A co powiecie o Shiny Garage Fluffy Dryer ? Czy lepiej kupić pomarańczowego janka do podłogi?
przemas22 Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 Ja tam jade na 2 Jankach mam porównanie do szwagra flufiego. I jakoś nie widze sensu go kupować
ppiotrek Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 Ja używam właśnie Fluffy od Shiny Garage i jest całkiem w porządku. Najlepiej jechać na dwa ręczniki
kinek01 Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 a FLUFFY DRYER można wyprać w pralce? Oczywiście ,że można. Ja swojego tak namiętnie prałem w tamtym roku i... wysiadł Zrobił się taki delikatnie "szorstki", o chłonności nie wspomnę - prawie zerowa. Z nowym delikatnie się obchodzę, pranie tylko ręcznie i to z jeleniem A obecnie szukam coś ciekawego na wiosnę do wycierania
LoozaQ Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 Ja piorę ręcznie z jeleniem, a płuczę w pralce...
Tomek WRO Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 Ja piorę fluffiego z resztą MF ale nie jakichś zaebanych. Po wstępnym przepłukaniu w wodzie z jeleniem wrzucam do pralki na 40st. z jeleniem. Po praniu właśnie lepiej zbierał wodę Prałem 3-4 razy, tak to po suszeniu auta płukam go w ciepłej wodzie.
escimo Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 Ja z kolei prałem mojego w pralce z proszkiem "Dzidziuś" Jako płyn do płukania odrobina octu. Póki co minimalnie stracił swoje właściwości.
kinek01 Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2013 Będzie chwila to zrobię jakieś lepsze zdjęcia z porównaniem
mariost Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2013 Flufik kupiony w Temachemie wytrzymuje u mnie już 2gi rok użytkowania - co prawda jest już "blady" i mało puszysty - ale jeszcze suszy
_jedrek_ Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2013 mam takie pytanie moj fluffy po niecalym roku przestal wciagac wode mimio, ze prany tylko recznie w szarym mydle. Da sie jeszcze go uratowac czy szukac czegos nowego?
Yasiek Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2013 _jedrek_, mój miał podobnie. Finalnie trafił do pralki i dodatkowo poszła dawka octu - stał się miękki i znowu zaczął chłonąć wodę.
_jedrek_ Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2013 _jedrek_, mój miał podobnie. Finalnie trafił do pralki i dodatkowo poszła dawka octu - stał się miękki i znowu zaczął chłonąć wodę. ile tego octu? i w czym prales
LoozaQ Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2013 _jedrek_, mój miał podobnie. Finalnie trafił do pralki i dodatkowo poszła dawka octu - stał się miękki i znowu zaczął chłonąć wodę. ile tego octu? i w czym prales U mnie... Ręcznie Białym jeleniem lub Rubisem, a następnie w pralce w 40°C z miarką proszku Bobas (zostało jeszcze po praniu ubranek niemowlęcych) z dodatkiem octu zamiast płynu do płukania (pełny dozownik w pralce). Fibry czyste i miękkie.
Yasiek Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2013 w pralce w 40°C z miarką proszku Bobas (zostało jeszcze po praniu ubranek niemowlęcych) z dodatkiem octu zamiast płynu do płukania (pełny dozownik w pralce). Fibry czyste i miękkie. +1
_jedrek_ Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2013 _jedrek_, mój miał podobnie. Finalnie trafił do pralki i dodatkowo poszła dawka octu - stał się miękki i znowu zaczął chłonąć wodę. ile tego octu? i w czym prales U mnie... Ręcznie Białym jeleniem lub Rubisem, a następnie w pralce w 40°C z miarką proszku Bobas (zostało jeszcze po praniu ubranek niemowlęcych) z dodatkiem octu zamiast płynu do płukania (pełny dozownik w pralce). Fibry czyste i miękkie. przystepuje do dzialania
_jedrek_ Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2013 czy ktos uzywal tego recznika Fluffy Dryer BIG 100x60cm moj niebieski fluffy zakonczyl zywot szukam czegos nowego
Titeq Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2014 A co myslicie o tym fluffym? ShowCarShine Microfiber NEW FLUFFY DRYER DOUBLE 700 GSM 90x60
Rekomendowane odpowiedzi