SzaKal Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Szwejk, Ja ją mam, nie polecam ten drut (trzpień) w środku szczotki jest za miękki, co za tym idzie cały czas się wygina aż się łamie
booohal Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 SzaKal, Też ją mam, nie oszczędzam i mi się nie wygina. Przynajmniej nie w takim stopniu, by mi to przeszkadzało, że o złamaniu już nie wspomnę. Ja polecam.
Marco Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 No dobra ale ona jest krotka ,nie da się wygodnie umyć felg od wewnątrz.
booohal Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Marco, Fakt. Ale akurat ja tego od szczotki nie oczekuję.
Marco Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Więc do czego jej używasz bo z zewnątrz felgi można umyć gąbką/rękawicą,szczotka płaską.
booohal Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Marco, Felgę dziele na część zewnętrzną, środkową (między ramionami) i wewnętrzną. Zewnętrzna część idzie z pędzelka, środkową ze szczoty, a wewnętrzną by dobrze umyć to trza zdjąć felgę.
SzaKal Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 SzaKal, Też ją mam, nie oszczędzam i mi się nie wygina. Przynajmniej nie w takim stopniu, by mi to przeszkadzało, że o złamaniu już nie wspomnę. Ja polecam. To jeszcze zależy ile tego się używa, u mnie codziennie po parę razy
booohal Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 SzaKal, Chodziło mi o to, że ładne kilka razy z rozmachu przypierdzieliłem centralnie w zacisk i w ogóle się nie wygięła. No ale ja mnie prowadzę myjni czy cos w tym stylu. Dla mnie po prostu jest bardzo OK.
Szwejk Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 chyba lepiej dołożyc pare dydków na ez detail albo daytone,potrzebuje szczotke do mycia felg od wewnatrz wiec musi byc w miare długa zeby bylo wygodnie
Administrator AreK Opublikowano 1 Listopada 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 chyba lepiej dołożyc pare dydków na ez detail albo daytone,potrzebuje szczotke do mycia felg od wewnatrz wiec musi byc w miare długa zeby bylo wygodnie Lepszej opcji nie znam.
maya Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 szczotka vikana też super daję radę
Marco Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 chyba lepiej dołożyc pare dydków na ez detail albo daytone,potrzebuje szczotke do mycia felg od wewnatrz wiec musi byc w miare długa zeby bylo wygodnie Cena jest niestety nie do przyjęcia.Jeśli chodzi o Vikana to ta wygląda całkiem ciekawie i doskonale by się sprawdziła ze względu na swoją długość. Widnieje w katalogu Vikana ale nigdzie nie mogę jej namierzyć żeby kupić...
Szwejk Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 Jesli chodzi o EZ czy Daytone to miałem ja w rękach i naprawde sprawia wrażenie porzadnie wykonanej.Używając raz w tygodniu powinna byc nie do zajechania ,wiec moze warto dopłacic i przymknąc oko na cene
Administrator AreK Opublikowano 1 Listopada 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 Szwejk, Mam ją ponad rok i nie wykazuje śladów użytkowania. Komfort pracy z nią rekompensuje ból podczas robienia przelewu zwłaszcza gdy dbasz o wewnętrzną część felg.
Rosemeyer Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 Szwejk, Mam ją ponad rok i nie wykazuje śladów użytkowania. Komfort pracy z nią rekompensuje ból podczas robienia przelewu zwłaszcza gdy dbasz o wewnętrzną część felg. ja rownież nie żaluję wydanej na nią kasy. jedyne co mnie wnerwia, to to że te dlugie i delikatne włosie zawsze mnie chlapie przy wyciąganiu z koła
DawPi Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 Rosemeyer, ja to robię tak, że jak wyciągam to staram się nie kierować trzonka w swoją stronę, ale gdzieś na bok czy do dołu i nic nie chlapie.
Rosemeyer Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 Rosemeyer, ja to robię tak, że jak wyciągam to staram się nie kierować trzonka w swoją stronę, ale gdzieś na bok czy do dołu i nic nie chlapie. wszystko zależy też od wzoru felg - przy dużych otworach problemu nie ma, ale przy gestych szprychach jest już awaria. Ja mam akurat cienkie podwójne ramona i jakbym nie kombinował to zawsze się upierd... - czasem mniej, czasem bardziej, ale zawsze
Szwejk Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 Decyzja zapadła biore ją o chlapaniu bede myslał w trakcie działań
Administrator AreK Opublikowano 1 Listopada 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 Faktycznie to jest trochę upierdliwe
Szwejk Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 może Ez mini brush bedzie mnie chlapała:)
snap Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 mam mala i tez chlapie po oczach
Szwejk Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 heh czyli nie ma na to rady,a jak jej wielkość nadaje sie do swobodnego czyszczenia wewnatrz?
Carire Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 Arekkaz, a inna równie dobra co daytona wg Ciebie to?
snap Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 Szwejk, jak nie masz felgi o szerokosci 10" to i wersja mini da rade ale duza jest wygodniejsza w pracy
Rekomendowane odpowiedzi