Michał126 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2017 Ja w sobotę robiłem całe auto Collim (845) i docierałem Yagą. Wystarczyła ta jedna, którą mam - najpierw jedną stroną, a potem dopolerowanie drugą, suchą (ta "pierwsza" za jakiś czas zawilgotniała od wosku, ale 845 taki jest, że się w wysokiej temperaturze robi mokry). Może 845 nie jest mistrzem trudności, ale połączenie się spisało 1
126tomek Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2017 Jaką fibrę polecacie do ścierania powłoki ceramicznej/kwarcowej? Będę pracował na czarnym BMW i chcę aby było równo starte bez zmazów.
zdrowy_zab Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2017 Ja używałem fibry shiny garage i według mnie ok. Nie zostawały żadne paprochy i nie było mazania. Pracowałem również na czarnym lakierze.
Michał126 Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2017 Krótkowłosą, ale miękką - np. CarPro.
ktm950 Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2017 [ref]czyzu6491[/ref], [ref]wobbjack[/ref] soft wipe to zmieniona nazwa gyeona boa. To te same fibry.
Strus Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2017 Ponieważ mój Gyeon BOA zaczyna mnie denerwować (zostawia już mikrowłoski przy docieraniu wosku) to pytam - ADBL Grey czy Puffy do docierania ?
Gesiu_15 Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2017 5 minut temu, Strus napisał: Ponieważ mój Gyeon BOA zaczyna mnie denerwować (zostawia już mikrowłoski przy docieraniu wosku) to pytam - ADBL Grey czy Puffy do docierania ? Grey nie miałem ale Puffi świetna miękka fibra polecam do woskow, QW i QD
KHOT Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2017 14 minut temu, Strus napisał: Ponieważ mój Gyeon BOA zaczyna mnie denerwować (zostawia już mikrowłoski przy docieraniu wosku) to pytam - ADBL Grey czy Puffy do docierania ? Puffy. Mam 3 i pozostałe fibry poszły całkowicie w odstawkę.
dejwid92 Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2017 Dokładnie również polecam Puffa od ADBLa jest genialny. Soft99 Fusso pięknie się docierał!
maciek-drummer Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2017 4 godziny temu, Strus napisał: Ponieważ mój Gyeon BOA zaczyna mnie denerwować BOA się świetnie sprawdza ale przy Quick Detailerach, chociaż wosk też mi się zdarza nią docierać, jednak ADBL zdecydowanie lepsiejsza
DZIADZIA Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2017 od siebie polecam Funky Witch Edgeless Towel, pięknie dociera wosk 1
Gold_Car Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2017 A ja mam szarą fibrę od kocha i złego słowa nie mogę na nią powiedzieć . Stosunek ceny do jakości moim zdaniem rewelacja.Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Moderator BiałyGTi Opublikowano 7 Lipca 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2017 16 minut temu, Gold_Car napisał: A ja mam szarą fibrę od kocha i złego słowa nie mogę na nią powiedzieć . Stosunek ceny do jakości moim zdaniem rewelacja. Tez mam i fajna fibra
Rekomendowane odpowiedzi