Sucre Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2014 Piszę się na ochotnika, porównać mogę z którym z sealantów lub z CQ. Przygotowanie lakieru ( dekontaminacja, odtłuszczenie ) również nie będzie problemem.
ShiningCar Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2014 krd, nie musisz porównywać fizycznie z innym produktem podczas testu. Wystarczy, że masz doświadczenie z powłokami, zaaplikujesz Ultra Paint&Alloy i wyciągniesz wnioski Testującym dostarczę po 25ml produktu, także powinno wystarczyć na całe autko.
Moderator krd Opublikowano 22 Lutego 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2014 ShiningCar, moglbym sprobowac, aczkolwiek to pewnie dopiero na przelomie marca i kwietnia, bo nie sadze by obecne LSP tak szybko sie poddalo
maciekd24 Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2014 jak nie znajda sie osoby to tez moge przetestowac bede rownoczesnie z ultra glassem obserwowal
MatthewG Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2014 Mariusz na eSce powłoki testuję, jemu podesłać
Tworek Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2014 Pierwszy test Nanolex Ultra Glass Sealant Drugi Nanolex Trim Rejuvenator A już jutro pojawi się trzeci
maciekd24 Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2014 dobry srodek ! pasowalby mi na moje listwy bo ciagle smarowanie dresingami juz mnie dobija
Tworek Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2014 Ostatni test z udziałem Nanolex : Nanolex Professional Paint and Alloy Sealant
karambol Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2014 Czy pojawi sie w waszej ofercie Nanolex Premium Spray Sealant
ShiningCar Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2014 Sebastian, myślę, że jest na to spora szansa
ShiningCar Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2014 Chciałbym poznać Wasze opinie nt. produktów Monello, które znajdują się w naszym asortymencie. TEST Monello Non-Ferro Iron Remover Produkt do usuwania osadów metalicznych, czyszczenia lakieru i felg. Skuteczny, utrzymuje się relatywnie długo na powierzchni. Jego zaletą jest też zapach. Świetnie radzi sobie również czyszcząc bezdotykowo (słynne już porównanie z IronX - YT). Proszę 3 osoby, które posiadają mocno zabrudzone felgi do zgłaszania się w temacie. Znajomość produktów tej samej kategorii (IronX, Dragon's, Prix) wskazana. Dokumentacja foto/video bardzo mile widziana. Czas na wykonanie testu 5 dni od dnia otrzymania próbki. TEST Monello Perfecto Detailer Quick detailer o słodkim miłym zapachu. Poszukuję 3 osób, które sprawdzą działanie tegoż produktu. Nie ukrywam, że z racji świetnego jak dla mnie słodkiego zapachu, szukamy osób, które takowe tolerują. Od siebie dodam, że w zamkniętym pomieszczeniu, po użyciu przez dłuższy czas unosi się bardzo miły aromat. Ciekawi mnie do czego go porównacie Produkt potęguje kolor, miło będzie jeśli osoba testująca będzie w posiadaniu ciemnego lakieru, dla zobrazowania efektu. Dokumentacja i czas wykonania, jak wyżej. Zapraszam!
Mrcnsb Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2014 Chętny do testu quick detailera. Porównam go z PB spray and gloss, który również ładnie pachnie i świetnie podbija look . Lakier krwisto czerwony, jeszcze przed korektą, ale na potrzeby testu mogę ją przyspieszyć.
Dystrybutor e36ace Opublikowano 10 Maja 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2014 zgłaszam się TEST Monello Perfecto Detailer ma zapach zbliżony do DG,Presty?
ShiningCar Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2014 e36ace, bardziej słodki i intensywny
Dystrybutor e36ace Opublikowano 10 Maja 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2014 chętnie bym testnął uwielbiam słodkie siuwaksy
ShiningCar Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2014 Tadek, na takich "łakomczuchów" jak Ty, właśnie liczę
Dystrybutor e36ace Opublikowano 10 Maja 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2014 Karlik Ty wiesz jak nam dogodzić
Eidos71 Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2014 Trochę późno na mocno zabrudzone felgi... Ja swoje alu pucowałem w minione Święta, jednak są już przybrudzone, więc... Mogę spróbować i porównać do AngelWax Iron Fallout Remover
Sabat Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2014 TEST Monello Perfecto Detailer jeżeli jest okazja. Na lato używam PB QD+ który właśnie ze względu na zapach mi się bardzo podoba Niestety jasne auto
grabek246 Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2014 alu po zimie jeszcze nie ogarnięte więc TEST Monello Non-Ferro Iron Remover chętnie przeprowadze. mam iron offa od SG do porównania
miw Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2014 bardzo chętnie podejmę się testu Perfecto Detailera, auto do testów czarne, możliwe porównanie z: SCG Speed Demon, SCG Black Ice, PB QD+, BSD, AF Finale, DJ Carnauba Glaze, FK 425
nims Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2014 Karol to je chętnie bym przetestował Monello Non-Ferro Iron Remover będę miał porównanie z ironx i sg iron off
buka Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2014 Mogę irona przetestować na felgach które nigdy irona nie widziały
Rekomendowane odpowiedzi