Jump to content

ServFaces | Wasze TESTY

ShiningCar

Recommended Posts

Ciekawi jesteśmy Waszego zadnia na temat........ AUTOSMART TARDIS

"Środek do usuwania smoły i kleju. Skutecznie i szybko usuwa smołę, kleje a także smary i oleje. Emulguje z wodą, co ułatwia spłukiwanie."

Szukamy dwóch osób chętnych do przeprowadzenia testów z produktami o podobnym zastosowaniu

(w razie większego zainteresowania - wybieramy :song: )

Im bardziej doświadczony klient, im obszerniejsza i dokładniejsza relacja - tym lepiej :ad:

Mam zabrudzone smołą z naprawianej drogi spody progów oraz nadkola. Są wstępnie doczyszczone, ale szykowałem się w wolnej chwili na doprowadzenie ich do porządku przy pomocy Decabitu i to z nim mógłbym porównać Tardisa, ale niestety organizacyjnie ten termin jest dla mnie za krótki a nie chciałbym nie wywiązać się z testu. Do 12 lutego dałbym radę, jeśli nie przyjdą jakieś wielkie mrozy ;)

P.S Mam też letni komplet alufelg, który czeka na przygotowanie go do sezonu. z nich również będę usuwał kropki asfaltu itp. brudy.

ShiningCar, mogę spróbować swoich sił :good: Zabrudzenia to typowa smoła na kołach, od strony wew. Zapewne z Barmanem sklepiemy jakąś ciekawą relację :D

Dla porównania mogę zaoferować VP i CV.

• 4 weeks later...