ShiningCar Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2013 Sabat, dziś NW powinna być u Ciebie... Faktycznie, może się przydać coobah,
Sabat Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opis Carlack - Glass Finish Sealant http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=15535
propekMONTER Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2013 Moje testy Complete Fast Detailer Long Life Shampoo
ShiningCar Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2013 Sabat, propekMONTER, dzięki bardzo! Ciekaw jestem relacji pozostałych osób
coobah Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2013 W związku z brakiem czasu na rzetelny test zestawu Carlack uzgodniłem z Karolem, że prześlę wybranej osobie 3 z 4 próbek. Szampon wykorzystałem (i bardzo przypadł mi do gustu!), ale QD jest niemal nieruszony (parę psiknięć mniej..), a AIO i Sealant są nówencje. Proszę o zgłaszanie się do mnie na PW osób chętnych do przetestowania produktów. Próbki wysyłam na swój koszt, ale ostrzegam: wybiorę osobę, którą będę uważał za rzetelną.
coobah Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2013 podbijam mojego powyższego posta!
ShiningCar Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 Szukamy wśród Was 3 osób do testów powłoki Nanolex Ultra Glass Sealant. Nasze wymagania : - doświadczenie testującego (styczność z tego typu produktami, przygotowanie pod aplikację etc.) - rzetelnie przeprowadzony test z dokumentacją foto/video - aktualizacje w temacie - termin wykonania maksymalnie 7 dni od daty otrzymania próbki Osoby testujące otrzymają produkt w opakowaniu zastępczym. Niebawem kolejne testy produktów Nanolex
gtszudi Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 zgłaszam się na testera. będę teraz robil korektę w clio , garaz ogrzewany , mogę nalozyc powloke i zrobić testy po tyg mies jak kto woli
grabek246 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 gotowy do testu. miałem styczność z dwiema powlokami od 4nano, obecnie mam rainx, użytkowalem również autolanda qtechnik i dosyć długo testowalem the freh:-)
Dystrybutor e36ace Opublikowano 5 Lutego 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 też mogę zrobić test
mamut103 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 Ja również się zgłaszam Chętnie przetestuję.
maciekd24 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 Tez chetnie przetestuje :-) szybko wykonam test i dotrzymam warunkow Porownanie z dwoma niewidzialnymi wycieraczkami
_jedrek_ Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 Szukamy wśród Was 3 osób do testów powłoki Nanolex Ultra Glass Sealant. Nasze wymagania : - doświadczenie testującego (styczność z tego typu produktami, przygotowanie pod aplikację etc.) - rzetelnie przeprowadzony test z dokumentacją foto/video - aktualizacje w temacie - termin wykonania maksymalnie 7 dni od daty otrzymania próbki Osoby testujące otrzymają produkt w opakowaniu zastępczym. Niebawem kolejne testy produktów Nanolex tez chetnie moge przetestowac: uzywalem niewidzialnych wyciraczek rain-x i autoland z powloka nie mialem stycznosci ale chetnie przetestuje. Szybe moge maszynowo przepolerowac srodkiem do polerowanai szyb sonax i zgodnie ze sztuka przygotowac pod powloke. oczywiscie foto tez zamieszcze. Teraz siedze w domu to mam czas sie tym zajac. pozdrawiam
Tworek Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłaszam swoją osobę to testu, dysponuję Rain-X, 4nano, i Carlack.
SzaKal Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 ShiningCar, Jak by co, to chętnie przetestuje
Chabsu Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 Również jestem chętny do przeprowadzenia testu. Dla porównania mam RainX`a
bodek756 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 Też chętnie przetestuje, przygotowuję się do korekty mojego cc i na szybki też by się coś położyło
siwyjac Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 Szukamy wśród Was 3 osób do testów powłoki Nanolex Ultra Glass Sealant. Nasze wymagania : - doświadczenie testującego (styczność z tego typu produktami, przygotowanie pod aplikację etc.) - rzetelnie przeprowadzony test z dokumentacją foto/video - aktualizacje w temacie - termin wykonania maksymalnie 7 dni od daty otrzymania próbki Osoby testujące otrzymają produkt w opakowaniu zastępczym. Niebawem kolejne testy produktów Nanolex Na przedniej szybie mojego pikaczu poległa 4nano CV więc chętnie sprawdzę jak zachowa sie ten Nanolex.
MrcinKsi Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 Jak by co to też służę możliwością przeprowadzenia testu, aktualnie posiadam Rain'x oraz G1
MatthewG Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 Ja już kupiłem ten produkt i zrobię jakieś porównania może w przyszłym tygodniu Będzie może z 6, 7 powłok
ShiningCar Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2014 MatthewG, Proszę o podanie danych do wysyłki : maciekd24, tworek, Szakal. Niebawem do testów udostępnię powłoki na lakier, proszę wstępnie zainteresowane osoby o zgłębienie tematów : Professional, Premium, Ultra. Będzie również ciekawy produkt - Nanolex Washcoat, który można aplikować jako zabezpieczenie powierzchni natryskowo oraz ręcznie, po myciu właściwym nakładając rękawicą
ShiningCar Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2014 Tym razem szukam 2 osób, które mają doświadczenie z aplikacji powłok do przeprowadzenia testu Nanolex Ultra Paint&Alloy Sealant. Wymagania jak powyżej oraz : - przeprowadzenie testu w przeciągu 7 dni od otrzymania próbki - gruntowne przygotowanie lakieru, odtłuszczenie etc. - opis wrażeń podczas aplikacji oraz po - relacja foto/video
Dystrybutor e36ace Opublikowano 22 Lutego 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2014 jak coś mogę testnąć ale filmu nie nagram bo nie mam czym
Moderator krd Opublikowano 22 Lutego 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2014 ShiningCar, jakbym skonczyl test armor all na masce to moglbym machnac, pytanie tylko z czym powinno sie to porownac? z jakims innym sealantem czy moze powloka?
Rekomendowane odpowiedzi