Karbo Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2018 @ANB Karol jakbyś pamiętał o tym żeby wrzucić info i mnie oznaczyć będę ogromnie wdzięczny, wstrzymam się bo jestem zadowolony z Twojego sklepu, więc dwa dni mnie nie zabawia czekam za apc i kapsulatorem oraz jak wcześniej mówiłem butelki 250. Pozdrówki, hej 1
TiZi Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2018 Złożyłem zamówienie 16058 da radę żeby było u mnie w środę bo to na prezent? pozdrawiam
ANB Karol Opublikowano 7 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2018 27 minut temu, TiZi napisał: Złożyłem zamówienie 16058 da radę żeby było u mnie w środę bo to na prezent? pozdrawiam Jutro wysyłamy 1
ANB Karol Opublikowano 8 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2018 W dniu 7.05.2018 o 20:55, Karbo napisał: @ANB Karol jakbyś pamiętał o tym żeby wrzucić info i mnie oznaczyć będę ogromnie wdzięczny, wstrzymam się bo jestem zadowolony z Twojego sklepu, więc dwa dni mnie nie zabawia czekam za apc i kapsulatorem oraz jak wcześniej mówiłem butelki 250. Pozdrówki, hej Teraz dopatrzyłem dokładnie, wszystkie APC excede są cały czas na stanie
Karbo Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2018 A to nie widzialem, w takim razie czekam za atomizerami i zamawiam
Mateusz65 Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2018 Czy jest szansa na pojawienie się marki autoland a konkret chodzi o szampon aktywny (odtluszczajacy) do usuwania wosków i past. ?
ANB Karol Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2018 2 godziny temu, Mateusz65 napisał: Czy jest szansa na pojawienie się marki autoland a konkret chodzi o szampon aktywny (odtluszczajacy) do usuwania wosków i past. ? Niestety nie przewidujemy takich nowości Takie właściwości ma shampoo pro z ADBL
robcok Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2018 Gtechniq I1 Smart Fabric AB 100ml na kiedy mogby byc?
antek1987 Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2018 Zamówienie: 16147 złożone płatność przy odbiorze Pozdrawiam 1
ANB Karol Opublikowano 16 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2018 W dniu 7.05.2018 o 20:55, Karbo napisał: @ANB Karol jakbyś pamiętał o tym żeby wrzucić info i mnie oznaczyć będę ogromnie wdzięczny, wstrzymam się bo jestem zadowolony z Twojego sklepu, więc dwa dni mnie nie zabawia czekam za apc i kapsulatorem oraz jak wcześniej mówiłem butelki 250. Pozdrówki, hej Buteleczki 250 dostępne na stanie ;-)
alexander.p Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2018 A ja się jutro do was wybiorę osobiście rano zakupy na giełdzie a po obiedzie u Karola
ANB Karol Opublikowano 16 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2018 3 godziny temu, alexander.p napisał: A ja się jutro do was wybiorę osobiście rano zakupy na giełdzie a po obiedzie u Karola Zapraszamy co prawda jutro jestem troszkę w rozjazdach ale może uda się że będę na miejscu
Crasher Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2018 Macie w planach wprowadzic do sprzedazy polytopa motor top finish?
ANB Karol Opublikowano 6 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2018 22 minuty temu, Crasher napisał: Macie w planach wprowadzic do sprzedazy polytopa motor top finish? Niestety produkty tej Firmy miały już epizod w naszej ofercie niestety sprzedaż była bardzo znikoma w najbliższym czasie nie planujemy powrotu. Ze swojej strony polecam ten produkthttps://autonablask.pl/produkt/koch-chemie-motor-plast-5l/
robcok Opublikowano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2018 Pojawi się może litrowe opakowanie Car Pro Essence? Czy bedą dostępne mniejsze pojemności Koch Chemie Motor Plast i Guf? Planujecie wdrożyć markę Optimum z pastami i padami?
ANB Karol Opublikowano 8 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2018 51 minut temu, robcok napisał: Pojawi się może litrowe opakowanie Car Pro Essence? Czy bedą dostępne mniejsze pojemności Koch Chemie Motor Plast i Guf? Planujecie wdrożyć markę Optimum z pastami i padami? Essence Powinien być muszę dodać na sklep Motor Plast i GuF z tego co wiem nie występuję w mniejszych opakowaniach Raczej nie planujemy
KapselK Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2018 Czy CarPro UK Edition 3.0 pojawi się u Was?
ANB Karol Opublikowano 10 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2018 8 minut temu, KapselK napisał: Czy CarPro UK Edition 3.0 pojawi się u Was? Czekamy na dostawę u dystrybutora i będzie 1 1
jelinski17 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2018 Witam, od dłuższego czasu mam problem z przypisanym rabatem, nie nalicza go automatycznie chociaż przy akcjach tematycznych (np- 15% z jakiejś okazji ) pokazuje że rabat niby jest. Konto jest zapisane na : jelinski17@o2.pl możecie to sprawdzić?
ANB Karol Opublikowano 14 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2018 53 minuty temu, jelinski17 napisał: Witam, od dłuższego czasu mam problem z przypisanym rabatem, nie nalicza go automatycznie chociaż przy akcjach tematycznych (np- 15% z jakiejś okazji ) pokazuje że rabat niby jest. Konto jest zapisane na : jelinski17@o2.pl możecie to sprawdzić? Posiadasz rabat użytkownika czyli ceny po zalogowaniu są już z automatu niższe ( zaloguj się odśwież stronę i sprawdź ceny po czym wyloguj się odśwież stronę i zobacz jakie wtedy są ceny ) Co innego są rabaty podczas jakiś akcji wtedy operujemy kuponami które działają na innej zasadzie i wykluczają rabat użytkownika Mam nadzieję że jest wszystko OK 1
jelinski17 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2018 21 godzin temu, ANB Karol napisał: Posiadasz rabat użytkownika czyli ceny po zalogowaniu są już z automatu niższe ( zaloguj się odśwież stronę i sprawdź ceny po czym wyloguj się odśwież stronę i zobacz jakie wtedy są ceny ) Co innego są rabaty podczas jakiś akcji wtedy operujemy kuponami które działają na innej zasadzie i wykluczają rabat użytkownika Mam nadzieję że jest wszystko OK No fakt cena w koszyku się nie zmienia ale jak już przejdę do zamówienia to rabat się nalicza. Dzięki za info;) 1
Speedo Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2018 Witam, dostawy Maxifi spodziewacie się w bliskiej przyszłości? Pozdrawiam Speedo
ANB Karol Opublikowano 19 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2018 Tak DHL dostarcza nam ją od 13 czerwca
D@ViD Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2018 Kiedy będziecie mieli: 1) Shiny Garage Enzyme Microfiber Wash 2) Good Stuff Pink/Mint Bear Snow Foam
ANB Karol Opublikowano 21 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2018 9 godzin temu, david2888 napisał: Kiedy będziecie mieli: 1) Shiny Garage Enzyme Microfiber Wash 2) Good Stuff Pink/Mint Bear Snow Foam Kwestia wtorku-środy w przyszłym tygodniu
Rekomendowane odpowiedzi