Birkhof Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Koch jest w 'miarę gęsty'? hmm na pędzelek lał się w sumie ładnie, ale mam wrażenie, że taki kleisty się zaczynał robić jak się go rozsmarowywało na plastiku.
Administrator AreK Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 kleisto-tłustawy
FOBOS Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Ostatnio zrobiłem wszystkie plastiki na zewnątrz i w silniku. Efekt bardziej niż zadowalający Najlepsze pokazał po przejechaniu 400km w deszczu, cały brud zszedł na bez dotyku Dla mnie konsystencja czysto wodnista.
Sabat Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zapodałem na opony testowo. nakładałem za pomoca małego aplikatora od Urbana. I lepiej mi się nim pracowało niż Nielsenem, opona bez problemu przyjmowała. Powiem wam że wygląda rewelacyjnie. niestety nie wiem jak będzie z trwałością bo auto znajomego i idzie do ludzi.
skiba Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 Powiem wam że wygląda rewelacyjnie. + 1,z tym że ja psikałem prosto na oponę i przecierałem lekko fibrą,jak dla mnie efekt jest super Co do trwałości-w sobotę będę mył,to zobaczymy czy siedzi jeszcze po tych ulewach
Administrator AreK Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2013 Około miesiąc po aplikacji.
wojtassss Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2013 Czyli jednak koch trafia na listę życzeń 1
Administrator AreK Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2013 wojtassss, dla mnie na razie nie ma konkurencji. Efekt, trwałość i wydajność na pierwszym miejscu. 1
wojtassss Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2013 Od dłuższego czasu się przymierzam i coraz więcej opinii o tym produkcie. A co najważniejsze są to dobre opinie. Bezapelacyjnie trzeba do składzika dorzucić. Dzięki za relację
skiba Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2013 najlepsze jest to,że oprysk z 50ml apc + 50 ml szamponu + litr wody,nie robi na nim większego wrażenia...
LZ Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2013 wojtassss, dla mnie na razie nie ma konkurencji. Efekt, trwałość i wydajność na pierwszym miejscu. Kiedyś miałem próbkę tego produktu i efekt mi się podobał. Wydajność też świetna ale nie zwróciłem uwagi na trwałość. Trwalszy jest od VP Dionysus Trim Glitz?
Administrator AreK Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2013 LZ, zdecydowanie a przede wszystkim nie łapie tak kurzu.
g.pajak Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2013 A jak na gumowych dywanikach? Chodzi mi przede wszystkim, aby nie był śliski? Testował ktoś? kamilgit twierdzi, że u niego na dywanikach to jedyny środek, który nie jest śliski. (kamil, mam nadzieję, że się nie obrazisz,że wycieram sobie Tobą gębę ) Właśnie czegoś takiego szukam: nie śliski a jednocześnie nie schodzi po pierwszym kontakcie z wodą
klark Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 W opisie na stronie jest zwrot zeby nie uzywac na powierzchnie ktorych sliskosc jest nieporzadana.
g.pajak Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 opisie na stronie jest zwrot zeby nie uzywac na powierzchnie ktorych sliskosc jest nieporzadana No wczoraj i dziś rano właśnie o tym pisaliśmy, ale nie wiem dlaczego posty zostały skasowane. Nie było tam nic offtopowego kamilgit pisał, że Koch to jedyny dressing, który na dywanikach nie zostawia u niego śliskości.
Maniek8888 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 skasowane dlatego, bo Kamil chciał Ci sprzedać/podeslać próbke kocha i moderatorzy uznali to za pewno jako złamanie regulaminu
kamilgt Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 g.pajak, http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... start=4590 Tu jeszcze coś pisaliśmy
g.pajak Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2013 A jak na gumowych dywanikach? Kurde, sam sobie już odpowiadam, znaczy nie jest dobrze Poniższy mini test przeprowadzony, dzięki uprzejmości kamilgt, który podesłał mi próbkę do testów Jeszcze raz dzięki Kamil. Oto dlaczego w ogóle zawracam głowę w tym temacie: kamilgit pisał, że Koch to jedyny dressing, który na dywanikach nie zostawia u niego śliskości. Wreszcie sam spróbowałem, i oto efekty (zdjęcia jak zawsze słabe bo robione mechanizmem spustowym Kludi): Generalne wygląd ładny, "świeża guma" - nie mniej jednak, co dla mnie najważniejasze: "dywaniki nie śliskie!!!!" - przynajmniej godzinę po aplikacji Zobaczymy co będzie jutro, jak będę jechał autem
Pimps Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 g.pajak - czym nakładałeś środek na dywanik?
kamilgt Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 g.pajak, I jak, duża butelka już w koszyku?
Piotrek Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 kamilgt, A sprawdzałeś jak Autoglym radzi sobie z dywanikami ?
kamilgt Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 piotr13, Nie jeszcze, nie było mnie teraz tydzień w domu jak się ogarnę to podziałam
Sabat Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 Tutaj Koch na listwie bocznej przy szybie w Skodzie Fabii. Mama dba o auto pewnie wiecie jak , to będzie miał ciężko :>
g.pajak Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2013 g.pajak - czym nakładałeś środek na dywanik? Słoneczkiem Megsowym, ale to nie było najlepsze posunięcie przy tak "głębokich" dywanikach. Następnym razem wezmę coś bardziej "włochatego" - aplikator bawełniany g.pajak, I jak, duża butelka już w koszyku? Jeszcze musi przejść pomyślnie wytrzymałościowy "test mokrych butów"
skiba Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Tutaj Koch na listwie bocznej przy szybie w Skodzie Fabii. ten efekt długo nie potrwa...o ile na plastikach Koch jest nie do pobicia,to na gumie,uszczelkach, jest słabiutki,przynajmniej na Leonie
Rekomendowane odpowiedzi