andy1980 Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Moje Auto to jest zło. Mi uszkodzilo felgi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael MSTP Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Roton za te pieniadze bardzo OK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Procent Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Juz pisalem o rotonie.swoje zadanie spelnia wzorowo,a o cenie nie wspomne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haks Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Moje Auto to jest zło. Mi uszkodzilo felgi. Możesz napisać coś więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy1980 Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Odbarwil się lakier troszkę. Nieszczęście szybko zmylem i nie widać prawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haks Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Hmm ciekawe. Rozumiem, że lakier nie był bezbarwny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy1980 Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Normalny felgowy lakier. Roton czy Tuga nie pozostawiają śladów a 3mam je znacznie dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comando Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 No niestety tak bywa z tanimi psikadłami. Mi felgi zniszczył płyn z norauto za 7zł a potem doprawiłem je blue gelem ale to już była moja wina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedar Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Moje Auto to jest zło. Mi uszkodzilo felgi. Nie słyszałem jeszcze żeby ten preparat dobrze umył, a co dopiero zniszczył. Może masz polerowane? Bo ja spotykam się tylko z lakierowanymi. Ja używam do bieżącego mycia Autoglym i koledzy z pracy też kupili, tanio i dobrze, mam Mainz'a i jestem ciekaw jak wypadnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haks Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Nie słyszałem jeszcze żeby ten preparat dobrze użył, Czegoś tu nie rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedar Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 [quote name="kedar"Nie słyszałem jeszcze żeby ten preparat dobrze użył' date='[/quote] umył - już poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haks Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 No co Ty? NIe słyszałeś żeby ten preparat dobrze umył felgi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleczaj Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Duraglos do felg, miał ktoś kontakt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek125 Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Ja używam najprostszego ATACK do felg. cena: około 10zł, zależy gdzie się kupuje spełnia w sumie swoją rolę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedar Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Ja używam najprostszego ATACK do felg. cena: około 10zł, zależy gdzie się kupuje spełnia w sumie swoją rolę.. 7zł w Biedronce, są jeszcze ostatnie sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek125 Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Ja używam najprostszego ATACK do felg. cena: około 10zł, zależy gdzie się kupuje spełnia w sumie swoją rolę.. 7zł w Biedronce, są jeszcze ostatnie sztuki wiesz kolego, jedynie się zastanawiam, czy ten ATACK mógł mieć wpływ na to, że kawałeczek lakieru z felg mi odprysknął... bo mam troche "szprychowate" felgi 19" i na po wewnętrznej stronie jednej ze szprych odpadł kawałek (taki 0,5cm x 0,5cm) lakieru.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Procent Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Ja rozrabiam ostatnio apc green star.butla 250 ml.50 ml apc i 200 woda.pryskam,czekam kolo min.znow peyskam na pędzel,pedzluje,spłukuję i jest clean.ranty w poler i nic im nie jest.Ładnie domywa.a raz na mies k2 roton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadio_Gdansk Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Ja rozrabiam ostatnio apc green star.butla 250 ml.50 ml apc i 200 woda.pryskam,czekam kolo min.znow peyskam na pędzel,pedzluje,spłukuję i jest clean.ranty w poler i nic im nie jest.Ładnie domywa.a raz na mies k2 roton Czy k2 roton jest do kupienia tylko w internetach czy moze da sie go znalezc w supermarkecie jak tak to w jakim. W tesco, carrefour, makro tam nie znalazlem Wysłane z mojego P6-U06 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael MSTP Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 W supermarkecie nie ale zobacz na stronie K2 i zobacz dystrybutorow ja tak znalazłem i kupiłem stacjonarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadio_Gdansk Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Dzieki za info. O tym nie pomyślałem Wysłane z mojego P6-U06 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil19883 Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 w trakcie pracy tuga bardzo udany zakup dobra cena i fajna skuteczność, nie odkryłem księżyca wiem:) [mod=]Rozmiar zdjęć niezgodny z regulaminem[/mod] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viento Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Vampire i Wheel Warrior od ADBL i reszta się chowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldik Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 APropo felg to dimer jest bezbłedny, zdaża mi się nawet 100% robić - trzeba tylko uważać aby nie zostawiać na zbyt długo np na lakierowanych felgach i aby absolutnie nie psikac na gorące, odbarawia się. Zastanawiam się jak dimer ma się do ceramici - mam auto zrobione Gyeon Mohs q2 i gdy auto ma pełen przód d owadów psikam dimerem 1;5, czy on przypadkiem nie zniweluje działania w/w ceramic;i ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inka26 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 W moim aucie mam białe felgi,które strasznie się brudzą. Nawet jeżeli jakimś cudem uda mi się je doczyścić to za chwilę są znów brudne. Czy znacie może jakiś preparat żeby w miarę szybko dało sie je doczyścić i może jeszcze coś co by je zabezpieczyło przed osadzaniem sie na nich tak bardzo brudu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crockett84 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Z droższych Car Pro Iron-X, z tańszych np. TUGA-chemie Alu-Teufel Spezial Gel zielony lub ADBL Vampire / Wheel Warrior. Do zabezpieczenia to najlepiej oczyścić felgi zgodnie ze sztuką a potem np. wosk Finish Kare 1000P Hi-Temp Paste Wax, albo droższa opcja - jakaś powłoka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi