Marcin1992 Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Kolega chciał "przeczyścić" fotele , bo jak powiedział są w miarę czyste szczęka mu opadła ☺ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Apropos foteli Alfa i Romeo 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 13 godzin temu, alexander.p napisał: Apropos foteli Alfa i Romeo Dla mnie bomba, super :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 W dniu 24.06.2021 o 20:35, alexander.p napisał: @boT aaaa co to za tęczowy krzyż fota nr2? Soczewke mam dojechaną już tak, że tworzy taka poświatę niestety... tęczu widzę, lgbt a kyssz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 wierzę, a już myślałem, że ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparco0 Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 [URL=https://images91.fotosik.pl/516/cc04e504fd81d52f.jpg][IMG]https://images91.fotosik.pl/516/cc04e504fd81d52fmed.jpg[/IMG][/URL] https://www.fotosik.pl/zdjecie/cc04e504fd81d52f Shiny garage leather cleaner. Może nie jakaś mega różnica, bo przebiegi nieduże, ale poprawiło się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 V-klasa 2017Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 3 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Wiem, że nie jest idealnie, ale przy pedałach dostęp jest mocno średni i ciężko sensownie tam podziałać. Możliwe, że miejscami zrobily się już przebarwienia. Mimo wszystko, wyszło lepiej niż ostatnim razem - jestem już raczej zadowolony.Wyryte w skale z S20 5G FE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 6 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Wnętrze passata cc oj chyba będzie jakieś W&W 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenek_M Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 APC Nielsen Cyclone 1:10 Koch Plast Star Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 27 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 Usuwanie defektów po lakieriku, oraz wyrównanie mory. P1000 p1500 p3000 System 3d 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelinski17 Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Lampy z klapy audi a3, papiery od 320 do 2500,clearcut plus gąbka i na to dlux 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 7 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 C1 i "szybkie" odkurzanie... Bardzo słabej jakości tkaniny, o dywanikach nie wspominając...Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abSolutnie102 Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Piękny róż - Opel Astra 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Stary poczciwy Mercedes jeździł w Departament of defense USA 17 7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenek_M Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 @boT super robota! co tu było grane? jest tu lakier bezbarwny czy od razu kolor, który tak zbladł ze starości i od słońca? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 4 godziny temu, Zenek_M napisał: @boT super robota! co tu było grane? jest tu lakier bezbarwny czy od razu kolor, który tak zbladł ze starości i od słońca? Stary oryginalny akryl Z rysowany lakier strasznie, na wzór Ciągników siodłowych TIR. Rysy po szcotach ogromne, głębokie. Polish z Enigmy szedł jak W masło a na finisz poszedł esence plus, też z maszyny, i boster finalnie z aqua. Wysmarowane na grubo Kwarcem. Nic innego nie miało racji bytu w tym przypadku. Zdziwienie było finalnie, jak Wyszło zacnie hehe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 6 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Widzie cisza, to wlatuje odemnie coś znowu S7 i Dziura po fajce na tylnej kanapie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 6 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Palenie w aucie to wysoki poziom chamstwa, żeby nie określić tego inaczej, Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 2017Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 8 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Kurde co tu taka cisza Wrzucę coś na zachętę Wycinanie zacieków, kaszki ,I defektów po uschnieciu warstw lakieruI kawałek podłokietnika 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 9 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Dziś z nudów: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 24 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Foli jeszcze nie było ppf matowa Perła 50/50 połysk lakier . 4 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Nie wiem, czy to odpowiedni dział, ale chyba może być 7 lat bez prania, ostatnio "narażenie na bliski kontakt z dziećmi trzeciego stopnia" i się porobiło. Jestem bardzo zadowolony z efektu, nie spodziewałem się problemów z usunieciem brudu, ale obawiałem się, że materiał się poskleja lub stwardnieje - nic z tych rzeczy Wyryte w skale z S20 FE 5G 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi