Inka14 Opublikowano 20 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 @Kukson Widzę, że ten Soft na prawdę dobrze się sprawuje, efekt super Miałam ostatnio spory dylemat, czy kupować Soft'a, czy jednak Strong'a, a tu proszę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietras Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Przed: po: Troszkę zostało (na wysokości serdecznego palca), ale jak na pierwsze podejście z papierami jestem z siebie zadowolony. Dodam jeszcze, że to zderzak więc nie było opcji zmierzenia grubości lakieru. 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 24 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Pasarati i usuwanie wypylki lakierniczej wet sanding +cuting +polish 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Od razu po aplikacji Mimo wszystko wybrałem mothersa bo to u mnie nowinkaWysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietras Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Patrząc na zdjęcie tez wybrałbym Mothersa. Czyżby PB NL miał konkretnego konkurenta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 @Pietras te rysy było czuć pod paznokciem i czy znikały po polaniu wodą? Wyszło malinowo aż dziw że zeszły po polerowaniu. @boT to był napylony dalej klar? Matowanie i polerka tak wyrównało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietras Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 @Lukaso dzieki. Co do rys to były na tyle grube, że wpadał paznokieć, po polaniu wodą były widoczne, ale minimalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietras Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 @boT no teraz to przesadziłeś kolego Dla mnie bomba! Pokaż jak się prezentuje wewnątrz! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 @boT kawał ZAJEBISTEJ roboty!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2019 @boT ale sztos! Tam baza też była mówisz? Matowanie i polerka załatwił sprawę? Tak dopytuje bo sam uczyniłem kiedyś podobne przejście i tyle co ja się o matowałem tego to głowa mała dalej tak jest i nie ma szans żeby wyprowadzić już... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 @Lukaso wykonczeniowki robilem na Evoxa hdp10mm łazienka (gipsy) posadzki polerowane przemysłowe, niby to zabezpieczone dodatkowo zostało (to robiła firma) @Pietras odnośnie wnętrza nie mam zbytnio fot, muszę porobić ciekawe, aczkolwiek zastanawiam sie grubo nad Quickflor na posadzki mysle ze wtedy wnętrze nabierze konkret wyglądu no ale to juz raczej muszę założyć nowy temat 1 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeLBN Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Ręcznie Menzerna Sealing Wax Protection aplikatorrem TriColore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webster88PL Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Nano Detail System Gentle Guy do skóry Alcantara zestaw od Colourlock (zdjęcia jeszcze bez wyczesania) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietras Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Kawa przy samochodzie 12:12 12:58 Excede APC Buldozer Nielsen Exterior Dressing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparco0 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 3d one + niebieski i czarny mat, rotacja masner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inka14 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Pierwsze podejście do pędzelkowania boczku drzwi z APC 1:20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1993 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zmęczony lakier w Suburbanie. Najpierw zastosowany został pad mikrofibrowy z NAT + Koch H8.02, następnie żółty pad NAT + sonax perfect finish, na koniec czerwony NAT + Koch M2.01. Wszystko na maszynie Krauss S15. 1. Koch H8.02 + niebieski pad Rupes 2. Sonax Perfect Finish + żółty pad Rupes 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 @sparco0 na miękkim lakierze hondy takie coś? wow. Hologramu nie ma po wymyciu pod ledem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparco0 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Nie ma żadnych holosów, wymyte 2x SG scan. 3d mają chyba znikomą ilość wypełniaczy lub w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante05 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 BMW X3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Super Shine Premium Pads typowy Hard Cuting i pięćdziesiątka z czyszczenia. Psikniecie w tym przypadku Wipeout i tornador na plastikowej rurce. Polecam wszystkim te pady, trwałe piany jak i klej no i sam rzep trwały na setki odrywań z backing pada a piana otwarto komórkowa daje szeroki zakres cięcia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 owiewka samochodowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlatyNH Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Dziś zabawa z fotelamiWysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Mało ciekawe, ale co tam...CleanTech Glass Cleaner na A4 8K po umyciu bardzo twardą wodą.Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Tzw. No Handwash Syndrome... Najpierw odkurzanie, potem Koch GS i pędzelek Workstuff i mikrofibra. Nie jest super dokładnie, ale nie dążyłem do perfekcji, po prostu chciałem delikatnie podratować sytuację Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi