Marek97 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Auto leśniczego nie sprzątane przez 7 lat. Mocno zapuszczona skóra, prawdopodobnie nigdy nie czyszczona. Do czyszczenia użyłem produktu shiny garage. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Chyba wygrałeś konkurs na szczura roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 @Marek97 czym robiłeś podsufitke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek97 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 9 godzin temu, smerf91 napisał: @Marek97 czym robiłeś podsufitke? Podsufitkę robiłem apc shiny garage, wypłukanie brudu odkurzaczem piorącym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolaar Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Adbl roller 9mm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Adbl roller 9mm Pochwal się co to za auto i jaka kombinacja Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewus089 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Ale zajechany lakier. Masakra. No i wycięte elegancko Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 9 godzin temu, maly2530 napisał: Adbl roller 9mm 2 godziny temu, Lewus089 napisał: Ale zajechany lakier. Masakra. No i wycięte elegancko Szczerze mówiąc bardziej to wygląda na mocno brudny lakier niż porysowany. Zdjęcia nie oddają widoku na żywo ale w lampie nie ma tu masy swirli, jest zmatowienie i brud jakby z mazami w kratkę jak po najtańszej mikrofibrze za 1 pln. Takie zanieczyszczenia cleaner, aio wyprowadzi na połysk. Oczywiście efekt na duży plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolaar Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Clio II, 6 godzin temu, ghost napisał: Szczerze mówiąc bardziej to wygląda na mocno brudny lakier niż porysowany. Zdjęcia nie oddają widoku na żywo ale w lampie nie ma tu masy swirli, jest zmatowienie i brud jakby z mazami w kratkę jak po najtańszej mikrofibrze za 1 pln. Takie zanieczyszczenia cleaner, aio wyprowadzi na połysk. Oczywiście efekt na duży plus. Lakier ktoś próbował reanimować czymś wcześniej, widać działanie papieru ściernego i z brudnym lakierem niestety nic tutaj nie ma wspólnego, jedna strona była właśnie w taki sposób zajechana. A na zdjęciach tak i tak mało widać niestety ponieważ robione galaxy s7 na szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolBreeze Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Do ideału troszkę brakuje, ale... takie prace ręczne dzisiaj miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czakisek Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Z kolega @Adamczqk Pranie tapicerki Excede, czyszczenie plastikow excede apc pro i dresing adbl wow Przed Po Z zewnatrz piana, mycie na dwa kubly, deiron, odsmolenie, glinka o szybki one step i przykryte woskiem Przed Po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 @czakisek Bardzo ładnie odżyła audiolka. Już co raz mniej zadbanych B5 jeździ na ulicach. Oglodałbym się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birkhof Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacus Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Powoli na swoim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 APC Excede bulldozer - 1:10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryman Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 To jeszcze nie jest tak w 100% doczyszczone, widać ciemniejsze miejsca. Magiczna gąbka w dłoń przy takim brudasie i szoruj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birkhof Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 Albo excede advanced - jest najmocniejsze (z apc exceede). Ostatnio używałem 1:20 pod maską i w sumie pędzelek nie miał roboty bo po nałożeniu piany z pianowniczki można było już ścierać od razu bo tak rozpuszczał wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 6 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2018 24 minuty temu, Kryman napisał: To jeszcze nie jest tak w 100% doczyszczone, widać ciemniejsze miejsca. Wiem wiem Drugi przejazd APC z pędzelkiem zrobił igłe ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafuss Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Menzerna One step 3 in 1 pad pomarańczowy do one stepu maszyna rotacyjna k2 Masner Lakier czarny metalik Ford S-max 2011 rok. Lakier mocno porysowany częstymi wizytami na myjni automatycznej. Dla mnie efekt niebywały 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birkhof Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 9 godzin temu, rafuss napisał: Menzerna One step 3 in 1 pad pomarańczowy do one stepu maszyna rotacyjna k2 Masner Lakier czarny metalik Ford S-max 2011 rok. Lakier mocno porysowany częstymi wizytami na myjni automatycznej. Dla mnie efekt niebywały To już po dokładnym wymyciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafuss Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 23 godziny temu, Birkhof napisał: To już po dokładnym wymyciu? Nie bez wymycia efekt odrazu z pod maszyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 9 Września 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 @rafuss to wymyj element i dopiero sprawdzaj bo efekt moze byc zupelnie inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalB Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 @BiałyGTi po co wymywac AIO? Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielutomek Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Coś innego, ale jednak 50/50 :D! @Fitte lubimy, prawda? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi