paperson Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 @Grzechu23 ile zrobiłeś przejazdów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 @paperson dokładnie 4 przejazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 @Grzechu23 dzięki. Szykuję się do lekkiego one-stepa na swoim Leonie i śledzę uważnie poczynania kolegów na vagowskich lakierach Póki co mam chęć wypróbować kombinację: żółtego flexipads i pastę rupes uhs easy gloss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balzac Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 @paperson ja właśnie jestem po korekcie swojego leona. Nie zrobiłem typowej 50/50 ale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 [mention=20419]paperson[/mention] dokładnie 4 przejazdy a na jakim biegu ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YOBACK Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 @Grzechu23 Przejazd rozumiesz jako wypracowanie pasty, czy jako góra dół, lewo prawo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 W dniu 4.05.2018 o 23:53, zawisza napisał: a na jakim biegu ? 4 bieg W dniu 5.05.2018 o 01:23, YOBACK napisał: Przejazd rozumiesz jako wypracowanie pasty, czy jako góra dół, lewo prawo? Jeden przejazd licze systemem góra/dół dla całego elementu Drugi prawo/lewo Trzeci ponownie góra/dół Czwarty prawo/lewo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 11 Maja 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puma Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 ADBL APC 1:10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_t11 Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Ibiza 6J taka brudna ale APC widać dobrze sobie poradziło. Podsufitka też wymaga przeczyszczenia. Ja mam wypróbowany Maxifi Soap Free oraz ExceDe Encapsulator Cleaner, na takim typie podsufitki jak w Ibizie 6J radzi sobie bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogoniasty Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Seat Cupra DA + KochChemie M2.01 na czerwonym padzie Royal Pads Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante05 Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubee Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilny Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 wow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacholekck Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 W czasie prania fotela z Audi A6, którą sprowadziłem dla siebie z Francji. Jako prespray Textil CR od Car Concept, do ekstrakcji EX1 Pro. Prane Georgem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedo Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Owatrol Polytrol, po lewej oczywiście 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdroja0 Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Ale to ma moc. Chyba kupię na firmowego busa. Jak z wytrzymałością tego? Żeby nie było offtopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konioklonio Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sT3VE Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Widać jeszcze trochę brud, ale to już schodziło z farbą także odpuścilem. Mega wytarta kanapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalB Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Trochę sie przetarł na betonie.Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbaku Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 A4 Avant Edit: użyte Colourlock Strong Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlatyNH Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Delikatne 50/50 APC ExceDe 1:15Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronin78 Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 11 godzin temu, Elbaku napisał: A4 Avant Elbaku co to za produkt którym tak ładnie wyczyściłeś skórę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Widać na zdjęciu butlę i szczoteczkę Colourlock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbaku Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 9 godzin temu, lk1407 napisał: Widać na zdjęciu butlę i szczoteczkę Colourlock dokładnie, a zapomniałem pod foto podpisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi