Gold_Car Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Super alfa . Szkoda że większość lakierników nie preferuje takiego sposobu naprawy ubytków lakieru. Tylko chcą cały element lakierować... Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 17 godzin temu, sebwiecz napisał: Koch 8.02+niebieski NAT przed Antiholo maszyna DA, lakier Alfa Rosso Gulietta Zaprawki dosyć spore+papier 2000 i 3000 Jak na moje to jest Alfa MiTo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebwiecz Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Pewnie że MiTo, tak się nazywa lakier, napisałem przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Mercedes W124 z 91r., Po etapie Kocha H8 na twardym flexi A pod klamkami po H8 i Antiholo już, na szyszkach Lare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Ładna ewolucja z "szarego" na białe. Na prawej częsci jest wrażenie, że zrobiło się tak jasno, że aż mniej obiektów odbija w lustrze. Fajnie zrobione, a tym bardziej pod klamkami. Jak robiłem ostatnio ręcznie bez szyszek to strasznie wolno mi szło a tu efekt idealny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Filmik dla odmiany 2-etapowa korekta na Hondzie Accord. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewus089 Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Ale zmasakrowany lakier. Czym pracowales? Rotacja, DA? Jakie pasty i pady? Ładnie wypracowane.Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Rupes+Mikro+Menzerna / Gąbka +mieszanka PerfectFinish+2500Menz na to poszedł pożniej Cleaner+wosk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Maska w A3. Generalnie lakier tragicznie pomalowany przez jakichś Turko-Niemców, straszna pomarańcza, (nawet ostrość w aparacie ciężko było złapać), pigment bazy porozlewany, a potem ktoś chyba od linijki rysy robił. Miałem tego w ogóle nie robić, ale ciężko było odmówić. Fota po H8 na hybrydzie CarPro i na twardej gąbce Flexi, przed finiszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geniusz Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Sonax 04-06, pad One Step RP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Sanding na 3M Trizact: 1500 na sucho -> 3000 na mokro -> Koch H8 na hybrydzie CarPro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciaa11 Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Niektóre zdjęcia genialne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nisensai Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 9-cio miesięczna Tesla [: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 @nisensai w jakim stężeniu używasz Perla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 22 Października 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Około 8 godzin pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nisensai Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 @Fitte różnie w zależności od tego na co kładę i jaka jest potrzeba trwałości i/lub rodzaj wyglądu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brusu Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 @AreK F40 <3 Będzie relacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 23 Października 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 @Brusupracuję nad nią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadam55 Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Podsufitka w fabii: APC Pro 1:10 Wykladzina: shiny garage carpet cleanerSiedzisko oraz boczek: vw crafter po ograch. Apc mozna bylo na kilka razy podchodzic a efekty i tak bywaly rozne wiec wlecial traczek.Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybicki Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Odświeżamy klasyka Audi S6 C4. DA 9mm, futro flexi, koch H8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolBreeze Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Jest różnica. Good jobWysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdroja0 Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 @Rybicki nie oklejasz sąsiadujących elementów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybicki Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 @Zdroja0 zależy od sytuacji. Tutaj akurat nie widziałem takiej potrzeby. Oryginalny lakier raczej nigdy nie polerowany, miernik pokazał bezpieczne wartości. Oklejam jak mam jakieś wątpliwości co do jakości, grubości lakieru na sąsiednim elemencie. Kilka setek aut już przerobiłem więc jakieś tam wyczucie się wyrobiło Na początek przygody z polerowaniem jednak polecam oklejać ranty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 @rybicki Dużo przejazdów :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybicki Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 @Crasher dwa podejścia z wypracowaniem pasty wystarczyły na tych drzwiach. Tylko do pojedynczych "grubasków" trzeba było podejść indywidualnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi