Balzac Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 2 godziny temu, Maciej WTN napisał: Jakiego Colourlocka miałeś Stronga czy Softa? Obecnie tez mam Carchem i jestem zadowolony z tego cleanera Stronga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.r. Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Poprawki po rzeźniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 9 godzin temu, .r. napisał: Poprawki po rzeźniku E87? Ładne poprawki, nieźle ktoś poleciał na tym lakierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.r. Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 E87 zgadza się. Ktokolwiek robił, trzeba przyznać, że miał fantazję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///MPower Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 FX Protect Leather Cleaner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdroja0 Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Fotele i kanapy BMW E36 Compact George + Enz-all. Platsiki APC Ideal Vask PS. Wszystko na fotach do sprzedania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balzac Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 19 minut temu, Zdroja0 napisał: Fotele i kanapy BMW E36 Compact George + Enz-all. Platsiki APC Ideal Vask PS. Wszystko na fotach do sprzedania Sam Enz all używałeś do tapicerki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdroja0 Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Jeżeli chodzi o materiał to tak. Enz-all 1:10 w gorącej wodzie. Szczotkowanie. Wypłukanie czystą wodą, ciepłą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gold_Car Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 @Zdroja0 zdjęcia po przeróbce czy może inne ustawienia aparatu miałeś ? Bo na zdjęciach po czyszczeniu kafelki czy kostka brukowa jest taka ładniejsza , czyściejsza? . Chyba że kafelki oraz kostkę też myłeś chemia ? To szacun że Ci się chciało Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinek Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 W jednym z postów pisałem że chciałem zrobić relację z korekty E46 ale niestety nie zrobiłem na tyle zdjęć żeby coś skleić.. udało się chociaż znaleźć jakieś 50-tki Maszyna DA BP-5119, twardy pad mikrofibrowy NAT i pasta Koch 8.02. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdroja0 Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 8 godzin temu, Gold_Car napisał: @Zdroja0 zdjęcia po przeróbce czy może inne ustawienia aparatu miałeś ? Bo na zdjęciach po czyszczeniu kafelki czy kostka brukowa jest taka ładniejsza , czyściejsza? . Chyba że kafelki oraz kostkę też myłeś chemia ? To szacun że Ci się chciało Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Żadne filtry, żadne inne ustawienia. Poprostu inne światło dzienne. Po umyciu robiłem zdjęcia następnego dnia. Wiedziałem że ktoś się czepi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante05 Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Malinek i jak mikrofibra od NAT-a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinek Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 @Dante05, jeśli chodzi o cięcie to całkiem dobrze się nią pracowało ale niestety ta gąbka pomiędzy rzepem a mikrofibrą mi się w połowie pracy zaczęła rozpadać. Może to ja coś źle robiłem nie wiem sam, rozpadła się tylko ta większa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 PERL 1:1 z deminarelizowaną, suche w dotyku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Małe 50/50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdroja0 Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 @keza napisz co to za auto i czego użyłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 3 godziny temu, Zdroja0 napisał: @keza napisz co to za auto i czego użyłeś. Citroen XP, Menzerna 1100 i niebieska gąbka NAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert213 Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Mała zmiana koloru boczków Jutro środek na kremowy kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balzac Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Fajnie wyszło. Tylko czym i jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gold_Car Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 @Arkeolowy chciało Ci się?, tyle pracy a różnicy nie wydać hehe (żart). Fajnie było by gdyby ludzie wrzucaj zdjęcia jak lampy oświetlają drogę, przed i po polerce. Pięknie wyglądają, zabezpieczyłeś je czymś ?Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 carpro dlux 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Biała skóra w Porsche Macan, Gliptone GT15 Lakier Audi z 2009r. Koch H8 na rotacji i hybrydzie CarPro oraz flexi twardym, przed finiszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebwiecz Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Koch 8.02+niebieski NAT przed Antiholo maszyna DA, lakier Alfa Rosso Gulietta Zaprawki dosyć spore+papier 2000 i 3000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi