AKYRM Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 ADBL APC PRO TUTAJ DOŁĄCZYŁ NATORAL LOOK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Passat CC, wymywanie litrów Plaka z foteli szczotką Shiny Garage + szare mydło: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Wełna ProWool FP +m101, Polishing Nowe Urbany 'U'+Koch h8 , finishing nowe Urbany 'U' z koch AntiHologram Ibiza Astra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Porsche Panamera 4S Stan foteli w tej panamerze woła o pomstę do nieba, gorzej niż w maszynach rolniczych Pięknie wyprowadzone, dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nogri Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Ta panamera chyba służyła za samochód roboczy Dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cagmyjnia Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Szybkie pranko bo klient się śpieszył. Zdjęcia z tel. więc szału może nie być w jakości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Na 2 fotce chyba mokre siedzenie i tak jakby odcięcie z pierwszego zdjęcia zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cagmyjnia Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Na 2 fotce chyba mokre siedzenie i tak jakby odcięcie z pierwszego zdjęcia zostało Fakt mokre jeszcze były troszeczkę. Klient odebrał lekko wilgotne. Ale widziałem auto na drugi dzień i wszystko było jednolite. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Porsche Panamera 4S Czym doczyściłeś tak pięknie fotele? Mi się trafił Prosiak Cayenne niby tylko 160k km ale fotele były dosłownie ryte z brudu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Porsche Panamera 4S Czym doczyściłeś tak pięknie fotele? Mi się trafił Prosiak Cayenne niby tylko 160k km ale fotele były dosłownie ryte z brudu... Colourlock Strong Cleaner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacus Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 To parę fotek ode mnie, nie bijcie - starałem się ADBL APC 1:4 ValetPRO Classic Carpet Cleaner 1:10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Nie wiem jak można zapuścić tak fotele jak w tym Porsche..nie do pomyślenia Ale dzięki temu 50/50 zrobione mistrzowsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Z dzisiejszego czyszczenia skór, zrobiłem tylko kanapę. Gyeon Leather Cleaner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 10 Maja 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Pierwsza praca z polerka Myślę ze nie jest najgorzej (uczymy sie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czech4 Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Rover 75 Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike87 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Moje pierwsze 50/50 na plastikach Opla Zafiry APC od ADBL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cagmyjnia Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Taka próbka na szybko.... Oczyszczone adbl apc pro 1:20 Na to funky wich mms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 50/50 podłokietnika http://imgur.com/A9aurhq 50/50 siedziska fotela pasażera http://imgur.com/TU5s8Yn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacus Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jachim89 Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Witam , sledze od jakiegos czasu forum i wkrecil mi sie detailng jakis czas temu postanowilem sprobowac po raz pierwszy sil z polerka i odswiezyc zderzak w mojej toyocie avensis , efekt jest chyba ok 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 24 Maja 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 [ref=#ff3366]Jachim89[/ref], az cieszy oko ze kolejne auto bedzie zadbane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocca Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Może nie do końca 50/50 ale myślę, że nikt się nie obrazi a nie miałem gdzie wrzucić bo na osobny temat niestety nie mam wystarczająco dużo materiałów z przygotowania. Lekka korekta lakieru + TAC System: MOON LIGHT Nie jestem fachowcem, ale mam nadzieję, że efekt nikogo nie będzie odrzucał Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacus Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Colourlock Strong Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacus Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Colourlock Strong Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi