Zielony Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 1 krok menzerna 400 + futrohttps://zapodaj.net/fd436b4083e9f.jpg.html Byloby lepiej jakbys uzyl czegoś co potrafi robic zdjecia. I doswietlic miejsce odcięcia. Ale moze ja to rylko tak widze na telefonie jasne, masz racje ale efekt ewidentnie widać mimo wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSN774 Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 1 krok menzerna 400 + futrohttps://zapodaj.net/fd436b4083e9f.jpg.html Byloby lepiej jakbys uzyl czegoś co potrafi robic zdjecia. I doswietlic miejsce odcięcia. Ale moze ja to rylko tak widze na telefonie jasne, masz racje ale efekt ewidentnie widać mimo wszystko To fakt. Tutaj mas moja pierwsza 50/50 robiona po dwóch przejazdach takim samym zestawem po lakierze clio tescia zrobione lepszym "aparatem" Tyle daje efekt lepszego aparatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPol Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Napisz co to za specyfik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Gyeon Tire Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mickul Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 [ref=#663399]Mickul[/ref], ładnie wyciągnięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e30rs Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 [ref=#663399]Mickul[/ref], Zapewne K2 turbo Tempo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavilon Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Back 2 Black shiny garage - jak dla mnie środek super, podczas mycia woda kropelkuje i fajnie spływa po oponach jak po wosku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Astra GTC lakier Z168, Krauss Shinemaster S21, Sonax Cutmax/EX04-06, Booski Pads: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Since85 Opublikowano 15 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Jeep Wrangler i Fireball Ultimate Tire Coating Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenega Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 krótkie futro+105, następnie biały flexi i koch hevy cut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roxoon Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 SG Care For Me Leather Cleaner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorka Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 [ref]blaszczu[/ref], odcięcie 50/50 przy pianowaniu mistrzowskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Myślę, że już znamy zwycięskie zdjęcie 50/50. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robcok Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 blaszczu, a ja sie spytam jaka kombinacja padów i past na SuperB oraz Golf 6? Sam Rupes czy była też rotacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Volvo XC70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uwe21 Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Tez jestem ciekaw blaszczu jaka kombinacja padów oraz maszyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeepeR Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Suzuki Swift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateeusz_sz Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Z ciekawości czym robiona korekta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lybex Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Jak byś się dobrze przyjrzał to są dwa połączone zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin1992 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Felgi nie czyszczone chyba nigdy od wewnątrz przez poprzedniego właściciela. Były dosłownie czarne. Zielona Tuga i Tenzi Alux mimo kilkukrotnego mycia nie dały rady tego całkowicie usunąć, więc wpadłem na pomysł użycia maszyny polerskiej do wyczyszczenia tego. Efekt końcowy przerósł moje najśmielsze oczekiwania https://zapodaj.net/c6a30174837ae.jpg.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 blaszczu, a ja sie spytam jaka kombinacja padów i past na SuperB oraz Golf 6? Sam Rupes czy była też rotacja? Golf 6 z racji tego, iż był zmasakrowany to poszły tam takie kombinacje, że nie sposób spramiętać. Co do Superba to też nie odpowiem do końca bo dostaliśmy od jednego z partnera forum pastę tnącą na testy (sami jeszcze nie wiemy co to dokładnie) - reszta to Flexipads Pro Wool i Royal Pads czerwony a jako wykończenie Megs #205 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek257 Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Laptop wypolerowany ręcznie pastami K2 Ultra Cut i K2 Turbo (dawniej Tempo): Następnie zregenerowane własnoręcznie felgi Hondy Accord VII, które były w tragicznym stanie (pierwsze 2 fotki to stan jedynie po przemyciu): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Różnica kolosalna , aż niemożliwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi