Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ...i ja przyłączam się do życzeń. Z zakupów jestem zadowolony a myślę o następnych :-)
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 dzisiaj dotarla do mnie paczuszka i musze powiedziec, ze dawno nie widzialem takiego profesionalizmu wszystko ladnie i bezpiecznie zapakowane no i te gratisy... MF chyba mi starczy na rok niedlugo trzeba bedzie znowu cos zamowic pozdrawiam
BiLu Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ja również dziękuję za błyskawiczną wysyłkę. Wkrótce zdjęcia z testu "na własnej skórze" Gliptona.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 darth_radom i BiLu dzięki Bilu czekamy na zdjęcia.
navwiedzony Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 A oto moje zakupy u Mariusza: Cała transakcja na nienagannym poziomie i dużo fajnych gratisów Dziękuję, pozdrawiam i polecam wszystkim
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 navwiedzony,
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Nowe zakupy. Paczuszka ekspresowo doszła, i elegancko zapakowana. Pełen profesjonalizm.
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 ...i do mnie dzisiaj doszła kolejna paczka, szybko, miło, dobrze zapakowane, dodatkowe gratisy. Polecam bardzo i dziękuję Car Crazy !!!
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Dzięki Panowie
yesfan Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Ja też zrobiłem zakupy u Mariusza i jestem bardzo zadowolony. Szkoda tylko, że nie powołałem się na forum i nie dostałem zniżki, ale za to było dużo gratisów!
bartek881 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 kolejna udana tranzakcja błyskawiczna wysyłka i super kontakt polecam
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 yesfan, bartek881, dzięki i miłego yesfan, "Kto wypina tego wina" następnym razem nie zapomnij Doszło do nas kilka rzeczy m.in : - Chemical Guys fartuch z mikrofibry z uchwytem na kabel - chemical guys 2 nowe rękawice - autoglym szampon na dniach wszystko to będzie w sklepie i jeszcze kilka nowych akcesorii
malkolm Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 CAR CRAZY, a możesz dać linka do fartuszka??
Kubz Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 w akcesoriach wisi -> specjalne http://www.showcarshine.pl/107-poorboy- ... fibry.html
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Kubz, to jest poorboys a teraz dostaliśmy Chemical Guys taki : Chemical Guys na oficialnej stronie Jutro powinien pojawić się w sklepie.
Administrator Evo Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Nie wiem czemu, ale ten koleś na stronie CG wygląda komicznie dla mnie, mięśniak w delikatnym pluszanym fartuszku
tom-998 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zakupów w ShowCarShine dokonałem zanim trafiłem na forum za pośrednictwem allegro więc gratisów było mniej ale mimo to podejście do klienta na najwyższym poziomie . Nawiasem mówiąc były to moje pierwsze poważniejsze zakupy i napewno jeszcze nieraz skorzystam z bardzo szerokiej oferty sklepu. Pozdrawiam.
Rubio Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 No ja też pierwszy raz za pośrednictwea allegro a później już bezpośrednio ze strony. Teraz już będzie z rabatem Za każdym razem super kontakt i szybka wysyłka
Kubz Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Kubz, to jest poorboys Ups.. faktycznie, mój błąd
Świeży Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 paczka przyszła,szybka przesyłka,wszystko super zapakowane.Jestem bardzo zadowolony Polecam i pozdrawiam
MetalMagnes Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zamówiłem białą rękawicę Megsa i Spray & Wipe Poorboya. Jako gratis dostałem 2 mikry, 2 nalepki oraz próbki Black Hole i Wheel Sealant Ten ostatni został już skonsumowany;-) Na moich aluminiowych felgach daje przepiękny plastikowy blask/głębię Wcześnej używałem sealanta Turtle Wax i myślałem, że mam błyszczące felgi...teraz mogę powiedzieć, że były po prostu tylko czyste Na pewno jeszcze kiedyś skorzystam z zakupów
Yarko Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 otrzymałem wczoraj paczkę wielkie dzięki za gratisy i zniżkę forumową !!
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Świeży, MetalMagnes, Yarko, Dzięki Panowie i miłego
angrzeda Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Super zakupy Gratisy i świetny kontakt, na pewno znowu zajrzę do sklepu. Dzięki Mariusz Miłego dnia wszystkim
Administrator Evo Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Również moja spóźniona opinia, bardzo szybka wysyłka i miły kontatkt Tylko z gratisami u mnie było kiepsko, ale nie wiem czy tak miało być czy to przez niedopatrzenie Napewno jeszcze będe korzystał
Rekomendowane odpowiedzi