@tomek@ Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 Paczka dotarła wszystko szybko i sprawnie szybki i dobry kontakt,dzięki za rabat i gratisy Pozdrawiam
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 26 Maja 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 Dzięki chłopaki za pozytywne opinie. Miłego
Detailers Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2010 To jeszcze jedna ode mnie Aż chce się wydawać $ na takie paczuszki
Centek Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2010 Paczka dotarła właśnie i do mnie Polecam, pozdrawiam i do następnego
SEVEN1 Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2010 DO MNIE TEŻ DZISIAJ DOTARŁA PACZKA SUPER KONTAK, GRATISY I RABAT CHYBA TEŻ CHOĆ NAWET NIE LICZYŁEM POLECAM
lipa Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2010 Do mnie też paczka dotarła, jakiś czas temu, ale dopiero dziś miałem okazję zajrzeć do środka:) Po raz drugi zakupy w Twoim sklepie i po raz drugi wszystko ok
Afi Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2010 Zauważyłem że w dziale testery znajduje się podkategoria "sample 3M", niestety głucho w niej jak narazie Kiedy macie zamiar uzupełnić tą część? Bo jestem napalony na jakąś małą ilość zielonego korka
przemas22 Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2010 Zauważyłem że w dziale testery znajduje się podkategoria "sample 3M", niestety głucho w niej jak narazie Kiedy macie zamiar uzupełnić tą część? Bo jestem napalony na jakąś małą ilość zielonego korka O, mnie tez ten temat interesuje
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 Afi, przemas22, Już jest uzupełnione Przepraszam wszystkich za długie odstępy w odpisywaniu na maile, ale jestem na wyjeździe służbowym i dostęp do internetu jedynie udaje mi się uzyskać w godzinach nocnych. Od weekendu wszystko wraca do normy, czyli pełna dostępność i dyspozycyjność
Moderator rychu Opublikowano 1 Czerwca 2010 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2010 A ja się dzisiaj minąłem z doręczycielem i muszę na moją paczkę do jutra czekać Po avizo widzę że dostałem rabacik choć do końca nie byłem pewien czy dostanę bo zakupy malutkie i nie miałem potwierdzenia na maila. Proszę o informację jak nakładać FINISH KARE 303 PAD GLAZE - nałożyć i od razu zetrzeć czy poczekać (ile)? Po jakim czasie można na tą warstwę nałożyć FINISH KARE 1000P HI TEMP? Polerować od razu czy po jakimś dłuższym czasie?
JJ. Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2010 rychu, zamówiłeś próbkę czy całe opakowanie? Jeśli całe, to na odwrocie będzie instrukcja obsługi
musi_no1 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2010 ja rowniez jestem zadowolony z SCS zamawialem juz kilka paczek: atomozery, opkowania do glinek i mf w gratisie:) to sie ceni:) pozdrawiam Łukasz
Moderator rychu Opublikowano 1 Czerwca 2010 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2010 JJ, na próbkach też jest instrukcja ale chodzi mi o opinie praktyków, a czasu między aplikacją 2 środków nie poda żadna instrukcja z opakowania. Mariusz, paczka już dotarła, wszystko OK, produkty całe, dzięki za gratisa Dzięki za instrukcje.
JJ. Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2010 Ryszard, na początek proponuje zrobić wszystko zgodnie z instrukcją, po deklarowanym czasie zobaczysz czy instrukcja jest ok, czy może za krótko/za długo Metoda prób i błędów, ja tak doszedłem do właściwych ram czasowych Wybaczcie ten OT
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2010 rychu, Aplikujesz tak jak standardowy glaze czyli na małych powierzchniach wcierasz do praktycznie całkowitego wypracowania następnie polerujesz mikrofibrą ( niektórzy przed polerowaniem mikrofibrą odczekują ok 1 minuty ale ja tego nie praktykuję) , sealant możesz nałożyć śmiało po zrobieniu całego auta glaze-em. Pozdr.
smalec Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2010 CAR CRAZY, czekam na odpowiedz na maila cały czas
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2010 smalec, w ciągu 20 min. będzie odpowiedź, tak jak pisałem ciężki tydzień i czasu brak i dostępu do netu
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2010 Witam Mały NEWS : Pojawiły się kosmetyki MIGLIORE : Luxury Car Care Z braku czasu kosmetyki pojawiają się pojedynczo ale jeszcze dzisiaj powinna być cała oferta Zapraszam do przejrzenia. [ Dodano: 3 Czerwiec 2010, 23:40 ] Już cały asortyment Migliore wstawiony do sklepu Pozdr.
karol Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 Dzisiaj dostałem przesyłkę, wszystko w porządku, bardzo dobry kontakt. Polecam
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 A ja dostałem wczoraj. Też wszystko w porządku.
etiv Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 wczoraj przyszła paczka, polecam jak najbardziej
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 Dzięki chłopaki za miłe słowo. Z małych NEWS-ów to : Do końca tygodnia będzie dostępna w sklepie seria kosmetyków 3M CarCare
kolargol Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 kolejne zakupy i same pozytywy dochodzę do wniosku że poczta jest szybsza od kuriera
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 nie no ja tez jestem w szoku, 48h i przesylka na miejscu:D wyrabia sie ta nasza poczta polska:) no i jak zwykle wszytko jak byc powinno, pelen pozytyw. dzieki za kolejna MF przyda sie do polerowania wosku pozdro
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 kolargol, darth_radom,
Rekomendowane odpowiedzi