piotrandrzej Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Już trzecie zakupy, informacja o wysyłce, szybka dostawa. Polecam
Kaliber93mm Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Ekspresowa przesyłka, wspaniały kontakt, ekstra gratisy! Szczerze polecam!
Mazder Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Po złożeniu zamówienia w sklepie naliczony rabat, ekspresowa wysyłka, towar dobrze opakowany, kilka reklamowych gadżetów i malutki gratis. W międzyczasie okazało się, że nie ma już megsowego APC w litrowych pojemnikach, więc w zamian dostałem droższy APC Poorboy's.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 piotrandrzej, Kaliber93mm, Mazder, Dzięki chłopaki za miłe słowo i miłego
Prezes Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 [ Dodano: 11 Maj 2010, 20:13 ] Kolejne 3 NEWSY Obrazek Obrazek Obrazek Pozdrawiam który pachnie "najładniej", najdelikatniej ??
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2010 Prezes, oprócz tych mamy jeszcze Wanilię. Który pachnie najładniej ? To kwestia gustu heh, każdy na początku jest bardzo silny i słodki, a ja nie przepadam za słodkimi i z tych najmniej słodki okazał się green apple i cherry, po lekkim wywietrzeniu robią się typowe czyste, świeże owoce. Leather praktycznie nie ma zapachu , jest bardziej do neutralizacji, jak ktoś lubi czyste powietrze bez zbędnych dodatkowych zapachów to najlepszy wyborem będzie Leather.
MetalMagnes Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 Zamówiłem testery Poorboy's, APC Poorboy's, Smartwax Smartdressing. Jako gratisy dostałem 2 mikry, 3 nalepki oraz próbkę Natty's Red na 1 pełną aplikację:-) Fajne jest to, że gratisy można zawsze ,,domówić", dzięki czemu unikamy nieprzydatnych rzeczy;-) Jak zwykle bardzo dobry kontakt, piekielnie szybka wysyłka i super towar. p.s. Wszystkie produkty Poorboy's bardzo ładnie pachną:-)
marko_318 Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 Dostałem pierwsze moje zamówienie z SCS i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony ,szybkością realizacji zamówienia oraz gratisami.Pozdrawiam!
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 Witam Mały NEWS dla aut ze skórką Colourlock Pozdrawiam
Dejv Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Dzisiaj przyszła paczka. Drugi raz korzystałem z SCS i jestem bardzo zadowolony.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2010 Dejv,
MetalMagnes Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 CAR CRAZY, jak pachną i jaką konsystencję mają Poorboy’s Bold N Bright i Poorboy’s Trim Restorer? Pachną równie przyjemne jak pozostałe produkty Poorboy's? Użyłem APC Poorboy's w proporcji 1:4 (APC:woda) do mycia/czyszczenia felg. I pierwsze próby są bardzo zachęcające;-) Najpierw spłukałem felgi i opony wodą, a potem spryskałem roztworem APC, za parę minut znowu spłukałem wodą. Brud spływał/schodził ,,bardzo ładnie". Na koniec woda z szamponem, gąbka i szczotka. Całą operację wykonywałem w domu w wannie i dało się tym APC pracować, nie drażnił, ma nawet dobry zapach. Jeśli ten czysty APC poradziłby sobie z plamami/kropkami asfaltu, to już byłaby bajka...ale to dopiero sprawdzę jak będę czyścił kompleksowo alufelgi po sezonie letnim;-) Ciekawe czy sprawdziłby się jako Tar Remover na lakierze?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 MetalMagnes, Witam, niestety Trim restorer i Bold N Bright to chyba najmniej zapachowe produkty z gamy PB, oba mają zapach delikatnie kokosowy przy czym Bold N bright jest trochę bardziej intensywny. APC jako tar remover pewnie w jakimś stopniu będzie ok kwestia dobrania odpowiedniego stężenia i testów, osobiście jeszcze w ten sposób tego nie testowałem
MetalMagnes Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 osobiście jeszcze w ten sposób tego nie testowałem Mariusz, pod wpływem moich pytań i opisu producenta przetestowałeś Poorboy’s Professional Polish do różnych zastosowań;-) tak więc na pewno skusisz się na testy APC do różnych zastosowań;-)
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2010 MetalMagnes, Czego sam nie wymyślę, to znajomi podpowiedzą Więc Marcin na pewno będę testował tylko najgorzej jest z organizacją czasu na testy Pozdr.
angrzeda Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Drugi zakup u Mariusza, ale nie wiem jak określić transakcję Bo czy jest coś szybszego od błyskawicy? Poza tym oczywiście gratisy - Mariusz dzięki
Gość Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Ja też polecam - choć tyle stron wypowiedzi i tak mówi samo za siebie Kupowałem już kilka razy z odbiorem osobistym lub przez znajomego i zawsze było ok
Gość Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Witam CAR CRAZY, Może troszkę po czasie ale, Wielkie dzięki za Profesjonalne podejście do sprawy, kontakt, zamówienie i wysyłka na najlepszym poziomie. Masa przydatnych gratisów do tego. Pozdrawiam
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 20 Maja 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 angrzeda, Perry, Łukasz-no1, Wielkie dzięki chłopaki
sqal Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 Kolejne zakupy i kolejna radość ;] Jak zwykle błyskawiczna wysyłka, oraz szybki kontakt mailowy. Z ciekawości zważyłem glinkę. Zamówiłem 50g, a okazało się że jest jej 60g [ ważone na wadze elektronicznej ] Już niebawem kolejne zakupy ;]
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 sqal, Mały NEWS w sklepie : SMARTDETAIL KIT Oprócz zaoszczędzonych pieniędzy, ciekawą rzeczą jest ciśnieniowe opakowanie o poj. 150ml, dzięki wbudowanej pompce aplikacja Smartdetail odbywa się jak zwykłego aerozolu Pozdrawiam
Marcin Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 CAR CRAZY, czy bedziesz mial w swojej ofercie glinki Bilt Hamber auto - clay 200 gr (wersja soft) ?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 Marcin, na razie nie, są inne priorytety, ale w przyszłości kto wie
jama89 Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2010 paczuszka dotarła, wszystko profesjonalnie, kontakt wysyłka zapakowanie. dziękuje za rabat i gratisy. polecam i pozdrawiam
lukwawa Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2010 Paczka właśnie dotarła, drugi raz zamawiałem w SCS, jestem bardzo zadowolony, dobry kontakt, ekspresowa wysyłka także skłamałbym gdybym nie polecił Łukasz
Rekomendowane odpowiedzi