Skocz do zawartości

www.ShowCarShine.pl - Historia i doświadczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po złożeniu zamówienia w sklepie naliczony rabat, ekspresowa wysyłka, towar dobrze opakowany, kilka reklamowych gadżetów i malutki gratis. W międzyczasie okazało się, że nie ma już megsowego APC w litrowych pojemnikach, więc w zamian dostałem droższy APC Poorboy's.

• Partner forum
Opublikowano

Prezes, oprócz tych mamy jeszcze Wanilię.

Który pachnie najładniej ? :o To kwestia gustu heh, każdy na początku jest bardzo silny i słodki, a ja nie przepadam za słodkimi i z tych najmniej słodki okazał się green apple i cherry, po lekkim wywietrzeniu robią się typowe czyste, świeże owoce. Leather praktycznie nie ma zapachu , jest bardziej do neutralizacji, jak ktoś lubi czyste powietrze bez zbędnych dodatkowych zapachów to najlepszy wyborem będzie Leather.

Opublikowano

Zamówiłem testery Poorboy's, APC Poorboy's, Smartwax Smartdressing. Jako gratisy dostałem 2 mikry, 3 nalepki oraz próbkę Natty's Red na 1 pełną aplikację:-) Fajne jest to, że gratisy można zawsze ,,domówić", dzięki czemu unikamy nieprzydatnych rzeczy;-)

Jak zwykle bardzo dobry kontakt, piekielnie szybka wysyłka i super towar.

p.s. Wszystkie produkty Poorboy's bardzo ładnie pachną:-)

Opublikowano

Dostałem pierwsze moje zamówienie z SCS i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony ,szybkością realizacji zamówienia oraz gratisami.Pozdrawiam!

Opublikowano

CAR CRAZY, jak pachną i jaką konsystencję mają Poorboy’s Bold N Bright i Poorboy’s Trim Restorer? Pachną równie przyjemne jak pozostałe produkty Poorboy's?

Użyłem APC Poorboy's w proporcji 1:4 (APC:woda) do mycia/czyszczenia felg. I pierwsze próby są bardzo zachęcające;-) Najpierw spłukałem felgi i opony wodą, a potem spryskałem roztworem APC, za parę minut znowu spłukałem wodą. Brud spływał/schodził ,,bardzo ładnie". Na koniec woda z szamponem, gąbka i szczotka. Całą operację wykonywałem w domu w wannie :D i dało się tym APC pracować, nie drażnił, ma nawet dobry zapach.

Jeśli ten czysty APC poradziłby sobie z plamami/kropkami asfaltu, to już byłaby bajka...ale to dopiero sprawdzę jak będę czyścił kompleksowo alufelgi po sezonie letnim;-)

Ciekawe czy sprawdziłby się jako Tar Remover na lakierze? :o

• Partner forum
Opublikowano

MetalMagnes, Witam, niestety Trim restorer i Bold N Bright to chyba najmniej zapachowe produkty z gamy PB, oba mają zapach delikatnie kokosowy przy czym Bold N bright jest trochę bardziej intensywny.

APC jako tar remover :o pewnie w jakimś stopniu będzie ok kwestia dobrania odpowiedniego stężenia i testów, osobiście jeszcze w ten sposób tego nie testowałem :song:

Opublikowano
osobiście jeszcze w ten sposób tego nie testowałem
Mariusz, pod wpływem moich pytań i opisu producenta przetestowałeś Poorboy’s Professional Polish do różnych zastosowań;-) tak więc na pewno skusisz się na testy APC do różnych zastosowań;-)
  • Partner forum
Opublikowano

MetalMagnes, :good: Czego sam nie wymyślę, to znajomi podpowiedzą :-] Więc Marcin na pewno będę testował tylko najgorzej jest z organizacją czasu na testy :/

Pozdr.

Opublikowano

Drugi zakup u Mariusza, ale nie wiem jak określić transakcję :o Bo czy jest coś szybszego od błyskawicy? :-]

Poza tym oczywiście gratisy - Mariusz dzięki :):good:

Opublikowano

Ja też polecam :) - choć tyle stron wypowiedzi i tak mówi samo za siebie :) Kupowałem już kilka razy z odbiorem osobistym lub przez znajomego i zawsze było ok :)

Opublikowano

Witam CAR CRAZY, Może troszkę po czasie ale,

Wielkie dzięki za Profesjonalne podejście do sprawy,

kontakt, zamówienie i wysyłka na najlepszym poziomie.

Masa przydatnych gratisów do tego.

Pozdrawiam

Opublikowano

Kolejne zakupy i kolejna radość ;] Jak zwykle błyskawiczna wysyłka, oraz szybki kontakt mailowy.

Z ciekawości zważyłem glinkę. Zamówiłem 50g, a okazało się że jest jej 60g [ ważone na wadze elektronicznej ] :good:

Już niebawem kolejne zakupy ;]

• Partner forum
Opublikowano

sqal, :good:

Mały NEWS w sklepie :

SMARTDETAIL KIT

Oprócz zaoszczędzonych pieniędzy, ciekawą rzeczą jest ciśnieniowe opakowanie o poj. 150ml, dzięki wbudowanej pompce aplikacja Smartdetail odbywa się jak zwykłego aerozolu :-]

Pozdrawiam

Opublikowano

paczuszka dotarła, wszystko profesjonalnie, kontakt wysyłka zapakowanie. dziękuje za rabat i gratisy. polecam i pozdrawiam

Opublikowano

Paczka właśnie dotarła, drugi raz zamawiałem w SCS, jestem bardzo zadowolony, dobry kontakt, ekspresowa wysyłka także skłamałbym gdybym nie polecił ;)

Łukasz