sebcio Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 no piękna robota mój laptop tego nie wytrzymał i za 1 razem się...zwiesił...
Justyna Opublikowano 9 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Gdzie kupowalas dywaniki? dywaniki to prezent od ASO To kiedy wstawisz fotkę Toledo z zadowoloną właścicielką? jak skończę korektę i silnik
Administrator AreK Opublikowano 9 Września 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Smar miedziany to zbawienia dla kół i śrub. Jakbyś miał focusa i stalowe koła lub astrę 1 to wiedziałbyś o co chodzi. Bez smaru to przy wymianie kół beż 10kr młotka nie podchodź a tak bajka. Ja we wszystkich moich pracach w których ściągam koła piasty i śruby smaruję ww smarem. POLECAM!!! p.s. poleca sprzedawca/serwisant ogumienia z 11-letnim stażem
oxine Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 Justyna podziwiam cię- praca piękna !!. Żebym też miał tyle czasu i zapału. Normalnie aż się sama gęba uśmiecha jak się widzi tak zrobione auto, z taką pieczołowitość i starannością jak u ciebie.
pfikusny Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 Smar miedziany to zbawienia dla kół i śrub. Jakbyś miał focusa i stalowe koła lub astrę 1 to wiedziałbyś o co chodzi. Oj muszę potwierdzić Właśnie przy astrze nauczyłem się, że smar miedz. to konieczność Ściąganie kół (felgi stalowe), po zimie: - pierwsze trzy - jakąś poszły - została ostatnia: trzaskałem i nic, większy młot - też nic. - lekko przykręcone śruby + hamowanie/przyspieszanie - nic nie pomogło... Poddaję się - jadę na zaprzyjaźniony warsztat... "Eeee Panie, odpowiedni młot i będzie gitara" Majster wali... i nic W końcu - rozpierak hydrauliczny i... wreszcie koło puściło! A jak wystrzeliło, to przeleciało przez cały warsztat Od tego czasu, w każdym kolejnym aucie stosowałem już (i stosuję nadal) zestaw: szczotka druciana + samar
MM.MM Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 Arekkaz, tak tylko że zapieka się stożek a nie gwint
Moderator Domel Opublikowano 10 Września 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 Mam troche inne pytanie. Bardzo fajne fotki. Jaki aparat foto masz? Lustrzana? pzdr.
Justyna Opublikowano 10 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 Bardzo fajne fotki. Jaki aparat foto masz? Lustrzana? Aparat to BENQ DC E1220
Moderator Domel Opublikowano 10 Września 2011 Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 Dzieki. Moim starym kompaktem takie foty nie wychodza .... obrabiasz je jeszcze ? czy robisz foty w trybie auto i potem fruu na forum ? Pytam bo widze ze ludzie robia fajne fotki... mi niestety takie nie wychodza...
tfelek Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 super fotki , i fajną robota
Camel- Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 Domelos, poćwicz trochę. Wiadomo, że są aparaty którymi nic nie da się zrobić, ale nowsze małpy posiadają choć jeden tryb półautomatyczny (a nie automatyczny), który Ci się przyda Mi się zapiekły śruby w Mercedesie doputy nie zacząłem ich dokręcać z momentem ~100Nm.
picollo Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 super fotorelacja! Zazdroszczę solidności i zapału do pracy!
Justyna Opublikowano 11 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 Dzieki. Moim starym kompaktem takie foty nie wychodza .... obrabiasz je jeszcze ? czy robisz foty w trybie auto i potem fruu na forum ? aparat głównie w trybie auto, czasami bez lampy błyskowej zdjęcia nie są obrabiane, jedynie zmniejszone w programie mihov image resizer. dziękuję za miłe komentarze
miHoo79 Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 Arekkaz, tak tylko że zapieka się stożek a nie gwint dlatego stozek tez przesmaruj i nie bedzie problemu...
Arturoo Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 Nie chce tutaj dyskryminować płci pięknej ale kto by pomyślał że kobieta nam z taka relacja wyskoczy;d;d Brawo Justyna pozamiatałaś całkowicie;d
pestka86 Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 Justyna, super robota , wielki podziw , . pozdrawiam pozytywnie zakręconą na tym punkcie koleżankę szkoda że nas (kobitek) tak mało jest , z tymi zainteresowaniami .
wodnik_9 Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2011 Justyna szacun za robotę, ale przede wszystkim za to że chciało Ci się taką relację robić PS Wymień śruby zabezpieczające bo nie pasują do twojego auta/felg....
Norbson Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2011 Jak steżenie dajes VP APC we wnętrzu? SEAT ma takie gumowane plastiki i trochę się o nie boję - ja daję 1:10 tak jak w instrukcji z tym, że mój wygląda na bardziej blady od Twojego
San Blas Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2011 po prostu jedno wielkie WOW. Szczena na ziemi, zęby zbieram. Piękna robota!!
danielek. Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2011 Mam zapytanie czy torba ktora masz w bagazniku to torba na olej z Norauto czy jakas inna?
AK4777777 Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2011 Dobra robota Super wypucowałaś Poprawiam bo po uwadze Grubego. I jesteś pierwszą kobieta co widzę żeby tak myła samochód w każdym zakamarku a mówią że kobiety nie znają sie na motoryzacji ale mamy wyjątki oby więcej takich
memo Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2011 Mam zapytanie czy torba ktora masz w bagazniku to torba na olej z Norauto czy jakas inna? taką torbę można dostać niemal w każdym hipermarkecie np. Auchon na dziale motoryzacyjnym, cena oscyluje między 20-35 pln zależnie od wielkości
Justyna Opublikowano 14 Września 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2011 Jak steżenie dajes VP APC we wnętrzu? stężenie 1:10 Mam zapytanie czy torba ktora masz w bagazniku to torba na olej z Norauto czy jakas inna? kupiona w norauto, ale tak jak pisze memo można ją kupić w prawie każdym supermarkecie
danielek. Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2011 Widzialem takie w norauto kosztuje 25pln,nie odpina sie od weluru w bagazniku? Idealnie pasuje w ta wneke
memo Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2011 mam trochę szerszą torbę w 407-ce, posiada dwa rzepy - podłoga i bok, trzyma się do weluru bardzo dobrze, zero problemów z przemieszczeniem itp., fajna i przydana rzecz na pochowanie różnego rodzaju potrzebnych gadżetów
Rekomendowane odpowiedzi